Diskuze k článku TVD: Na scénu přichází nová hrozba pro Stefana a Caroline
havlik.jakub666
Dlouholetý uživatel | Cool level: 39 | Abby Sciutová
19. 7. 2016 / 09:50:16 (před 8 roky)
off

Nemůže v tom seriálu jeden pár vydržet alespoň jednu sérii v klidu?

24ron24
Redaktor | Cool level: 57 | admirál William Adama
19. 7. 2016 / 10:25:04 (před 8 roky)
off
havlik.jakub666 napsal(a):

Nemůže v tom seriálu jeden pár vydržet alespoň jednu sérii v klidu?

Jasně že nemôže :D To čo robia so Stefanom a Caroline už začína byť trápne :D Najskôr sa ani poriadne nestihnú dať dokopy a už ich oddelia, potom sa vo finále dajú dokopy a opäť tu máme nejaké prekážky. Škoda o tom aj písať ;D

May the odds be ever in your favor.
Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
19. 7. 2016 / 12:43:51 (před 8 roky)
off

No to už si s prominutím dělají pr+el. Já chápu, že drama vede a Car a Stefan jsou oblíbený pár a nějaké překážky fanoušky ze židle prostě nadzvednou, ale proboha, to už je fakt na hlavu padlé. Jakoby nestačilo, že Caroline nasekali závazky, odloučili je od sebe na tři roky a ještě se mezi ně pokusili(naštěstí neúspěšně) strčit Valerii a Alarica. Co bude tohle zase zač? Proboha, já už se z nich fakt picnu.

Stefan snad nepodlehne. Byl tři roku se svojí údajně první láskou a nepřestal Caroline milovat, tak snad z něj neudělají Elenu.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Editováno: 1x | Naposledy: 19. 7. 2016 / 12:45:07
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
19. 7. 2016 / 18:50:18 (před 8 roky)
off

No do prd....at je nechají na pokoji,konečně vztah bez Eleny a oni to budou konit?

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
theia.gab
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
20. 7. 2016 / 05:17:04 (před 8 roky)
off

Jediné, co se v seriálu poslední série děje, že přichází noví lidé a vymýšlí si nové bytosti.
Ještě do čtvrté série to šlo. Ale přála jsem si, aby seriálu dali včas nějaký slušný konec. Aktuálně je to slátanina, kdy pořád hrozí nějaká smrt a nebezpečí. Obsazení prořídlo a kvalita také.

Martin Kramář
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
23. 7. 2016 / 14:31:48 (před 8 roky)
off

doufám že to nebude někdo podobný Auroře :)