Na tohle se hodně těším. A Shelly z Undateable je příjemný bonus. :-D
Na Powerless se těším hodně. Jak příběh, tak obsazení vypadají slibně, mohlo by to být zajímavé. A z Rona, jelikož jsem právě začala koukat na Undateable, mám taky radost.
Jsem zvědavý, co z toho vznikne. Potenciál to určitě má. Narážky na okolní superhrdiny to můžou skvěle oživit. Snad vyjdou scénáře a bude to stát za to.
Tohle by mohlo hodně překvapit :)
milosh napsal(a):
Jsem zvědavý, co z toho vznikne. Potenciál to určitě má. Narážky na okolní superhrdiny to můžou skvěle oživit. Snad vyjdou scénáře a bude to stát za to.
Uplne si to vystihol...
Tohle by mohla být pecka a Alan Tudyk mě hodně baví, takže natěšenost veliká.
Ach čo mám s týmto seriálom spraviť??!! :DD To herecké obsadenie nevyzerá najhoršie, trailer tiež nebol najhorší, ale stále sa mi tam niečo nezdá, ale neviem čo :DD
Protože v pojišťovně má nejzajímavější život ajťák?
Tak toto bude podle mě bolet. Alan Tudyk to všechno zachránit opravdu nemůže, nechápu, kterého chytrolína napadlo obsadit Vanessu Hudgens, naprostý herecký antitalent, co má snad jen na to hrát v disneyovkách nebo hrát šlapky. Bože, kam ten svět spěje, ale třeba jsem jedna z mála, kdo si to myslí.
IcePrincess napsal(a):
Tak toto bude podle mě bolet. Alan Tudyk to všechno zachránit opravdu nemůže, nechápu, kterého chytrolína napadlo obsadit Vanessu Hudgens, naprostý herecký antitalent, co má snad jen na to hrát v disneyovkách nebo hrát šlapky. Bože, kam ten svět spěje, ale třeba jsem jedna z mála, kdo si to myslí.
Mám stejný názor a už z těch fotek si myslím, že to nebude takové, jaké jsem si to představovala. Škoda, mohlo to být to nejlepší ze sezóny.