Za Grimm jsem rád, docela se mi líbí, a pro Luck truchlit teda nebudu, na tom seriálu bylo zajimvé jen obsazení, jinak nic, nemělo to spád, a od prvního dílu jsem měl pocit že sem asi jednu řadu musel prišvihnout, nějak jsem se v ději nemohl zorientovat a chytit. :-/
Jupí! Grimm! Na to se vždycky těším, jedna příšerka lepší než druhá. To bude zasloužená druhá série. Aspoň se třeba dozvíme co za příšerku je policejní kapitán.
Těším se docelana ten nový seriál, kde hraje Zachary Levi :)
Som naozaj zvedavý na Let It Go! Zachary je skvelý herec, no škoda, že Strahovsky tam nebude hrať jeho partnerku. Tí dvaja v seriály Chuck tvorili dokonalú dvojicu. :)
Super zpráva, Grimm jede dál :)
A nemá někdo info o čem by měl být Let It Go???
Metrix napsal(a):
Super zpráva, Grimm jede dál :)
A nemá někdo info o čem by měl být Let It Go???
"The ensemble comedy revolves around a married couple as they try to navigate, negotiate and sometimes manipulate society’s unspoken rules."
V podstatě zatím těžko říct :D
Taky jsem rád za Grimm, je to takovvý originální (nesleduju žádné "sci-fi" za kabelovek), oddechový seriál, kde se nesmí až moc přemýšlet, ale na páteční večer ideál :)
Co si mám představit pod tím, že TLG už je jen krůček od obnovení?:)
haroska napsal(a):
Co si mám představit pod tím, že TLG už je jen krůček od obnovení?:)
Že to není oficiální, ale druhá řada asi bude :D
ragelly napsal(a):
Že to není oficiální, ale druhá řada asi bude :D
Ok, seriál je docela takovej průměr, ale fakt je, že konec byl docela pekelnej :) Takže jsem zvědavá, co bude dál :)
velmi dobře, že obnovili Grimma, jsem rád, že nejsem jediný komu se libí, po prvním díle mě to vůbec nazaujalo, ale dal jsem tomu 2. šanci a musím, říct, díl od dílu snad lepší, snad uvidíme v příštím díle jestli Nick prozradí své přítelkyni Julliete pravdu o sobě či né, dle spoilerů se bude účit střílet ;-)
Luck zrušit muselo, škoda to teda naprosto není, stál jen D. Hoffmanovi, škoda jen, že zemřeli 3 koně při natačení, což člověka trochu zamrzí..
Zachary Levi je velmi dobrý herec, mmt jsem si ho všiml ve 2 filmech: Alvin a Chipmunkové 2 a Na Vlásku(hlas) jako teda mile překvapil :))
TLG - není divu, že má nizký rating je to seirál postavený pouze na Alexandra Chando, s tím dramatem okolo to nemá cenu ani sledovat, jsou tu mnohem lepší - třeba revenge
CzHero napsal(a):
TLG - není divu, že má nizký rating je to seirál postavený pouze na Alexandra Chando, s tím dramatem okolo to nemá cenu ani sledovat, jsou tu mnohem lepší - třeba revenge
a ta je nějaká známá? před seriálem jsem o ní nikdy neslyšela a i teď říct to ne v souvislosti s tlg, tak nevím, o koho jde.
grimm těší. luck zabil 3 koně? to je i trochu vtipné. když začínal, režiséři ho vyhazovali, protože byl moc puntičkář, a teď, když je hvězda a legenda, přišel o práci proto, že během natáčení umírají zvířata.