Diskuze k článku Comic-Con 2016: The Big Bang Theory
Shppen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
23. 7. 2016 / 11:54:10 (před 8 roky)
off

Same dobre zpravy, ale muze mi nekdo vysvetlit tuhle vetu z clanku: "Adama Westa jako legendárního Batmana, kterého hrál Christian Bale"? Adam West sam hral Batmana v originalnim serialu, proc teda zminovat Christiana Balea? :)

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
23. 7. 2016 / 12:01:57 (před 8 roky)
off

BBT dospělo do takové fáze, že už je mi vlastně jedno, co tam bude nového, co si připravují, která známá tvář se tam objeví. Já si to prostě pustím a přijmu, co mě v tom díle čeká. Nicméně jsem se zarazila u Katey Segal, u které prostě musím říct, že se na ní budu těšit. Milovala jsem jí jako Peggy, obdivují její komediální nadání a jsem zvědavá, co předvede.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
23. 7. 2016 / 14:16:28 (před 8 roky)
off

Mě moc potěšili, že jako matku Penny obsadili Katey, v 8 Simple Rules byly s Kaley super :)

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
Hitchhiker
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
23. 7. 2016 / 16:17:13 (před 8 roky)
off

to jsem zvědavá jak to bude probíhat dál, a hlavně jestli se v další serii posune Shamy ještě o kus dál :D

For crying out loud!
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
24. 7. 2016 / 13:58:09 (před 8 roky)
off

Dámská dvojka se dává znovu dohromady?To je super a opět v pozicích matka s dcerou....jásám.

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
27. 7. 2016 / 09:57:18 (před 8 roky)
off

Fajne novinky, tesime sa teda na jubilejnu 10 seriu. Viem ze scenky s bratom a mamou budu super. Uz vidim ten Leonardov nechapavy vyraz...

Mik
Uživatel od první verze | Cool level: 57 | admirál William Adama
1. 8. 2016 / 13:11:34 (před 8 roky)
off

Katey Sagal je super obsazení. Je to dobrá herečka i když v posledních letech sem ji spíše vídal v dramatech, tak sem zvědav jaký její návrat do komedie bude.

24ron24
Redaktor | Cool level: 57 | admirál William Adama
1. 8. 2016 / 20:26:08 (před 8 roky)
off

Jéé tak Katey potešili v 8 Simple Rules boli super, tak uvidíme ako to dopadne po 10 rokoch :P

May the odds be ever in your favor.