Jamese Spadera jsem si oblíbila v seriálu kauzy z Bostonu.Těším se na nové díly černá listina jak se děj bude vyvíjet dál :o)
jak souvisí James Spader a Daniel Jackson z Hvezdne brany ? nejak tomu nerozumim...
Butcher napsal(a):
jak souvisí James Spader a Daniel Jackson z Hvezdne brany ? nejak tomu nerozumim...
Zkus se mrknout na hercův profil a třeba porozumíš ;)
Butcher napsal(a):
...z filmové Hvězdné brány...
Vubec si nepamatuji ze nekdy hral Jacksona, myslel jsem ze to byl vzdycky Michael Shanks :O
Butcher napsal(a):
Vubec si nepamatuji ze nekdy hral Jacksona, myslel jsem ze to byl vzdycky Michael Shanks :O
Na počátku bylo světlo... Teda film. Hvězdná brána byl nejprve velmi úspěšný film s odlišným obsazením. No ale jak ti koukám do profilu, tak to ani nemůžeš pamatovat :-D
Aha, jasne Stargate film. Anyway, uz sa neviem dockat dalsej serie Red-a.
Titulek článku mi přijde trochu zavádějící, ale jinak díky za počtení :)
Už brzo další díly, jupí!
Nedávno jsem se na film dívala a ty slavné grimasy tam jsou :) Nemůžu se Blacklistu dočkat.
V Blacklistu je skvělý. Neumím si představit v roli Reda, ostříleného správce zločinu, nikoho jiného než Jamese.
Taky se těším, až zase začne Red úřadovat. A co se týká Spaderových grimas, to podle mě bylo naprosto úžasný v Avengers Age of Ultron, protože Ultronův výraz a pokyvování hlavou, byl celý Spader.
Naprosto úžasný byl kromě zmiňovaných filmů i jako šéf advokátní kanceláře v nevšední romantické komedii Sekretářka. A ty jeho grimasy... :-)
Zdravím lidi,nevíte kdy 4 řada pojede CZ? Díky