Přesně jsem si říkal u tž 29 (dva a půl chlapa), taky by tam mohly dát něco z Californication, kliknu na další stránku a bum
Tenhle fotočlánek se moc povedl :)
Leighton Meester na dvojce - to je moc pěkná paní ♥♥ :)
Myslím, že z toho článku začalo být lehce horko i mě :D. Aneb podívaná nejen pro nás pro horňáky :D.
Z celého článku poznám iba ženy z Two and Half Men :D :D
andromache napsal(a):
Myslím, že z toho článku začalo být lehce horko i mě :D. Aneb podívaná nejen pro nás pro horňáky :D.
Ty si jedným z dôvodov, prečo bol úvodný text už tentokrát štylizovaný ako "Dámy a pánové...", nezabudol som. ;D
Ale štve ma, že po takom hype z 2. dielu je zrazu teraz taký útrum. :( Čakal som viac komentárov a zdieľaní, ech... :D Kurnik, som snáď jediný, čo si ten fotočlánok pozerá stále dookola?! :'DDD
inekafe napsal(a):
Ty si jedným z dôvodov, prečo bol úvodný text už tentokrát štylizovaný ako "Dámy a pánové...", nezabudol som. ;D
Ale štve ma, že po takom hype z 2. dielu je zrazu teraz taký útrum. :( Čakal som viac komentárov a zdieľaní, ech... :D Kurnik, som snáď jediný, čo si ten fotočlánok pozerá stále dookola?! :'DDD
Och jak milé :D. Díky ;). Ale nemyslím, že bych tady byla jediná dáma, která se ráda pokochá pohledem na jiné dámy :D. Jenom se o tom nestydím napsat komentář :D. A ehm, tu druhou část nechám radši bez komentáře :D. Safety reasons :D.
andromache napsal(a):
Och jak milé :D. Díky ;). Ale nemyslím, že bych tady byla jediná dáma, která se ráda pokochá pohledem na jiné dámy :D. Jenom se o tom nestydím napsat komentář :D. A ehm, tu druhou část nechám radši bez komentáře :D. Safety reasons :D.
Noo, veď nie, preto píšem, že si jedným z dôvodov. ;D Viem, že tých dám/slečien bolo viac, ale my sme minule viedli takú rozšírenejšiu debatu, tak si ťa pamätám. :D Ty safety reason. :'D
A vďaka za komentár. ;) Všetkým. :)
inekafe napsal(a):
Noo, veď nie, preto píšem, že si jedným z dôvodov. ;D Viem, že tých dám/slečien bolo viac, ale my sme minule viedli takú rozšírenejšiu debatu, tak si ťa pamätám. :D Ty safety reason. :'D
A vďaka za komentár. ;) Všetkým. :)
No dovol, přece tady nebudu veřejně vykřikovat jak moc velký šmírák ve skutečnosti jsem :D. Proto ty safety reasons :D. A jo, měla bych se naučit číst pořádně :D.
andromache napsal(a):
No dovol, přece tady nebudu veřejně vykřikovat jak moc velký šmírák ve skutečnosti jsem :D. Proto ty safety reasons :D. A jo, měla bych se naučit číst pořádně :D.
Je mi to jasné. :D Btw. môžem otázku? Vždy som sa chcel spýtať, že prečo máš rozmazaný avatar. :D Je to zámer, alebo sa ti to len nepodarilo/nechcelo nejako orezať a nahrať, aby to bolo ok? Lebo ak to druhé, tak tu som ti pripravil fajnšmekerskú verziu, nech sa páči. :D
tretí článok a pozerám že sa tu ešte neobjavila Niki Sanders z Heroes :)
inekafe napsal(a):
Je mi to jasné. :D Btw. môžem otázku? Vždy som sa chcel spýtať, že prečo máš rozmazaný avatar. :D Je to zámer, alebo sa ti to len nepodarilo/nechcelo nejako orezať a nahrať, aby to bolo ok? Lebo ak to druhé, tak tu som ti pripravil fajnšmekerskú verziu, nech sa páči. :D
Nope, záměr to nebyl :D. Jenom jsem měla buď moc veliký obrázek nebo moc malý, tak jsem se rozhodla dát ten menší, protože ten byl aspoň vidět celej :D. Za tuhle opravenou verzi díky, rozhodně se hodí.. Až budu zas jednou potřebovat opravit, nebo spíš upravit obrázek, tak se ozvu jo :D?
Znám jich jen pár, ale hezké pokoukání - díky za fajn fotočlánek :-)
Mrknu i na ty dva předchozí.
