Doufám, že se dočkám nějaké smysluplné dějové linky s Mulan + konečně nějaký ten její flashback a vysvětlení. Je tam nastrčená jen tak, bez hlubšího příběhu a vyznívá jako úplná blbka, což vzhledem k tomu, že se jedná o mou nejoblíbenější Disney postavu, zamrzí.
Naveen Andrews jako Jafar ve spin-offu se mi líbil víc , škoda, že musel být přeobsazen.
Spíše by mě zajímalo, jak to bude mezi Evil Queen a Henrym. Přeci jen, Henryho milovala, i když byla zlá v první sérii. Ale počítám s tím, že láska je hodnota Reginy, která ted EQ vůbec nebrzdí.
Naveen Andrews byl jako Jafar super, ale o kvalitách Odeda Fehra nemám pochyby, už i v této scéně mě zaujal. Je jen škoda, že to neznámená i návrat Willa Scarleta, protože, co se týče OUaTW, tak tam byl mojí nejoblíbenější postavou a je to podle mě jedna z nejlepších postav celého OUaT universe.
Vztah Emmy a Hooka mě stále baví a je vidět, že Jenny a Colina to baví též. To samé přátelství mezi Reginou a Emmou.
EQ půjde po Snow, což podle mě nebude na škodu. Mohl by to znamenat návrat té rebelovité Sněhurky ze Začarovaného lesa, kterou jsem zbožnovala. V EQ už nemůže vůbec věřit, takže snad to přinese nějaké ovoce, protože onulá Mary Margaret mě fakt nudí.
Jak já se těším na OUAT:D Těším se moc a moc...:D samozřejmě mě nejvíc zajímá linka Belle a Rumpla...a kdyby Mary Margret přišla k úhoně,bych se vůbec nezlobila...ale bohužel přeci jen je to o Sněhurce a ta je perfektní..hlavně ty její vlasy :D kéž by zase měla krásné dlouhé vlasy...už aby bylo září/říjen :D
Isabellu néé :D Ale jinak dobré, Jafar vypadá dobře a Aladin se zatím moc neprojevil. Jen mě tak napadá, že když je on Spasitel a Emma Spasitelka, tak aby se nemuseli kvůli poražení zla dát dokupy :D Na řádění EQ se těším, bude to něco úplně jiného, než jsme dosud viděli. I EQ v EF v sobě měla pořád kousek Reginy, která měla svědomí a i kousek dobra (díky otci). Teď uvidíme pravou EQ, kterou nic nezastaví a která nemá slitování.
Rozdvojení Reginy bude ještě určitě zajímavé.
Na tuhle řadu se moc těším. Doufám však, že se začne Sněhurka chovat jako Sněhurka a ne protivná Marry Margaret.