Tak to je napoveda jak pod na me z boku :) Kdyby aspon rekli jestli je nebo neni na kabelovce. Takhkle to muze byt ledasco...
Ale nevadilo by mi, kdyby to bylo How to Get Away with Murder.
Aktualizováno: S největší pravděpodobností se jedná o letní seriál. Původní facebookový status TV Line uváděl, že to je letní seriál. Pak to ale smazali a nahráli znovu bez tohoto údaje, takže necháme na vašem uvážení, zda je to nechtěná nápověda, či nikoliv.
...jedno z dramat současné americké televize...
...jeho aktuální série může být opravdu poslední...
Z toho usuzuju, že půjde spíš o letní seriál, který aktuálně běží. Navíc je tam to slůvko "televize", takže hádám padá Netflix a další streamovací služby.
...výše profilované drama...
...obecně se dá označovat za hit...
Takže nic, co je vyloženě hit (jako je Mr. Robot), ale ani nic, o čem prakticky nikdo nemluví (jako je Wayward Pines).
...stále relativní mladíček...
Takže dvě série a výš, předpokládám, protože kolem zrušení po první sérii by se takový humbuk nedělal.
...několik z hlavních hvězd seriálu už nyní získává dlouhodobější stálé role v jiných seriálech...
Tady mě napadl Suits; Patrick J. Adams má něco v Legendách a Gina Torres prý taky někde něco má. Na druhou stranu to není relativní mladíček, šest sérií je hodně, takže tohle padá. Castingové novinky moc nesleduju, takže dál si fakt nevím rady. :-D
Na TVLine nejčastěji zmiňují Zoo (to ale není hit obecně ani nijak jinak), Raye Donovana (to by možná šlo, akorát mi čtyři série přijdou jako docela dost na to, aby to byl mladíček) a pak hojně i The Last Ship nebo UnReal [už obnoveno]. Zatím těžko říct.
Podľa mňa to môže byť Devious Maids. Ratingy to má lepšie ako UnREAL, ale UnREAL už dávno obnovili a DM stále nič, takže si myslím že to bude naozaj práve Devious Maids
No mě jako první napadl Ray Donovan, ale nejsem si vědom, že by herci hráli i někde jinde.
Právě mě napadli Suit, ale doufám, že to není pravda:)
lukascoolarik napsal(a):
... pak hojně i The Last Ship nebo UnReal [už obnoveno]. Zatím těžko říct.
Dejte pokoj s TLS. Ale po přečtení mě to taky napadlo. Tam ale snad nezdrhají herci.
Osobní si myslím, že to bude Last Ship (nezaznamenal jsem odchod herců), ale vůbec by mi nevadilo, kdyby to byl Mr. Robot. Ve finále to však bude něco úplně jiného jako třeba Masters of Sex
Pajky napsal(a):
Osobní si myslím, že to bude Last Ship (nezaznamenal jsem odchod herců), ale vůbec by mi nevadilo, kdyby to byl Mr. Robot. Ve finále to však bude něco úplně jiného jako třeba Masters of Sex
Masters by byli fajn a i ta sledovanost je nic moc (i když třeba Penny Dreadful měl ještě o něco horší), ale když se mrknu na společnou historii Masterse a Johnsonové, museli by udělat pár hodně velkých časových skoků, aby to vůbec vměstnali aspoň do dvou řad.
Mě napadl Scream. Po internetu koluje hashtag #savescreamseason3 a první série byla docela úspěšná. Akorát nevím, kde jinde ti herci hrají, takže spíš to není tohle.
Seraphine313 napsal(a):
Masters by byli fajn a i ta sledovanost je nic moc (i když třeba Penny Dreadful měl ještě o něco horší), ale když se mrknu na společnou historii Masterse a Johnsonové, museli by udělat pár hodně velkých časových skoků, aby to vůbec vměstnali aspoň do dvou řad.
Budu se tedy držet Masters of Sex :D Pravda je, že tomu napovídá i fakt, že původně seriál označili jako letní a pak to stáhli. MoS totiž šlo v létě, ale letos půjde až na podzim.
Pajky napsal(a):
Budu se tedy držet Masters of Sex :D Pravda je, že tomu napovídá i fakt, že původně seriál označili jako letní a pak to stáhli. MoS totiž šlo v létě, ale letos půjde až na podzim.
