Zase fandím In Treatment. Ten seriál si to zaslouží už jen proto, aby o sobě dal víc vědět.
No mě je to jedno, stejně chleba levnější nebude....
konz napsal(a):
No mě je to jedno, stejně chleba levnější nebude....
Ale teoreticky to může ovlivnit co a s kým se bude točit.
Teda doufám,že vyhraje Dexter.
Fruiko napsal(a):
Ale teoreticky to může ovlivnit co a s kým se bude točit.
no to jo, ale chleba to neslevní...
Já to přeju samozřejmě Hughovi Lauriemu a Neilovi Patrickovi Harrisovi :). Jinak jako celý seriál bych ohodnotila určitě v odborné péči a House :)
Venda:) napsal(a):
Já to přeju samozřejmě Hughovi Lauriemu a Neilovi Patrickovi Harrisovi :). Jinak jako celý seriál bych ohodnotila určitě v odborné péči a House :)
Moje slová presne:)
Tak u mě vede True Blood...
Angie napsal(a):
Tak u mě vede True Blood...
To jsem právě přemýšlel, co by vyhrálo u mě, jestli True Blood nebo Dexter... ale vidím to na toho Dexe :))
Já fandím a přeju to seriálu Dr. House a hercovi Hughu Lauriemu, tak snad se umístí co nejlíp :)
No u mě by asi taky vyhrál Dex, i když nevím, jestli tahle série je lepší než ty předchozí (tak jako tak odpočítávám už pomalu minuty).
Jinak viděl někdo toho Mad Mena? By mě docela zajímalo, co to je, protože už to vidím v nějaký nominaci poněkolikátý, tak to asi nebude špatný.
Ale na druhou stranu k tomu nejsou ani titulky, což trochu vypovídá, že to není zase tak dobrý, aby se tomu někdo věnoval. :-( Osobně to bez titulků překousnu, ale říkám, že přeci jen to, že se někdo rozhodne překládat nějaký seriál vypovídá také trochu o jeho kvalitě.
Gabriel Byrne si výhru zasloužil. Z toho mám největší radost.