Fuu, až ma prekvapilo, aké dobré seriály má (mal) Fox.. a že ich je hodně :)
Married with Childre, The Simpsons, The X Files (i nová séria bola skvelá), House, Prison Break, Bones (i keď najnovšie série som eštenevidel..)
Ďalej samozrejme Beverly,´70s, Futurama, Family Guy, The O.C. (miloval som ten seriál!)
A stále sa chystám na Firefly :D
To byly časy, když ještě běžel House... sice jsem to už pravidelně nesledovala od doby, kdy mu sebrali ten starý tým a dali mu třináctku a spol., ale i tak.
Nesouhlasila bych ale, že Fox neustále Bones přesouval v honbě za sledovaností. Jestli to byl možná pokus jednou dvakrát, ale jinak Fox přehazoval Bones, kam to zrovna potřebovali v závislosti na zbytku programu. Naopak mu tím jen ublížili. Víc jak 11 změn ve vysílání by rozhodně neprospělo žádnému seriálu, takže určitě ne honba za sledovaností.
Ach, ano. Firefly. Ale jinak celkem pěkný seznam, neznám z toho pouze Arrested Development, jinak spokojenost. Osobně bych ho vyměnila za Dollhouse v čestných zmínkách :)
Miluju New Girl i Glee, ale všechny si umístění zasloužily...House je prostě srdcovka :D
Bones,Ženatý se závazky a Simmpsons....to jsou moje hvězdy.
Fox má dobré seriály, ale občas udělá botu tím, že je neprodlouží, což je i případ Firefly, ale tam to kvůli té sledovanosti celkem chápu. Nicméně se pořád jedná o mojí nejoblíbenější stanici z velké pětky.
ÁÁÁnnooo, Married..with children, to je (pro mě) nepřekonatelný sitcom. Pamatuji si všechny hlášky, každý díl jsem viděla nejméně 20x. Al Bunda a jeho povedená rodinka, to je prostě legenda, parádní satira na ty moralizující rodinné sitcomy.
X-Files, jasná klasika, House a Prison Break, všechno seriály, které jsem milovala.
Simpsonovi, Family Guy a Futurama, kdo by to neznal.
Z čestných zmíněk na mě mává můj milovaný Dollhouse a přidávají se k němu Sedmdesátky, jsem ráda, že nebyli opomenuti.
Od Foxu jsem toho sledovala (či ještě sleduju) víc - Simpsonovi, Glee, Terra Nova, Alcatraz a Sleepy Hollow, ale úplně nejvíc miluju X-Files a Firefly!! <3
Tak tady bych si taky vybrala:D Ženatý...Bones..House..ale hlavně Firefly..to nezkousnu asi nikdy:(
Ženatý se závazky, Simmpsons, Firefly a letošní rok přinesl Lucifera.
Dříve jsem sledovala Bones...
Idol jsem sice nesledovala, ale v roce 2009 se v soutěži objevil Adam Lambert (skončil sice druhý).
Jsem rád, že se zmínil i Arrested Development, není u nás moc známý a je to škoda :)
Až po přečtení článku jsem si uvědomila, jak moc fandím seriálům Fox :-). Velice dobrý výběr!
House je proste klasika jeden z najobľúbenejších seriálov a Tie roky sedemdesiate takisto tie som videl niekoľkokrát a nikdy neomrzí Redove vychovávanie Erica či pohodák Hyde a blbeček Kelso :)
Z mých ohodnocených seriálů podle stanic patří Foxu 3. místo. Stanici děkuju za:
- SYTYCD - desítky nádherných tanečních vystoupení, spousta oblíbených tanečníků, Bleeding Love budu milovat navždy
- kulinářské realitky od Ramsayho - nejlepší pro mě byl Kitchen Nightmares, ale i Masterchef (Jr.), HK a Hotel Hell jsou boží
- Glee - moje obrovská srdcovka od začátku do konce, tyhle písničky budu mít v playlistu nadosmrti
- That '70s Show - moje třetí nejoblíbenější komedie pod sluncem, Red, Kelso, Hyde... FEZ! Všichni jsou famózní a hodně jsem se u nich nasmála
- Dollhouse - od Foxu mám spoustu fajn seriálů, které jsou pro mě hodně zábavné, když je sleduju, ale zároveň se nestaly mými úplnými srdcovkami. Dollhouse je z nich na tom asi nejblíže srdíčku, skvělý seriál :)
- The Last Man on Earth a Scream Queens - jedny z mála aktuálních seriálů, které sleduju průběžně. Last Man je rozhodně nejvíc vtipná a svěží komedie posledních let :)
Top 10 pro mě od Foxu: New Girl, The Simpsons, Futurama, Věřte Nevěřte!, Umíte tančit? Lucifer, Dollhouse, The Following, O.C. a Fringe.
Addie napsal(a):
Nesouhlasila bych ale, že Fox neustále Bones přesouval v honbě za sledovaností. Jestli to byl možná pokus jednou dvakrát, ale jinak Fox přehazoval Bones, kam to zrovna potřebovali v závislosti na zbytku programu. Naopak mu tím jen ublížili. Víc jak 11 změn ve vysílání by rozhodně neprospělo žádnému seriálu, takže určitě ne honba za sledovaností.
za me souhlas, porad presouvali
Okrem spomenutých v článku a pod článkom odporúčam ešte seriály:
Kids: Batman: The Animated Series, Spider-Man, Power Rangers, Tom & Jerry Kids, Teenage Mutant Ninja Turtles
Dramas: Ally McBeal, Justice, Melrose Place, Mental
Science fiction and action: Alcatraz, Terra Nova, Terminator: The Sarah Connor Chronicles
Sitcoms: Back to You
Adrian "A.C." Conor napsal(a):
Dramas: Ally McBeal, Justice, Melrose Place, Mental
Ally McBeal je moje mládí. Při vysílání jsem často zpívala a tancovala s postavami. Tančící mimino U-ga-čaka si budu navždy pamatovat. :)
Zasloužila by si aspoň čestnou zmínku, když už je tam i O.C. :(
Znám všechny seriály a mám je moc rád,takže výborný výběr,ale jako největší topku bych si vybral Firefly...skvělý článek...
téměř všechny jsou pro mě top
Nepatřím mezi milovníky foxovských realitek a animovaných sicomů (s občasnou výjimkou Simpsonových), takže mám FOX zaškatulkovanou jako zabijáka sci-fi seriálů po první sezóně. Uznávám, že sledovanost si o to u nich kolikrát říkala, ale zamrzí to. Fakt se mi taková Terra Nova jako oddechovka líbila :( Jsem zvědavý, jestli k nim příští sezónu přibude do party A.P.B.
Jinak Foxům velké díky za O.C., to je srdcovka (minimálně první a čtvrtá sezóna) a Prison Break (hlavně první sezóna a první půlka dvojky, pak už to nějak nebylo ono)
pro mě je jednička House
To teda koukám.. Kolik toho je.:D
Ženatý se závazky klasika, která pobaví.
Futurama, jen škoda, že už nejsou další díly.
Žlutá rodinka už je taky klasika...
Ale Bones a House prostě vedou. ;)
Vyzera to ze FOX mi ponukol mnoho oblubenych serialov. Ten Firefly je naozaj skoda...
Tak o té Top 10 by se dalo polemizovat... ;)