OTH- k posunu došlo už v piatej sérií =D
inač všetko seriály čo som asi pozerala, teda až na Star Trek =D OTH dávam momentálne re-watch po 4 rokoch a užívam si ho rovnako ako vtedy
Škoda, že se tam neobjevila i Gossip girl...uznávám, že uvedené seriály si to stoprocentně zaslouží, ale GG je kult :D
Tady se chytám asi nejvíc, CWčko je moje srdcovka :D
Viděla jsem komplet 7th Heaven, Buffy, Charmed, Gilmorky, Rebu, Smallville, Veronicu Mars, takže 7 z 10 :) Na OTH se chystám, stejně jako na Supernatural, až jednou skončí :D
Z čestných zmínek jsem viděla komplet Dawsona, Roswell, Angela, Everwood, Reapera, 90210 a Nikitu.
Chystám se na Gossipku, Hart a Carrie + až ukončí, tak Deníky, Arrowa a asi i vše ostatní aktuálně běžící od této stanice, co třeba ani není zmíněno :)
Rebu sleduji zrovna ted,o Supernatural se snad ani bavit nebudu,to je moje srdcovka a pak samozřejmě Gilmorky.
hrozně mi tu chybí gossip girl, to byl seriál který vždycky dokázal dostat nové trendy mezi lidi a od té doby co skončilse nic takové neobjevilo
Tak na to, že ohodnocených seriálů co se vysílaly na nějaké z těchto stanic mám v uvozovkách jen 25, tak z části mně dalo opravdu zabrat vybrat tu svou nej 10. Nakonec se však povedlo.
Z těch už zrušených: 7 nebe, Čarodějky, Reba, One Tree Hill, Veronica Mars, Hart of Dixie. A z těch co se vysílají a nebo budou mít nové části: Gilmorky, Arrow, Flash a teď zrovna sleduju iZombie a hodně mě to chytlo. Za čestnou zmínku z této stanice pak mám Life Unexpected
Myslím, že keby neexistoval smallville a nemal taký úspech, dneska by žiaden Arrow ani Flash nebol :)
Minimálně v čestnejch zmínkách mi chybí ANTM.
Překvapilo mě, že Voyager běžel na předchůdci CW.. Nepříjde mi to jako typický reprezentant stanice... Jinak Sedmé nebe mě úplně minulo a jak jsem tak četla obsah tak i vím proč :D.
Buffy a Charmed jsou kultovka (byť oba u mě mají 95%, stovku má jen jeden seriál a ten se bohužel v žádném z výběrů neobjeví), byly to druhé dva seriály, které jsem jako dítko školou povinné nutně musela vidět (a jak mě štvalo, že se u nás furt končilo u Buffy třetí sérií a čtyřku jsem pak lovila kdesi na STV 1 :D), ale na Paige jsem si nikdy nezvykla.. Jako ne že by mi vadila, ale Prue byla Prue (a Spelling je idiot, protože už od dob BHáčka moc dobře věděl, že Shannon dřív či později začne pálit dobré bydlo a bude sabotovat samu sebe).
Gilmorky jsem sledovala tak na střídačku, ale že bych z nich byla odvařená se říct nedá... Rory si bohužel vybírala za kluky samé kretény (ano všichni boyfriendi byli idoioti, Deanem počínaje a Loganem konče, všichni by zasluhovali zlámat nosy a zavřít do polepšovny). Ale vzhledem k tomu, že vkus na blbce nejspíš podědila po mamince se není moc co divit :D.
Reba mě minula, protože já a sitcomy se nekamarádíme a tohle mělo z toho, co jsem tak viděla, moc otravné postavy.
Smallville žere kupodivu víc mamka než já :D. A aha, už vím proč se jí tím pádem tak zamlouvá Arrow :D.
One tree hill vůbec neznám, u Verči jsem viděla jenom sem tam díl se zajímavýma hostovačkama (ahoj Cordy, ahoj Willow).
A SPN stál za něco tak do páté řady. A už i tu jsem měla problém dokoukat... Nechci vidět, jak to s nima vypadá teď, to už musí nutně vařit z vody...
Takže CW mi vychází tak 70 na 30 ve prospěch známých seriálů :D.