Oni s tím datem vysílání dost šachovali :D první řada začínala v září, druhou a třetí zpárovali s Rayem Donovanem v červnu a čtvrtou zas hodili na září :D
já teda osobně tipuju Halt and Catch Fire, ale nevím, nevím...
La.Volpe napsal(a):
No mě jako první napadl Ray Donovan, ale nejsem si vědom, že by herci hráli i někde jinde.
Pokud vím, tak si čas od času odskočí na nějakou vedlejší roli, ale nic víc. A samozřejmě Liev Schreiber a Jon Voight občas do nějakého filmu, ale tak to není nic zvláštního.
To je teda věc... Zase tolik seriálů nesleduju, takže můžu tipovat jen z toho mála... A momentálním specifikacím by mohli odpovídat Mr.Robot nebo Dark Matter... Jinak vůbec netuším.
Tak to bude Ray Donovan nebo Last Ship. Přikláním se spíš k Rayovi, protože to byla právě Showtime, kdo nedala šanci divákům, aby se připravili na finále Penny Dreadful.
myslel som na House of Lies, ale pozeram ze tam bolo oznamene ze konci ... skusim este pouvazovat.
Já se taky přikláním k tomu že to bude Suits ale rád se budu plést...
Mammon23 napsal(a):
Já se taky přikláním k tomu že to bude Suits ale rád se budu plést...
6 sérií se dá těžko označit za relativního nováčka, navíc tvůrce nedávno prohlásil, že si je 7. sérií celkem jistý a možná bude i 8.
Seraphine313 napsal(a):
já teda osobně tipuju Halt and Catch Fire, ale nevím, nevím...
Jenom to ne! Na druhou stranu je tu to posouvání premiéry třetí řady... Každopádně doufám, že ne. Každý rok se třesu a doufám, že se AMC slituje, a teď ještě, abych se bál, jestli to nezabalí úplně.
Teď mě ještě napadl Power. Hit to není stoprocentní, ale v rámci Starz rozhodně ano.
Co takový Fear the Walking dead? Druhá řada byla rozdělena na půlku a zatím je dost ... mrtvo (blbej vtip :D ). Recenze a ohlasy taky moc nepomáhají, herci neurazí ani neohromí, vlastně teď přemýšlím, čím to umí zaujmout.
CrazyGeek napsal(a):
Co takový Fear the Walking dead? Druhá řada byla rozdělena na půlku a zatím je dost ... mrtvo (blbej vtip :D ). Recenze a ohlasy taky moc nepomáhají, herci neurazí ani neohromí, vlastně teď přemýšlím, čím to umí zaujmout.
Já to vzdal relativně brzo, ale prý je to fakt propadák. Podle mě to táhne jen kvůli té populární mainstreamové značce; kdyby to nemělo v názvu kus svého předchůdce, tak o tom skoro nikdo neví. Na druhou stranu už to obnovili pro třetí sérii a nikdo kromě HBO obnovení zatím zpět nebere. :-D
lukascoolarik napsal(a):
Na druhou stranu už to obnovili pro třetí sérii a nikdo kromě HBO obnovení zatím zpět nebere. :-D
Ešte pár takých zrušení toho, čo bolo pôvodne obnovené, a chcelo by to potom nejaký ten článok ohľadom tohto nového "fenoménu". :D
inekafe napsal(a):
Ešte pár takých zrušení toho, čo bolo pôvodne obnovené, a chcelo by to potom nejaký ten článok ohľadom tohto nového "fenoménu". :D
Dobré téma na Topku, jestli se k nim za rok zase vrátíme v létě :D
Také bych tipovala Last Ship,Ray Donovan by mě hodně mrzel.
Bohužel se taky přikláním k tomu, že by se mohlo jednat o Masters of Sex. Což by mě docela štvalo.
