Ve ktere sezone Kevin odesel? Uz si to nepamatuji.
Pak, že zázraky se nedějí.
Show bude končit, no sláva!
Kevin Williamson má dostatek selského rozumu, o čemž svědčí ten výrok, proč to točit, když to už nikoho nebaví. Za jeho velení byla show na vrcholu, takže paráda.
Žádná Caroline Dries!!
Stefan a Caroline spolu nejspíš opravdu skončí, ale ještě se neraduji.
Pořád marně doufám, že se to mezi Bonnie a Damonem vyvine i jinak, však náznaky byly a nebylo jich málo.
"Všemi milovaný Matt Donovan". Pevně doufám, že to byla ironie.
Chtěl jsem velkolepý závěr ve stylu spojení TVD a TO, bohužel se zřejmě nedočkám... Matt a Rebekah byli prostě top pár !
IcePrincess napsal(a):
"Všemi milovaný Matt Donovan". Pevně doufám, že to byla ironie.
Ano, byla... :D :D
„Jsou tam náznaky ovládání mysli, na což jsme nikdy předtím ještě nenarazili." - Nechci jim do toho mlluvit, ale asi zaspali nějaké ty okamžiky v TVD... :D
DeNi22L napsal(a):
„Jsou tam náznaky ovládání mysli, na což jsme nikdy předtím ještě nenarazili." - Nechci jim do toho mlluvit, ale asi zaspali nějaké ty okamžiky v TVD... :D
Přesně, uměl to asi jen Silas a..každý upír? :D
Matt už tam nemusel být od třetí série,jen se plácal a plácal.
NikiV napsal(a):
Ve ktere sezone Kevin odesel? Uz si to nepamatuji.
Tuším že 3x01 bola posledná časť keď odišiel.. :)
To vážne bude len 16 častí? :/ okej nevadí hlavne nech to dobre dopadne celá séria :)
Do článku přidáno úvodní video z panelu TVD nazvané Villains...
Pali11 napsal(a):
Tuším že 3x01 bola posledná časť keď odišiel.. :)
Díky za odpověď :)
Když to vedla jen Julie s Caroline, tak ten děj šel hodně dolů.
mrzí mě, že je konec ale vlastně jsem za to fakt ráda...na poslední série už člověk koukal spíš z nostalgie...a jsem nadšená z návratu Kevina, s ním máme šanci a téměř i jistotu skvělé poslední sezony
Tak predsa len sa stal ten zázrak :D Seriál už dávno nie je čo býval, tak verím že ho aspoň s úctou ukončia a fanúšikovia budú spokojní ;)