Já se vůbec nepovažuji za skalního fanouška Gilmorek, ale ta vlna nostalgie z jednoho jejich společného momentu byla prostě neuvěřitelná. Už ted bych Lorelai jednu flákla! :D
Konečně :) Už aby byl listopad ...
Těším se hrozně moc, tohle je strašná nostalgie a chci, aby to pokračovalo :)
Už se nemůžu dočkat. Když jsem viděla trailer, tak mě to málem rozbrečelo. Trochu mě rozptyluje Lauren Graham, která si očividně prošla pár plastikama, ale to je jedno. Ten trailer je dokonalej!
Už se nemůžu dočkat, holky nám dozrál, tak jsem zvědavá, jak celá ta minisérie bude podaná :)
Tady u traileru skáču radostí..sice Lauren trošku větší změna v obličeji díky plastikám,ale hubou mele pořád stejně a to je důležité! :D
Jako tesim se strasne moc, akorat me trochu mrzi, ze to budu muset zkouknout v originale. Ale treba Nova v budoucnu nakoupi a bude dost cool na to, aby sehnala puvodni dabery a muj zivot bude kompletni :D
docela se na ně těším
Hádam stihnem pozrieť všetkých sedem sérií do novembra.
Je to daleko,ale počkám si.
Doteraz som sa na Gilmorky len tak bežne tešila. Keď som ale videla trailer tak som sa skoro rozplakala. Prišla na mňa nenormálna nostalgia. Už sa ich neviem dočkať a začínam odpočítavať dni...
Nechci ten čas nějak popohánět,ale už aby byl listopad...
opravdu opravdu se moc těším a opravdu opravdu doufám, že jsou Luke a Lorelai spolu...:D
Neříkám, že se netěším, ale nemáte pocit, že Alexis Bledel je taková moc vyhublá?
Strašně se těším jen nevím jak zvládnu číst titulky k té jejich kulometné palbě. Dyť to se kolikrát nedalo stíhat ani v češtině :-D
To mám zrovna narozeniny :D