Při čtení článku jsem si uvědomil, že CW patří stále k mým nejsledovanějším stanicím a velkou část z tohoto výběru znám. Buffy u mě patří mezi bezkonkurenční jedničku ale i další seriály jako Čarodějky, Supernatural, Veronica Mars, Gilmorova děvčata nebo Smallville patří mezi jednoznačné klasiky. Z čestných zmínek nejde zapomenout na Angela nebo na Nikitu, TVD a pár dalších.
Znám většinu, včetně čestných zmíněk.
STV je můj nejméně oblíbený Star Trek. Postavy na mě nezapůsobily(leda bytost Q) a kapitánka Janeway...co si budeme povídat, pro mě určitě nejhorší kapitán z celého univerza.
Buffy a Charmed, to jsou seriály, které odstartovaly mojí pout do světa seriálů. Tehdy jsem nevyhledávala vůbec žádné spoilery(tehdy jsme ani neměli počítač) a nevytvářela skoro žádné teorie. Sledovala jsem to s úplnou čistotou, bez znalosti nějakých klišé(jako je ted oživování mrtvých) a proto jsem si každou zápletku, každý zvrat, každý vtípek, každý emotivní moment vždy naplno vychutnala...jo, ty byly časy.
Buffy byla každou sérii lepší a lepší. Charaktér Buffy začal podle mě kolísat, ale zbytek postav mi to dobře vynahrazoval, především Spike(s těmi nejmodřejšími oči na světě ♥♥♥:333), Willow, Xander, Oz(dokud tam byl) a když se objevila Faith, byla jsem v sedmém nebi. Nesmí chybět Angel, můj oblíbený, ramenatý, hnědooký upír, který mnohem lépe vynikl ve svém vlastním seriálu, který mě později bavil mnohem víc, než samotná BTVS.
Charmedky mě bavily skoro pořád stejně, ale s příchodem Paige to začalo mnohem více pestřit a já osobně slavila, když prudící Prudance zaklepala bačkorami. V první sérii byla fajn, ve třetí jsem jí nemohla vystát.
Ale poslední série je jen vaření z vody, nicméně finále bylo krásné, takové, jaké si seriál zasloužil.
Rebu jsem měla ráda, hodně ráda, Reba McEntire je prostě skvělá komediantka, k tomu s úžasným hlasem, ony zrzky prostě málokdy zklamou. Nicméně kvalita mi nepřišla tak vysoká, aby se to umístilo v TOP 10. Reba jako postava i jako herečka ano, ale zbytek nic moc.
Gilmorky jsou fajn, ale já je nějak nežeru, ovšem respektuji, jak jsou z nich všichni odvaření a na pár Rory a Jess se prostě nezapomíná.
Veronica Mars, johohoho, ta holčina byla kdysi můj velký vzor. Byla chytrá, mladá, chytala zločince a ještě u toho dobře vypadala. :D
Samozřejmě, Smallville, mezi Buffy a Charmedkami jsem sledovala i tento odlehčený, sympatický seriál. Clarke se mi tehdy hrozně líbil a vůbec to byl příjemný seriál a tu znělku dodnes nevyženu z hlavy. Navíc vývoj seriálu je naprosto skvělý. Z docela svižné, teen zábavy v celkem kvalitní komiksovku. Skvěle zachycený přerod Clarka Kenta v Supermana a Lois Laneová mi jedine zde neleze krkem.
Supernatural netřeba nijak komentovat. Bratři Winchesterovi mě pořád dobře baví.
Absolutně výborný článek, hromada nostalgie. S výběrem seriálů rozhodně souhlasím, neznámou pro mě zůstává pouze 7th Heaven, které si naprosto vůbec nepamatuji. I v čestných zmínkách už se téměř nechytám. Díky.
Sedmé nebe jsem sledoval jako děcko, pravidelně to běželo na Markíze.. teď už bych na to neměl nervy, ale tenkrát se mi to líbilo.
Supernatural je taková klasika, ale už jsem se na něj začal dívat 2x a vždy jsem se sekl u 6 série a dál už prostě nic..
