Tohle bude příšerné dilema :D.
Moje nervy to zase bude počítanie goniometrických funkcíí, parabol a pod. kým sa dostanem k výsledku! :D Vám pekne ďakujem za to! :D Ale nie srandujem, dobre ste nás už prekukli, že milujeme tipovačky ;) Myslím, že píšem za viacerých :P
Nějaký error :-D
V článků je:
Tipněte si, kdy se nám podaří dosáhnout 11 111 tisíc epizod.
U tipovačky je:
Tipněte si, kdy na serialzone bude v databázi 11 111 seriálů
Mik napsal(a):
Nějaký error :-D
V článků je:
U tipovačky je:
haha :D seriálů je správně :D
Tipnuto,ale určitě budu tisíce mil daleko od pravdy :)
Dobra tipovacka. Jsem si na 102% jisty, ze na ni zapomenu do te doby nez se to stane :)
Jsem snad nejhorší člověk na tipování co znám :D ale tak dal jsem tam svoje narozeniny, kdo ví :D
Tak jsem tam taky hodil svoje narozeniny, protože já neumím tipovat dobře a mám mizernej odhad :D
Vzhledem k tomu, že mám příšerný odhad, tak by pro mě bylo jednodušší sehnat žíni z jednorožce. :D Nicméně něco jsem si tipla, tak uvidím. Jinak chválím za lišáckou tipovačku. :)
Jojo, nejste jediní.. taky jsem dala narozky :D Ale ty příští jsou dost brzy aby se stihlo přidat přes 1000 seriálů... takže jsem dala až ty další a to mi zas přijde že serialzone dost podceňuji :D No uvidíme :D
Tak já jsem to trošku zprůměrovala a dala tam něco ze sebe a jsem zvědavá jak to vyjde:D každopádně parádní nápad:D
Vy dávate narodky... Ja mám narozky príliš skoro... Uvidíme či posledný deň roku nebude ten štastný ?
Vzala jsem si tužku, papír, pravítko, periodickou tabulku a horoskop ......a pak dala úplně náhodné číslo
mám tip, ale určitě úplně špatný:)
A je to, odtipováno :)
hotovo
A teraz uz iba drzat palce, pokym na tuto sutaz nezabudnem a potom mi pride ze som vyhral...to bude radost