Když se to ale vezme kolem a kolem nějaké indície tomu opravdu napovídají.V rámci stanice to dejme tomu hit je. Herci co tu hrají taky hrají či hráli jinde. Namátkově: Nicholas D'Agosto v Gothamu a má nějakou hlavní roli v nějaké novince. Teddy Sears hrál v The Flash a Allison Janney se nám objevuje v Mom. I když zase zrovna tyhle postavy nejsou úplně ty stěžejní i když..Docela k tomu sedí i to,že stáhli tu informaci,že se jedná o letní seriál. Skrz ty premiéry červen/září. Výroba atd asi taky nebude nejlevnější. Jediné co mně tu úplně nesedí, je ten počet řad. Sice 4 série není zase tak moc, ale zase to není úplné dítě v plenkách :-)
Moj typ Masters of sex, ale nechajme sa prekvapit
Valesion napsal(a):
Bohužel se taky přikláním k tomu, že by se mohlo jednat o Masters of Sex. Což by mě docela štvalo.
Když se to ale vezme kolem a kolem nějaké indície tomu opravdu napovídají.V rámci stanice to dejme tomu hit je. Herci co tu hrají taky hrají či hráli jinde. Namátkově: Nicholas D'Agosto v Gothamu a má nějakou hlavní roli v nějaké novince. Teddy Sears hrál v The Flash a Allison Janney se nám objevuje v Mom. I když zase zrovna tyhle postavy nejsou úplně ty stěžejní i když..Docela k tomu sedí i to,že stáhli tu informaci,že se jedná o letní seriál. Skrz ty premiéry červen/září. Výroba atd asi taky nebude nejlevnější. Jediné co mně tu úplně nesedí, je ten počet řad. Sice 4 série není zase tak moc, ale zase to není úplné dítě v plenkách :-)
Osobně bych neřekl, že Masters of Sex je hit, ani v rámci stanice. Ta hádanka je směřována spíš k seriálu, který "poutá hodně pozornosti v médiích, je atraktivní a populární a pro některé to může být i hit".
Ohledně Teddyho Searsa a Nicholase D'Agosta... právě proto, že účinkují v MoS, což je letní seriál, si můžou dovolit účinkovat i v hlavní sezóně v jiném seriálu, aniž by jim to narušilo rozvrh a smlouvu se stanicí. Spousta herců to tak dělá, někteří si občas odskakují i na hostování v průběhu sezóny, když mají zrovna přestávku ve svém seriálu.
Jinak k Masters... před pár dny Channel 4, který Masters vysílal ve Velké Británii, oznámil, že nebude vysílat 3. a 4. řadu (on měl problém už s druhou řadou, kterou přesunul na svoji online službu More4). Sice to přímo s osudem seriálu má pramálo společného, ale často nechuť ze strany syndikující stanice vysílat další epizody naznačuje blížící se konec seriálu.
Seraphine313 napsal(a):
Osobně bych neřekl, že Masters of Sex je hit, ani v rámci stanice. Ta hádanka je směřována spíš k seriálu, který "poutá hodně pozornosti v médiích, je atraktivní a populární a pro některé to může být i hit".
Ohledně Teddyho Searsa a Nicholase D'Agosta... právě proto, že účinkují v MoS, což je letní seriál, si můžou dovolit účinkovat i v hlavní sezóně v jiném seriálu, aniž by jim to narušilo rozvrh a smlouvu se stanicí. Spousta herců to tak dělá, někteří si občas odskakují i na hostování v průběhu sezóny, když mají zrovna přestávku ve svém seriálu.
Jinak k Masters... před pár dny Channel 4, který Masters vysílal ve Velké Británii, oznámil, že nebude vysílat 3. a 4. řadu (on měl problém už s druhou řadou, kterou přesunul na svoji online službu More4). Sice to přímo s osudem seriálu má pramálo společného, ale často nechuť ze strany syndikující stanice vysílat další epizody naznačuje blížící se konec seriálu.
Díky za info :-) Veřejně přiznávám, že asi v tomhle budeš mít spíš pravdu ty. Přece jenom jsi v tom seriálovém světě o dost víc zběhlejší a obecně se v něm lépe orientuješ. Nicméně pokud by se Masters of Sex dočkal prodloužení, tak já bych se rozhodně nezlobil.
Odpověď teda není?
Caroline115 napsal(a):
Odpověď teda není?
Dívala jsem se tam tuším na začátku měsíce a ani po zrušení Masters of Sex tam odpověď nepřibyla...