Super.Jessica bude mít ještě víc prostoru:-)))Těším see :-)))
Těším se, jsem ráda, že se Jessica i Zachary vrátí. A díkybohu, že nebude crossover s Glee :D
Meimei napsal(a):
Těším se, jsem ráda, že se Jessica i Zachary vrátí. A díkybohu, že nebude crossover s Glee :D
S Glee si to taky neumím dost dobře představit, a naprosto chápu, proč se tomu smáli. Jinak Zacharyho nemám ráda už od Hrdinů.. takže až ak nejásám.
já mám největší radost z Evana, a že se tam nebudou vyskytovat ani vlkodlaci ani upíři, těch je teď všude až až
já se musim přiznat, že jsem rád za všechny, co se vrací :) (kromě Evana :D moc jsem ho nemusel (neukamenujte mne :D ))
nějvětší radost mám rozhodně z Jessicy, ta si kradla pro sebe každičkou scénu... (nejelpší byl její výstupem se Zachem ;)
Frozen99 napsal(a):
já se musim přiznat, že jsem rád za všechny, co se vrací :) (kromě Evana :D moc jsem ho nemusel (neukamenujte mne :D ))
nějvětší radost mám rozhodně z Jessicy, ta si kradla pro sebe každičkou scénu... (nejelpší byl její výstupem se Zachem ;)
Tak ona je prostě paní herečka, a každičká scéna s ní byla naprostým zážitkem. U většiny herců jsem uchvácená tím, jak hrajou, ale pořád v koutku mysli vím, že je to fikce. Jessica hodně tuhle hranici smazává. U AHS jsem naprosto věřila tomu, že je to psychotická sviňa :)
haroska napsal(a):
Tak ona je prostě paní herečka
a proto už mám staženou Frances ;)
Frozen99 napsal(a):
a proto už mám staženou Frances ;)
Copak to je?
haroska napsal(a):
Copak to je?
http://www.csfd.cz/film/15942-frances/
byla za to nominovaná na Oscara, tak snad to bude za něco stát