Ale, ale, copak že to tady máme? :DD Niekto sa nám púšťa do bleskoviek? :) Good work, bro. ;)
Inak toto bola asi najviac badass detská postava v seriáli ever! ;D Márne by som hľadal nejakú "neotravnú" detskú postavu, minimálne v nedávnej minulosti...
inekafe napsal(a):
Ale, ale, copak že to tady máme? :DD Niekto sa nám púšťa do bleskoviek? :) Good work, bro. ;)
Inak toto bola asi najviac badass detská postava v seriáli ever! ;D Márne by som hľadal nejakú "neotravnú" detskú postavu, minimálne v nedávnej minulosti...
Eeej. První komentář v mým prvním článku! Nebudeš zapomenut! :DD
Spíš bych to viděl na takovou jednorázovku. Evě a Romanovi se ze mě určitě včera ježily všechny vlasy :DD Možná bych do budoucna udělal nějakej fotočlánek, ale to je strašná práce a já jsem lenivej člověk :D
Jinak Bella Ramsey - skvělá mladá herečka. Doufám, že ji ještě někde (mimo GoT) uvidíme. :)
La.Volpe napsal(a):
Eeej. První komentář v mým prvním článku! Nebudeš zapomenut! :DD
Spíš bych to viděl na takovou jednorázovku. Evě a Romanovi se ze mě určitě včera ježily všechny vlasy :DD Možná bych do budoucna udělal nějakej fotočlánek, ale to je strašná práce a já jsem lenivej člověk :D
Jinak Bella Ramsey - skvělá mladá herečka. Doufám, že ji ještě někde (mimo GoT) uvidíme. :)
Čo to trepeš? Roman žiadne vlasy nemá! :DDD
Vidíš, ja zase považujem fotočlánky za najjednoduchšie, ale tak je pravda, že ma aj dosť bavia, tak nie som úplne objektívny. :D Síce dlho trvajú, kým sa pripravia všetky údaje, orežú fotky a všetko dá dokopy, ale proste sú mojou srdcovkou. :D
Myslím si, že po takomto "šteku" v GoT ju určite budú chcieť na viacerých frontoch. ;)
Postava Lyanny Mormont je podle mě naprosto skvělá a kdyby jednou měl sever takovou drsnou královnu tak by si na něj nikdo netroufl! Osobně doufám, že tvůrci seriálu schválně v další sérií Lyannu nenechají jako oblíbenou postavu umřít tak jak to dříve udělaly s řadou jiných.
PS: Díky za článek!
Je jí teprve 12 let a hraje bravurně,tleskám.
Souhlasím se vším - byla drsná, skvělá a hlavně neotravná! To se cení!
Gratuluji k prvotině :-)
Doufala jsem, že s touto herečkou vyjde nějaký rozhovor, protože hned jak se objevila, kradla si celou scénu pro sebe a čekala jsem, kdy se zase objeví :-) Opravdu po dlouhé době talentovaná dětská herečka! Také bych ji ráda viděla ještě někde.
Doufám že se nespletu ve své "věštbě", jelikož této herečce věštím zářnou budoucnost. :) "You refused the call" byl jeden z nejlepších momentů Winds of Winter.
Tak potvrzeno. Lyanna se objeví i 7. řadě.