Toto ma nezaujalo, Netflix akoby musel vsetko predlzovat...tak nasilu
Přesně. Flaked je slabota a důkaz toho, že i Netflix může šlápnout vedle.
lukascoolarik napsal(a):
Přesně. Flaked je slabota a důkaz toho, že i Netflix může šlápnout vedle.
Fakt? Vážne? Z trojice Real Rob, Lady Dynamite a Flaked si myslím, že práve Flaked je z nich najlepší. :'DD A to som ani jeden nevidel, súdim podľa reakcií na nete a čo toho obecne o daných seriáloch vieme. :D
inekafe napsal(a):
Fakt? Vážne? Z trojice Real Rob, Lady Dynamite a Flaked si myslím, že práve Flaked je z nich najlepší. :'DD A to som ani jeden nevidel, súdim podľa reakcií na nete a čo toho obecne o daných seriáloch vieme. :D
Já viděl jenom Flaked a to mi stačilo. :-D Nebýt tam Will Arnett, tak o tom ani neuvažuju. :-D
lukascoolarik napsal(a):
Já viděl jenom Flaked a to mi stačilo. :-D Nebýt tam Will Arnett, tak o tom ani neuvažuju. :-D
Ja nepotrebujem vidieť ani jeden, ďakujem pekne. :D Will Arnett je perfektný v BoJackovi, krasotinka z Community tiež. :D Čo tým chcem povedať? I dunno, radšej si pozrite všetci BoJacka. :'DD
#BoJackHorseman #NetflixRulez #AlreadyRenewed #GoBoJack
inekafe napsal(a):
Ja nepotrebujem vidieť ani jeden, ďakujem pekne. :D Will Arnett je perfektný v BoJackovi, krasotinka z Community tiež. :D Čo tým chcem povedať? I dunno, radšej si pozrite všetci BoJacka. :'DD
#BoJackHorseman #NetflixRulez #AlreadyRenewed #GoBoJack
Pod to se můžu podepsat a to jsem vidět teprv tři díly. :-D
lukascoolarik napsal(a):
Pod to se můžu podepsat a to jsem vidět teprv tři díly. :-D
A šak to bolo ešte tak rok dozadu, nie? :D Odvtedy si to nedohnal? Ja som pred pár dňami dal tretiu sérku, je to pecka. :))
#HláškovinyŠpeciál #TBA #:D
inekafe napsal(a):
A šak to bolo ešte tak rok dozadu, nie? :D Odvtedy si to nedohnal? Ja som pred pár dňami dal tretiu sérku, je to pecka. :))
#HláškovinyŠpeciál #TBA #:D
Co na to říct, není čas. :-D Ale do konce prázdnin se k tomu určitě vrátím.