Info o Gossip Girl je posledních 5 týdnů každý týden jiné. Jsem teda zvědavá, jak to dopadne, a zda budu mít co překládat :D
haroska napsal(a):
Info o Gossip Girl je posledních 5 týdnů každý týden jiné. Jsem teda zvědavá, jak to dopadne, a zda budu mít co překládat :D
Sice jsi říkala, že si nebudeš už přidávat nic nového, ale stejně to nevydržíš :P Myslím, že když GG skončí, rychle přejdeš k něčemu novému, nebude hrozit, že nebudš mít co dělat :D :D
Leverage až 15.července? Tak to nevydržím =(
A co se týká GG tak takhle bych to brala, mám ten seriál ráda ,ale poslední dobou už je zvláštní. A mohlo by to končit třeba svatbou Chucka a Blair bylo by to takový hezký uzavření příběhu. Ale kdo ví jak to bude.
GG nám ještě zamotá hlavu. Ale snad to bude mít důstojný konec a žádný otevřený konec.
Jsem teda zvědavá, jak to dopadne, a zda budu mít co překládat
:D
O tebe bych se nebála :D
Meimei napsal(a):
GG nám ještě zamotá hlavu. Ale snad to bude mít důstojný konec a žádný otevřený konec.
O tebe bych se nebála :D
Už jsem si na to tak nějak zvykla :D Znám ty jejich výrazy a už to jde jak po másle :D Teď si zvykám na jižanský GCB a je to moooc :D Ale uvidíme, věřím tomu, že mezi novinkami bych asi něco vybrala no :)
Opravdu se nemůžu dočkat Falling Skies :D Před pár týdny jsem viděl první sérii a od té doby netrpělivě vyhlížím tu druhou. Snad mě Spielbergovina nezklame :)
Držím pěsti Community, aby dostali další řadu. A už se nemůžu dočkat Leverage :)