A znám vlastně všechny v článku zmíněné seriály, to se mi u předchozích dílů Nejlepší z nejlepších nestalo :) One tree hill je každopádně srdcovka, někdy si to budu muset zopáknout :)
OTH jako můj nejoblíbenější seriál vůbec potěšil náramně. Jen mě trochu mrzí, že ti tři nejhlavnější herci v castu chybí :) Jinak opět parádní článek a těžká nostalgie po Buffy.
novoten napsal(a):
OTH jako můj nejoblíbenější seriál vůbec potěšil náramně. Jen mě trochu mrzí, že ti tři nejhlavnější herci v castu chybí :) Jinak opět parádní článek a těžká nostalgie po Buffy.
o.O no samozřejmě, že tam mají být, nevím, kam se vytratili, ale už je to napraveno :)
takže za mě asi Dawsnův svět(kolikrát jsme si s kamarádkou přehrávali scénu kdy Dawson poprvé políbil Joey...oo to byli časy...)Sedmé nebe, Čarodějky, Gilmorky, Reba...těch hodin:D
jo a samozřejmě Buffy:D Angela žrala snad každá...ale seriál Angel jsem nikdy neviděla:(
Hitchhiker napsal(a):
jo a samozřejmě Buffy:D Angela žrala snad každá.
Já ne :D. Mě ten chlap naopak vždycky lezl hrozně na nervy, jak byl neustále ublíženej :D. Když už, tak jsem žrala spíš Willow ehm :D.
andromache napsal(a):
Já ne :D. Mě ten chlap naopak vždycky lezl hrozně na nervy, jak byl neustále ublíženej :D. Když už, tak jsem žrala spíš Willow ehm :D.
Tak tu musel zrat kazdy chalan ... ale tych peknych dievcat tam bolo hodne.
Este pri Veronike Mars by som spomenul Alonu Tal .. ktora bola tiez v par castiach Supernatural a samozrejme Krysten Ritter ktora predstavuje v sucasnosti Jessicu Jones
Zo serialov som sledoval 7/10 takze nie zle .. par casti mi chaba v Star Treku, posledna sezona supernatural , GG tiez nieco este nie je dopozerane ale tak srdcovka z tychto serialov asi Veronika Mars .. serial, ktory nestracal na kvalite a aj film bol super a aj po 10 rokoch presne zapadal do ducha Veroniky Mars.
sandokan555 napsal(a):
Tak tu musel zrat kazdy chalan ... ale tych peknych dievcat tam bolo hodne.
To teda :D. Jedna blondýna, jedna zrz, dvě brunety.. Vybral si každej :D. Ale mě se u Willow líbilo jak vyzrávala a možná to mě k ní tak táhlo.. Jak se z uťápnutého nerda stala jedna z nejmocnějších čarodějek na zemi...
Jde vidět, která stanice je u mě nejoblíbenější. Téměř všechny seriály jsem viděla, nebo i stále sleduji (například Supernatural a nemůžu se toho nabažit). Top 3 je u mě asi Supernatural, Gilmore Girls a Veronica Mars, ale určitě 7th Heaven, Čarodějky, Flash, Arrow, Buffy, Gossip Girl nebo i 90210 a The Originals.... prostě a jednoduše moje nesledovanější stanice :D
PS: taky hodně sleduji Netflix, ABC, NBC i Freeform
Tak z vyjmenovaných seriálů mám nejraději Supernatural. To je již několik let mým nejoblíbenějším seriálem. Jinak jsem sledovala většinu z jmenovaných snad kromě Veronici Mars.
To sa dalo čakat.. kopa obľúbených seriálov (dokonca i z mládí, ked som ani nevedel, že nejaké CW exituje)
7th Heaven, Buffy, Charmed (bože, miloval som ten seriál.. najskôr zamilovaný do Piper, potom do Paige :D ale srdcovkou bol aj tak Cole), Gilmorky, Smallville, Veronica... a na Supernatural sa niekedy chystám (videl som pár častí)
Z čestních zmienok: Felicity, Everybody Hates Chris, Gossip Girl (Taylor Momsen.. ach), 90210, TVD (až doteraz samozrejme :D), Nikita, Dixie (asi prvé 2. série) a Arrow
A samozrejme, že ich je mnoho v súčasnom watchliste: Flash, Supergirl, LoT, The 100...
