Snad konečně dostane Emmy Tatiana Maslany. Nechápu tu dosavadní absenci ocenění. Již po první serii jsem tvrdil, že ji musí dostat..už jen za Helenu.:-)
Také budu nad míru spokojen, když Emmy obdrží Bob Odenkirk. Jak mě vždy postavy, které hrál štvaly (a potažmo i on jako herec), tak co předvádí v roli Saula aka Jimmyho je úžasné, věřím mu každý pohled a gesto. Opravdu budu oběma držet palce.
Takže Tatiano a Bobe..TFUJ TFUJ :-)
To je každoročná dilema pri cenách. Hlasovať za to čo chcem aby vyhralo alebo za to, čo je pravdepodobnejšie že vyhrá? :D :D
Ray v hlavní, vedlejší i hostující a hlavně Last Man, whoop!
Škoda, že v tipovačce nejsou zahrnuté kategorie minisérií. Tam bych si tipla ráda :D
Jestliže Kit Harington, Peter Dinklage a Emilia Clarke s Leanou Headey hrají vedlejší role ve Hře o trůny, kdo tam hraje hlavní?
Zase jsem se nepřemohl a dal tam Tatianu a Silicon Valley, takže se můžu jít rovnou zahrabat, že jo...
Držím pěsti Leně, ta si to po této sérii zaslouží nejvíc.
Střípky z vedlejších kategorií:
- Galavant dostal nominaci za původní hudbu za písničku It's a New Season
- Limitless a Minority Report dostaly nominaci za hudbu
- The Whispers dostal nominaci za hudbu k úvodní znělce
- Crazy Ex-Girlfriend má 4 nominace: choreografie, původní hudba, hudba k úvodní znělce a střih
Varro napsal(a):
Jestliže Kit Harington, Peter Dinklage a Emilia Clarke s Leanou Headey hrají vedlejší role ve Hře o trůny, kdo tam hraje hlavní?
Pravděpodobně se všichni řadí mezi vedlejší, protože by jich jako hlavních bylo asi moc :)
No hádam už tú emmy Tatiana dostane :D... To by bol zločin, keby nie! Len ma prekvapilo, že orange is the new black nemá žiadne nominácie.. Kde sa stala chyba? :)
Tatiana, Keri, Rhys, Unbreakable Kimmy Schmidt, Constance Zimmer.
ragelly, v článku asi chybí u Nejlepšího ženského hereckého výkonu ve vedlejší roli – drama Constance Zimmer z UnReal.
Doufám, že ve vedlejší mužské roli u minisérie to získá Hugh Laurie. V Night Managerovi byl fantastický a Hiddlestona úplně zastínil.
btw - V tipovačce je chybka v názvu u seriálů: "Better Call Saul Abbey".
tak jsem zvědavá jestli mi něco vyjde,ale asi sebe a své loňské 3 hvězdy nepřekonám:D
[citace=Nevada]Doufám, že ve vedlejší mužské roli u minisérie to získá Hugh Laurie. V Night Managerovi byl fantastický a Hiddlestona úplně zastínil.
Tak to mame stejny nazor. Hugh Laurie je skvely uplne ve vsem.
V nominaci mi chybí Liam Cunningham. V 6. řadě GoT byl brilantní. A k tomu ta tipovačka je hodně těžká, když 90 % seriálů vůbec nesleduju a jedn. výkony nedokážu tak posoudit a ocenit. :/
anjoa napsal(a):
ragelly, v článku asi chybí u Nejlepšího ženského hereckého výkonu ve vedlejší roli – drama Constance Zimmer z UnReal.
Děkuji! Doplnila jsem .) Na mou obranu, zapomněli na ni ve zdrojovém článku, zrovna u této kategorie jsem si 100% jistá, že Maura tam byla poslední :D
Yay Tatiana. ;) Ale proč tam proboha pořád rvou Emilii Clarke? (řečnická otázka, přece protože je přece v Game of Thrones, neeee). A snad si urve Jonathan Banks, bez něj by BCS nebylo co je. ;)
nevermore napsal(a):
Yay Tatiana. ;) Ale proč tam proboha pořád rvou Emilii Clarke? (řečnická otázka, přece protože je přece v Game of Thrones, neeee). A snad si urve Jonathan Banks, bez něj by BCS nebylo co je. ;)
Já se spíš divím Leně Headey, tuhle řadu měla ve scénáři tak pět vět...
Přála bych to také Tatianě :)
Ke Game of Thrones se nevyjadřuji. Nemám sílu se hádat.
Orphan Black a Tatiana si to zaslouží. Přál bych to i Rami Malekovi za mr. Robot (schválně, kdo si ho ještě pamatuje za gaye Kennyho ve War at home? :D ). Will Forte - LMOE prosííííííím. Příběh American Crime story bude asi mít hodně silnou odezvu v USA, já jsem tomu tak nepropadl (i když obsazení silně nadprůměrný). A chtít volit mezi Lutherem / Sherlockem, to je fakt složitý! :)
Nejak nemám komu držat palce, hm :( ale aspoň som sa presvedčil, že The Night manager si fakt musím pozrieť.. už sa na to chystám dosť dlho.
ragelly napsal(a):
Střípky z vedlejších kategorií:
- Galavant dostal nominaci za původní hudbu za písničku It's a New Season
Tak dúfam, že vyhrá.. MUSÍ!!! :)
CrazyGeek napsal(a):
Příběh American Crime story bude asi mít hodně silnou odezvu v USA, já jsem tomu tak nepropadl
Ona je to opravdu lokální záležitost, i když významově to je jeden z deseti nejvýznamnějších případů celé americké justice. Hlavně díky tomu, že jel v podstatě 24 hodin v televizi a stala se z toho taková napůl reality show.
Navíc tím významem kdo to spáchal a co spáchal by se to dalo přirovnat asi k tomu, čím je u nás známý Kájínek, jen kdyby to udělal třeba... Karel Poborský :D
...že je ta nominace nějak silně okleštěná. Pár seriálů rozhozeno do všech kategorií a víc ani ťuk. Tleskám za The Americans, ale kde jsou další pecky typu Billions, Banshee, Turn, Outlander nebo i Lucifer?
Outlander tam vážně chybí... Jinak doufám, že letos už to Tatianě konečně daji :)
odtipováno mám tak jsem zvědavý kolik jak to dopadne.
Bylo by, prosím, možné doplnit Constance Zimmer, UnREAL ještě do samotné tipovačky? V článku už je uvedená, ale v tipovačce není. Díky.
Menší zprávy z Emmy: Z kategorie Nejlepší herec v hostující roli byl diskvalifikován Peter MacNicol (Veep), protože prý prošel přes nominační kolo v rozporu s pravidly. Hostující role je totiž podmíněna "objevením se" v méně než 50 % epizod dané řady, MacNicol se objevil v 5 z 10 epizod Veep (přičemž jedno z účinkování bylo formou přibližně 10sekundového archivního záběru - zde pravděpodobně došlo k rozporu). V nominaci MacNicola nahradil Peter Scolari za účinkování v Girls.