Baby Daddy se povedl.
justynajohnson napsal(a):
Baby Daddy se povedl.
Hej, hej, epka bola super. :) Na to, ako nemám rád tieto typy zápletiek, tak samotná epka bola dosť vtipná a podarená. ;)
Rizzlesky prostě perlí :D. Celá ta debata mezi Korsakem, Jane a Maurou na téma Víla mezi podezřelými z vraždy mě dostávala do kolen :D. Prostě stá epizoda jak má být :D.
Tak dnes super hlášky ani neviem vybrať víťaza, všetky boli vynikajúce ;)
Ještě jedno malé šílení z Mr. Robota :)
Krista: Abychom to vyřešili, musíte uznat...
Elliot: Co po mně chcete? Už všechno víte. Mám se dál opakovat? Mám vám říct, že vidím svého mrtvého tátu? Že s ním mluvím? Že ztrácím pojem o čase? Že mám v životě chvíle, kdy nevím, co se dělo? Že přicházím o rozum? Že jsem nepoznal ani svou vlastní sestru? Že nevím, co si počít, ani, jak to utnout? Fajn! Přiznávám to. Teď ale přejděme k té části, kdy mi konečně pomůžete.
MountainLionet napsal(a):
Ještě jedno malé šílení z Mr. Robota :)
Krista: Abychom to vyřešili, musíte uznat...
Elliot: Co po mně chcete? Už všechno víte. Mám se dál opakovat? Mám vám říct, že vidím svého mrtvého tátu? Že s ním mluvím? Že ztrácím pojem o čase? Že mám v životě chvíle, kdy nevím, co se dělo? Že přicházím o rozum? Že jsem nepoznal ani svou vlastní sestru? Že nevím, co si počít, ani, jak to utnout? Fajn! Přiznávám to. Teď ale přejděme k té části, kdy mi konečně pomůžete.
Už mi bolo divné kde zmizla depresívna hláška robota a ejhle je tu :DD Ale táto sa fakt povedla ;) V seriály meškám som na 2x02 musím dobehnúť :P
Hlášky suprové všechny, ale nejvíc jsem se zasmála u té z Rizzoli & Isles, ten díl musel být skvělý :D. Díky za článek :).
24ron24 napsal(a):
Už mi bolo divné kde zmizla depresívna hláška robota a ejhle je tu :DD Ale táto sa fakt povedla ;) V seriály meškám som na 2x02 musím dobehnúť :P
Jo, Elliot a ta jeho (ne)živá sebranka nikdy nezklame. Ale hlavně Elliot. Emoce s ním cloumaj jedna báseň. To bys teda vážně měl :).
Z tohoto týdenního výběru hlášek mám největší radost s Dark Matter, protože ten seriál jsem si celkem zamiloval. Stejně nejlepší byla hláška ze začátku druhé série kdy Pětka dala rozkaz Androidovy: "Zabí je všechny!" :-D
spike napsal(a):
Z tohoto týdenního výběru hlášek mám největší radost s Dark Matter, protože ten seriál jsem si celkem zamiloval. Stejně nejlepší byla hláška ze začátku druhé série kdy Pětka dala rozkaz Androidovy: "Zabí je všechny!" :-D
Moja reč! Preto som poslal tú hlášku :D Tiež som si seriál zamiloval ;)