Na The Strain se hodně těším, na Halt and Catch Fire se už asi rok a půl chystám, ale pořád jsem se k tomu nějak nedostal, třeba to ale konečně klapne. Jinak jdou ale ostatní seriály kompletně mimo mě.. :)
Tak tento mesiac si mala sakra ťažký výber, čo dať do TOP 5 z výberu 5 seriálov! :D To si sa určite zapotila :DD
24ron24 napsal(a):
Tak tento mesiac si mala sakra ťažký výber, čo dať do TOP 5 z výberu 5 seriálov! :D To si sa určite zapotila :DD
Jop, neskutečný stres, že zase vyberu něco špatně :D Ale zatím dobré, zatím si nikdo nestěžuje! :D
Konečně nová řada You're the Worst, jedna z mála kvalitních komedií, které se ještě vysílají. Málokterý seriál zaujme natolik, že milujete naprosto každou postavu a nechcete, aby příběh někdy skončil. Na The Strain a Halt and Catch Fire se taky nemůžu dočkat, už aby byl konec srpna :)
Top 5 je podle mých představ :)
Myslim, že The Strain jasna jednicka ;)
Z toho výběru sleduji akorát The Strain,takže to je jasná volba a moc se teším...(doufám,že to bude lepší než poslední díl druhé série,který směšný)
A sakra, tak já se fakt nechytám...
HaCF je jednoznačná pecka a úplný No. 1. Odporúčam každému, na to sa teším najviac, asi jeden z mála seriálov, ktorý si nebudem odkladať, že veď to má čas. Strain sa kvalitou dosť pokazil, tak dúfam, že sa to zlepší, inak to už budem pozerať vážne len z princípu, aby som vedela ako to skončí.
Nemá být finále Screamu až 30. srpna? Vždyť druhá řada má 14 dílů, ne 12.
You're the Worst nebrat. Když už je v článku výzva, ať se diváci ozvou, tak mi to nedá, ale otravnější sitcom se momentálně nevysílá. Dal jsem obě série a asi to vzdávám, protože Lindsay všechno nezachrání.
Tak ja tu sledujem iba Fear, ale kedze som este nestihol prvu polku tak sa to odklada...
Tady si asi nic nevyberu
Gratuluju ragelly, že zvládla ten těžký výběr, úžasné! :D
Chvíli jsem ale koukala jak blázen, že už má finále Rush Hour, než mi došlo, že srpen taky pár týdnů má :D.
Na Halt sa nikdy nijak výrazne neteším, dokonca ho často sledujem s niekoľkomesačným oneskorením, predsa ho vždy zhltnem ako malinu. Výborné drama, ktorého tretiu sériu raz vyhľadám a náležite si ju užijem.
yes! konečne mesiac kedy nemám žiadnu premiéru. možno sa mi konečne podarí všetko dobehnúť a začať niečo aj z wishlistu :D
Tak ja koukam jen na The Strain a hrozne se na nej tesim. Koukala jsem i na fear, ale stala se z toho nehorazna kravina, takze uz nepokracuju.
You're the Worst asi jediná nová komédia čo zaujala v poslednom čase páči sa mi tá netradičnosť :)
Z tejto top 5 za mňa vedie len The Strain, na ten sa teším, dúfam, že sa bude mať na čo pozerať.. no a čisto zo zvedavosti,toho čo autori napísali ďalej - dám šancu aj Fear the Walking Dead, i keď neviem čo si mám o seriály myslieť.. koniec prvej polovice série bol obrovské sklamanie a celkovo seriál ako taký mi už príde všelijako.. pritom potenciál tu bol obrovský, škoda.. sama som zvedavá, či seriál po pár častiach nadobro nezabalím..