No chápu, proč bylo tak těžké vybrat desítku nejlepších, opravdu tolik skvělých seriálů :) Pro mě by to byla Gossip girl, to je opravdu kult, je fakt, že takový seriál už tu bohužel není, souhlasím s Pepkou. Pak Verča, konečně nějaká chytrá hrdinka, co se nehoní jen za chlapama. A Buffy...hrozně mě naštvalo, když to přestali na Nově vysílat. Dawsonův svět je srdcovka, jak já milovala Paceyho :D Dále mám ráda iZombie, 90210, The Carrie Diaries. Ve zmínkách asi jen chybí The 100, co jsem pochopila, tak to lidi tady mají hodně rádi.
Väčšinu som videl zlaté časy tiež sa čudujem, že One Tree Hill nikdy nenadabovali a Supernatural proste nemá konkurenciu vo svojom obore :)
Spomienky, spomienky...
A potom Supernatural...parada
neskutočne nostalgický článok, väčšina seriálov z tohto článku ma sprevádzala počas môjho dospievania a dosť z nich má u mňa čestné miesto. z top 10 som fičala na 7th Heaven - výber hercov vždy potešil moje oko a teraz občas nad tým neveriacky krútim hlavou ak osa mi niekto taký mohol páčiť :D
Charmed - Phoebe, Cole, hlavne Cole, tento seriál sme poctivo sledovali so sestrou a mamou a občas si ho pozriem aj teraz a zaspomínam na staré časy :D
Gilmore Girls - nebola som taký veľký fan a keď Rory nastúpila na výšku a začala si s Loganom tak som to zabalila, ale staršie série ma vždy pobavili :) a Lukea som milovala
One Tree Hill - jeden z mojej svätej trojice seriálov, dlho som mu odolávala až som v lete pred piatimi rokmi nemala čo pozerať, dala som OTH šancu a je z toho láska na celý život, podľa mňa veľmi nedocenený seriál. Na druhej strane jeden z mála seriálov, ktorý nebol zprznený slovenským alebo českým dabingom
Veronica Mars - Veronicu nejde nemilovať, film síce nebol žiadna sláva, ale seriál má čestné miesto v mojom seriálovom srdiečku navždy :D
Supernatural - miláčik nad miláčikov,síce to už nie je to čo bývalo, ale keď niečo sledujete 7 rokov tak si dáky vzťah k Samovi, Deanovi, Baby, Cassovi, Crowleymu vytvoríte.
z ďalej spomenutých sa mi do pamäte vryli :
Felicity - nevadila, ale ani nenadchla
Dawson's Creek - sledovala som ho jedným okom a len kvôli hlavnému hrdinovi a dnes nechápem čo som na ňom videla :D
TVD - ako náhle sa Klaus so svojou rodinou odsťahoval, tak som to zabalila
no a zo súčasných seriálov jednoznačne The 100, keĎ sa o desať rokov bude robiť podobný článok tka jedno miestečko si určite zaslúži
Vzpomínky na úžasné seriály, jak zmiňovala iceprincess, člověk s nimi začínal, nevyhledával spoilery... a hlavně ho všechny dobré zvraty překvapily.
Jinak mě překvapilo, že spn bojoval první dvě řady. Ty jsou pro takové ryzí, objevují se skvělé, někdy dost strašidelné legendy. Na tyhle díly nedám dopustit. Jakmile přišli andělé a hledání boha... no závěr páté řady dojemný, ale pro mě konec a sbohem spn. Vysávání krve sice přineslo bezva bratrské scény, ale já vždycky doufala, že Sam bude svoje schopnosti používat jen tak, že se u něho rozvinou.
Čarodějky, Arrow a hlavně Gilmorky a Supernatural, mé dvě seriálové lásky!
To je zajímavej výběr. Znám všechny seriály, z každého jsem něco viděl (protože televize), ale kompletně mám odškrtnuté pouze dva - Gilmorky a Supernatural.
