Ach jo. Nešlo by to obráceně? I když chápu, že se Amy po Root do další hackerky asi nechtělo no... ale stejně.
Nedávno jsem viděla ukázku z ukázky Krotitelů duchů, takže mě vůbec nepřekvapuje že se i do tohoto seriálu snaží prosadit ženský element co nejvíce (v původním seriálu fungovaly ženy, jen jako "něco" co se dalo zachránit a případně i svést, když byla příležitost..nebo to byl element který dokázal spolehlivě dostat do průšvihu...viz Penny)...vidím v tom podobnost s Bondgirls.Od křehotinek v plavečkách až třeba po Jinx(další Bondovky pro mě nejsou, protože Craig zkrátka není Bond)Jinak ještě můžeme být rádi že to nebude Macgyver v sukních. Mimochodem by mě velice zajímalo, jak se tvůrci popasují s Murdochem. Epizody s ním patří k nejlepším(ale za boha si nemohu vzpomenout, jak a zda vůbec byl jeho příběh uzavřen).
Hm, MacGayver v sukních by byl zajímavej :D. Třeba dcerunka, co podědila talent po tatíčkovi :D. Ale že zrovna ženským vadí, že je všude až moc hrdinek se dost divím... Za mě říkám, bylo načase. Kdo má na ty namistrované idioty přetékající testosteronem furt koukat? (ale jinak souhlas s tím, že Craig prostě není Bond a tečka :D).
Uprimne na Amy Acker by som pozerala aj keby hrala upratovačku a aj tak by som bola unesená a nadšená:)
P.s: ďalší súhlas na to, že Craig nie je Bond.
mě to vadí už jen z principu, že zkrátka ženy musí být všude.(viz nové Star Wars, kde je ženský Jedi, ženská Yoda a mrtvý Solo:(...) Přijde mi to příliš násilné. Třeby ty Krotitelé..proboha proč jim nevymyslely nový příběh, proč to nešlo udělat trošku...přirozeněji,původní Krotitelé jsou naprosto v pořádku a není potřeba to překrucovat(teď vařím z vody, kdo viděl nechť mi odpustí, pokud se mýlím)A na chlapy se mi kouká líp:D ale to neznamená že bych neměla ráda ženy hrdinky...jen mi vadí, když je to samoúčelné..Sorry za OT...Jinak ten nápad s dcerou není špatný :)
SDRH napsal(a):
Uprimne na Amy Acker by som pozerala aj keby hrala upratovačku a aj tak by som bola unesená a nadšená:)
P.s: ďalší súhlas na to, že Craig nie je Bond.
Hm, to by bylo zajímavé, kdyby Amy hrála uklízečku :D. Stejně mám pocit, že by to nebyla jenom tak obvyklá uklízečka někde v kancelářské budově :D. A nebo jsem si už až moc zvykla na Root a její různé převleky a hrabe mi z toho ehm :D.
Hitchhiker napsal(a):
mě to vadí už jen z principu, že zkrátka ženy musí být všude.(viz nové Star Wars, kde je ženský Jedi, ženská Yoda a mrtvý Solo:(...) Přijde mi to příliš násilné. Třeby ty Krotitelé..proboha proč jim nevymyslely nový příběh, proč to nešlo udělat trošku...přirozeněji,původní Krotitelé jsou naprosto v pořádku a není potřeba to překrucovat(teď vařím z vody, kdo viděl nechť mi odpustí, pokud se mýlím)A na chlapy se mi kouká líp:D ale to neznamená že bych neměla ráda ženy hrdinky...jen mi vadí, když je to samoúčelné..Sorry za OT...Jinak ten nápad s dcerou není špatný :)
A já myslím, že je přechlapováno... Jakožto děvče, co už od 12 slintá nad Xenou a Gabrielou mi prostě příjde, že testosteronu je všude až moc moc moc :D. Takže s tím estrogenem jenom houšť :D. Už i proto se těším na Wonder Woman... Nové GB jsem neviděla a ani neplánuju, ale to spíš proto, že mě nebavili ani ti původní... A že je v nových SW ženský Jedi? Však bylo k**a načase :D. Nějakej Han Solo je v téhle době už zbytečnej, beztak je Ford už z formy (ta Callista ho nějak vysává mám dojem :D).
Určite sa zhodneme že Amy Acker je proste perfektná vo všetkom a to čo naozaj potrebujeme, sú prepracované postavy či už ženské alebo mužské ;) (napr. Orphan Black a Tatiana Maslany.... nikomu nevadí, že väčšina postáv je ženských + hraných JEDNOU herečkou :) pretože sa zišla kombinácia skvelých producentov a hercov, kt. sa neboja ísť do hĺbky postáv). A takisto by bolo skvelé keby producenti prestali zabíjať každú ženskú LGBT postavu....dnes padla za obeť ďalšia lesba z oblubeneho seriálu...
SDRH napsal(a):
Určite sa zhodneme že Amy Acker je proste perfektná vo všetkom
Jo, tak v tomhle se s tebou rozhodně shodnu naprosto bez debat :D. Je prostě úžasná....
SDRH napsal(a):
A takisto by bolo skvelé keby producenti prestali zabíjať každú ženskú LGBT postavu....dnes padla za obeť ďalšia lesba z oblubeneho seriálu...
Nééééé... Koho zas? To jako někdo vyhlásil rok 2016 lovným rokem na lesby nebo co :-O? To už vážně přestává všechno :(
andromache napsal(a):
Jo, tak v tomhle se s tebou rozhodně shodnu naprosto bez debat :D. Je prostě úžasná....
Posledna cast wentworth.... aspoň sa to tak vyzerá
Nééééé... Koho zas? To jako někdo vyhlásil rok 2016 lovným rokem na lesby nebo co :-O? To už vážně přestává všechno :(
Amy Acker :) opět ji vidět bude super. Doufám, že nebude po prvním díle jen unesená.
SDRH: No to se teda mám na co těšit, jestli to odskáče Allie :(
Paráda, Amy si nechám líbit. Kdyby se její postava pravidelně vracela, vůbec bych se nezlobil. Asi by to i vyvážilo fakt, že mě postava hlavního hrdiny v ukázkách vůbec nezaujala.
A co takhle víc chlapů?Samá ženská a sranda žádná :)
Amy je neuvěřitelně úžasné lákadlo, jen nevím jestli stačí na to, aby to seriálu udrželo dostatečnou sledovanost. Tak nějak mě to stejně nezbavilo dojmu, že tohle bude průšvih
teraxa napsal(a):
Amy je neuvěřitelně úžasné lákadlo...
Tak mám takový dojem, že Amy dík PoI nabrala slušnou fanouškovskou základnu :D.
andromache napsal(a):
Tak mám takový dojem, že Amy dík PoI nabrala slušnou fanouškovskou základnu :D.
To rozhodně
Amy urcite zdvihne kvalitu tohto serialu, ale i napriek tomu si pockam na koniec sezony, ze ci to predlzia, ci nie, no a samozrejme na ohlasy.
hanee napsal(a):
She is such a badass.... Nemohla by se tam zdržet na stálo?