Skvělý článek, jen pozor, není vhodný ke sledování v práci!! Kolegy si sice získáte a prilepi se vám na monitor, ale produktivita práce rapidně poklesne, právě jsme hodinu projížděli všechny 3 díly :-D
andromache napsal(a):
Za tuhle opravenou verzi díky, rozhodně se hodí.. Až budu zas jednou potřebovat opravit, nebo spíš upravit obrázek, tak se ozvu jo :D?
Nemáš zač. Kedykoľvek. ;))
Heimdal napsal(a):
Skvělý článek, jen pozor, není vhodný ke sledování v práci!! Kolegy si sice získáte a prilepi se vám na monitor, ale produktivita práce rapidně poklesne, právě jsme hodinu projížděli všechny 3 díly :-D
Tak tomuto hovorím komentár za všetky peniaze! :DDD
Eliza Dushku, Summer Glau, Charisma Carpenter, Carlson Young, jsem ráda, že se na ně nezapomnělo....ale i tak stále čekám na článek, kde bude horko pánům. :D
IcePrincess napsal(a):
Eliza Dushku, Summer Glau, Charisma Carpenter, Carlson Young, jsem ráda, že se na ně nezapomnělo....ale i tak stále čekám na článek, kde bude horko pánům. :D
Pánové jsou asi víc studenokrevní :D. Nebo nevím :D.
Do dnešného zamračeného a upršaného dňa nespraví nič lepšiu náladu ako fotočlánky "I dámám je něky horko". Kedy sa môžem očakávať ďalšiu časť?
@inekafe sprav už radosť aj dámam a venuj im aspoň jeden fotočlánok.
andromache napsal(a):
Pánové jsou asi víc studenokrevní :D. Nebo nevím :D.
Ale trička si i tak sundavají. :D
IcePrincess napsal(a):
Ale trička si i tak sundavají. :D
To se v rámci snahy o zachování zbytků svého duševního zdraví snažím radši ignorovat :D.
Adrian "A.C." Conor napsal(a):
Do dnešného zamračeného a upršaného dňa nespraví nič lepšiu náladu ako fotočlánky "I dámám je něky horko". Kedy sa môžem očakávať ďalšiu časť?
@inekafe sprav už radosť aj dámam a venuj im aspoň jeden fotočlánok.
Vyčkaj času ako hus klasu... :'D Vieš ako, treba s dámami trochu šetriť, chúdence sa nestíhajú v seriáloch tak rýchlo vyzliekať, ako ich tu my uverejňujeme. :DD
Aa hej, nabudúce už budem myslieť aj na dámy. ;) Teda pánov... Teda, rozumiete, na fotočlánok s pánmi... pre dámy... alebo pre pánov. :'DDDD
andromache napsal(a):
To se v rámci snahy o zachování zbytků svého duševního zdraví snažím radši ignorovat :D.
Ach tak. No, já nemám problém omrknout dámy(obzvlášt, když tam mám své favoritky)a ocenit jejich krásu, ale na mužský se mi holt dívá jinak. :D
IcePrincess napsal(a):
Ach tak. No, já nemám problém omrknout dámy(obzvlášt, když tam mám své favoritky)a ocenit jejich krásu, ale na mužský se mi holt dívá jinak. :D
Jo, já to tak mám u dam :D. U chlapů když už teda tak spíš koukám na obličej než na buchťáky :D.
andromache napsal(a):
Jo, já to tak mám u dam :D. U chlapů když už teda tak spíš koukám na obličej než na buchťáky :D.
Tak to už je o preferencích.:D Tak já taky mrknu na obličej, ale tyto články jsou o tom, aby se omrkly pěkná těla, aspon ten název mě o tom přesvědčuje. Nevšimla jsem si, že by v článku byla nějaká kočka se záběrem čistě na obličej, či místo fotky byl popis jejího úžasného charakteru.:D
IcePrincess napsal(a):
Nevšimla jsem si, že by v článku byla nějaká kočka se záběrem čistě na obličej, či místo fotky byl popis jejího úžasného charakteru.:D
:'DDD
Vaša konverzácia ma veľmi baví. :D #HadToBeSaid
Líbilo a potěšilo :)
Fotočlánek pěkný, jen mi opět připomněl, že jsem zase zapomněla vyladit formu do plavek. :D
inekafe napsal(a):
Kurnik, som snáď jediný, čo si ten fotočlánok pozerá stále dookola?! :'DDD
:D Yeees, pekne
Moc pěkné pokoukání