A nejvíc mi chybí Dawsonův svět, jestli naší základku nějakej seriál zasáhnul, tak to byl tenhle :D
Z tejto stanice rozhodne poznám najviac seriálov z tu zmienených. Videla som 7th Heaven, Smallville, Gilmore Girls, aj Supernatural, ale nie všetky série, nikdy som to nedopozerala, lebo ma to prestalo baviť. Supernatural som dokonca skončila nejako po 2-3. sériách. Ale čo som komplet videla bola Veronica Mars a Buffy, dve moje srdcovky a pridám k tomu aj Buffyin spin-off, Angela a Charmed, proste klasika. Ale u Charmed som si nevedela ani za svet zvyknúť na Paige, lebo Prue bola moja srdcovka a jednoducho to herectvo mala v sebe. One Tree Hill ma celkom zaujalo, tak možno si to pridám do wishlistu, len keď už ho mám teraz natrieskaný, tak neviem kedy si to pozriem.
Úplně ten nejlepší výběr...kromě dvou seriálů,které jsem neviděl jsou všechny moje nejoblíbenější.... :) (a nejoblíbenější je samozřejmě Smallville)
Parádní výběr, jedna perla vedle druhé. Až na Rebu a Sedmé nebe jsem ze všeho aspoň něco viděl. A absolutní srdcovka jsou Charmedky. Už strašně dlouho plánuju, že si připomenu a udělám si maratonek páté a šesté sérky. Ty mě bavily nejvíc.
A dlouho plánuju taky Veronicu. Kdysi jsem viděl pár dílů, ale nijak pravidelně. A když na ní všude čtu jen chválu, budu to muset napravit :)
To jsou vzpomínky na odpoledne po příchodu ze základky :-D Ani jsem netušila, že většina seriálů, která v dětství rozjela mou mánii, je ze stejné stanice :-) Větší nostalgii snad ve mě vyvolá jen SG-1.
Z CW (a jejích předchůdců) jsem viděla asi nejvíc seriálů. Z desítky neznám jen tři (rodinná dramata ani sitcomy nikdy nebyly můj šálek čaje). A z vyjmenovaných jsem i velkou část viděla komplet: Buffy, Čarodějky, Gilmorky, Smallville, Verču, Supernatural, Roswell, Angela, Arrowa. Současné superhrdinské sleduji všechny (včetně příchozí Supergirl). A z dalších, jako Voyager, Dawsonův svět nebo Vampire Diaries jsem taky viděla dost velkou část. No, teď si připadám už trochu jako magor, když si to všechno uvědomím :-D
PS: Taky mě štvalo, jak byla Buffy pořád jen do 3. série a pak když byla celá, tak předabovaná... A k té zmínce o spin-offech k Buffy, nepatřil by tam právě Angel?
Perfektný výber :) ani som nevedel, že toľko serialov som už videla :) či celé alebo aspoň pár častí. Taká nostalgia ma chytila, že si z toho niečo musím opať kuknúť :)
Pozreť si One Tree Hill som už niekoľkokrát zvažovala. Je fakt čudné, že ku nám sa to nejak nedostalo. Možno to ešte skúsim, aj keď už asi nie som cieľová skupina.
Tak tady si vybavuji nejvíc seriálů, dokonce bych si minimálně dva zařadila do TOPky. Ragelly, děkuji za super článek, jen co mě podrtilo, když jsi u seriálu Veronica Mars, psala Verča. To je strašné. :D
Dahllia napsal(a):
Tak tady si vybavuji nejvíc seriálů, dokonce bych si minimálně dva zařadila do TOPky. Ragelly, děkuji za super článek, jen co mě podrtilo, když jsi u seriálu Veronica Mars, psala Verča. To je strašné. :D
Já jí tak říkám od začátku, používám to už automaticky :D
OTH nato nedám dopustit, jen je škoda že nemá dabing.
Gilmorky, Čarodějky, Reba.....tak na to už semnou kouká moje dcera, takže ani další generace se nenudí! :-)
A souhlas s ostatníma Super drbna mi tu chybí a i Zoufalky!
pro mě nejlepší Gilmorova děvčata
Buffy, Gilmorky a Čarodějky..Moje dětství. :)
Později se přidala i Reba :D...
A doufám, že se jednou dostanu i k Supernatural, mám to v plánu už delší dobu. :)