Vidíš to, @HonZajs, vidíš?! Zvyšok série bude ešte viac bombový (#PunIntended) a vráti sa Tex. ;)
A já stále (možná naivně) čekam, že mi vrátí doktorku :D
Moty napsal(a):
A já stále (možná naivně) čekam, že mi vrátí doktorku :D
Ako zombie? :D Alebo ako to myslíš? :DDD
inekafe napsal(a):
Jo to by bylo super, alespoň by ten seriál dostal novej rozměr :D Ne myslim to tak, že by její smrt mohla bejt fingovaná aby jí ochránili, přeci si nezlikvidujou člověka co umí vyrobit lék na vše.
Moty napsal(a):
Jo to by bylo super, alespoň by ten seriál dostal novej rozměr :D Ne myslim to tak, že by její smrt mohla bejt fingovaná aby jí ochránili, přeci si nezlikvidujou člověka co umí vyrobit lék na vše.
No, to je pravda... Ale tu bude podľa mňa problém v herečke a možno v nejakom znižovaní nákladov, myslím si. Rhona Mitra nikde nevydržala viac ako dve série, aj zo Strike Backu ju odpísali na vlastnú žiadosť, ak sa nemýlim, podľa mňa tu to bol podobný prípad. Marí sa mi, že sa nerada upisuje k niečomu na dlhšie, ale môžem sa mýliť...
Nemuseli jste čekat tři roky, než se podařilo najít lék.
A to je na seriálu super, nic se netáhne přes xx sezón.
Doktorka chybí...
Po léku Wi-Fi...to mě dostalo :) :) :)
inekafe napsal(a):
Tělo neukázali, takže naděje umírá poslední, ale já osobně bych byla hodně překvapená, kdyby fakt žila :D
Doktorku sem nemusel, takže mi její absence nijak nevadí. A její náhrada v podobě Sashi mi vyhovuje daleko víc. Navíc nástup Sanady jako Takehayi je perfektní. V Helixu byl taky super a má na kontě i pár dobrých filmů. Takže tahle nová tvář mě hodně potěšila.
Noo tak trailer nabudil ako parádne, tento seriál nepatrí k mojím Topkám, ale pozriem si ho rád. Ale ten trailer páni, začínam sa dosť tešíť! Hlavne čo vykonali minulý týždeň na konci?! :OO Dneškú epku som ešte nevidel :P