Diskuze k článku Městečko South Park: Zosobnění vulgarity
Romix
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
17. 9. 2016 / 18:15:34 (před 8 roky)
off

Já viděl jen Peklo na Zemi a první dvě série, což mi připomíná, že bych se mohl někdy mrknout i na další :)

Romix
Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
17. 9. 2016 / 19:17:52 (před 8 roky)
on

Já viděla asi 7 sérii jako docela mazec. Ani nevím proč jsem přestala dál sledovat. Mám možnost kouknout dál .o)

Jenny
Šéf
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
17. 9. 2016 / 20:56:49 (před 8 roky)
off

Zatím mám rozslevovanou 12 řadu a řadu od řady je to čímdál víc a víc lepší

carolos
Redaktor | Cool level: 61 | Leonard Hofstadter
17. 9. 2016 / 21:46:17 (před 8 roky)
off

Keď som sa dostal k sledovaniu South Parku, bolo na svete 14.sérií. K pravidelnému sledovaniu ma dostala až óda môjho kamaráta na 7.epizódu 11.sériu - Night of the living homeless. Pustil som si ju a dostala aj mňa.

Ale tento seriál stojí za to pozerať v origináli. Videl som asi 2-3 epizódy s dabingom a občas som mal pocit, že ľudia, čo to prekladali, sa s tým nepohrali. Predsa len, tá anglická slovná zásoba je šťavnatejšia.

PS: Štart novej série sa vydaril. Cartmanovo čítanie deťom v škôlke - Červená Kylekulka ma dostalo :)

Šéf
17. 9. 2016 / 22:19:55 (před 8 roky)
off
carolos napsal(a):

Keď som sa dostal k sledovaniu South Parku, bolo na svete 14.sérií. K pravidelnému sledovaniu ma dostala až óda môjho kamaráta na 7.epizódu 11.sériu - Night of the living homeless. Pustil som si ju a dostala aj mňa.

Ale tento seriál stojí za to pozerať v origináli. Videl som asi 2-3 epizódy s dabingom a občas som mal pocit, že ľudia, čo to prekladali, sa s tým nepohrali. Predsa len, tá anglická slovná zásoba je šťavnatejšia.

PS: Štart novej série sa vydaril. Cartmanovo čítanie deťom v škôlke - Červená Kylekulka ma dostalo :)

Nový díl jsem zatím neviděl ale drží si hodně vysoko kvalitu i po 20 letech

Šéf
17. 9. 2016 / 22:24:38 (před 8 roky)
off

emJeyi musím jen s tebou souhlasit
South Park je řadu od řady lepší,Simpsonovi zase kvalita klesá rok od roku

Atenecka
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
18. 9. 2016 / 03:28:19 (před 8 roky)
off

Nedávno jsem neměla co dělat a serfovala po TV kanálech, nechala jsem to na South parku. Musím říci, že jsem byla velmi překvapená, zrovna řešili jestli veřejné ponižování jednotlivce stojí, nebo nestojí za vyřešení blízkovýchodního konfliktu. Epizoda měla celkem hloubku a byla i vtipná. Někdy tomu dám šanci .-) Mělo to jen jednu chybu : nezabili Kennyho, parchanti!

dominik3
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
18. 9. 2016 / 10:58:20 (před 8 roky)
off

Podla mna su uz ovela epsi ako Simpsons

007.dany
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
18. 9. 2016 / 12:04:32 (před 8 roky)
off

Sice jsem neviděl úplně všechny série,ale za tu dobu co jsem to sledoval,tak jsem si užil dost a film,který jsem viděl byla svého času největší pecka. :)

Dan
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
18. 9. 2016 / 14:23:40 (před 8 roky)
off

Určitě se zase na pár dílů podívám,chybí mi sranda :)

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
19. 9. 2016 / 11:26:57 (před 8 roky)
off

Super clanok, Southpark som pozeraval na vyske, ale potom som ho nejak opustil, po tomto clanku mam chut sa na to vrhnut znova.

Spasitel
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
19. 9. 2016 / 16:14:32 (před 8 roky)
off

South Park som videl všetky časti a kvalitou to išlo iba hore páči sa mi ako tam preberajú aj svetové problémy a neboja s k nim vyjadriť :)

Pajky
Redaktor | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
19. 9. 2016 / 16:37:47 (před 8 roky)
off

Nedávno (zhruba rok-dva zpátky) jsem se pustil do sledování South Parku hezky od začátku a v originále a sakryš to je rozdíl. Zatímco český dabing (alespoň v prvních sériích) ze seriálu udělal pouze uřvanou a vulgární záležitost, tak originál je dost jiný. Ano, kluci nemají zrovna vybraný slovník, ale není to jen o vulgaritě (většinou).

A k aktuálním tématům. To je taky dvousečná zbraň, super pokud sledujete v době vysílání, ale pokud koukáte s odstupem času, tak vám to vůbec nic nemusí říkat. Třeba z poslední epizody, kdo si za pár let bude pamatovat, co bylo za problém s tím sezením z hymny?

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)