Diskuze k článku Střípky ohledně rušení / obnovování z posledních dní
Meimei
Uživatel od první verze | Cool level: 56 | Richard Castle
23. 3. 2012 / 18:21:29 (před 12 roky)
off

Smash je super zpráva! :)

Does this darkness have a name? Is it your name?
Lillith_Rose
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
23. 3. 2012 / 20:00:54 (před 12 roky)
off

I když jsem velkým fanouškem Glee, tak Smash mě nikterak nezaujal, jeho zrušení nebo obnovení je mi naprosto fuk. Zatímco Terra Novu bych ráda na obrazovkách znovu uviděla. Ovšem moc nevěřím, že by si někdo tak nákladný seriál vzal na triko...škoda :/ A Bent jsem shlédla oba dva premiérové díly, ani dobrý ani špatný, takže pokud ho zruší, tak mi to zrovna žíly netrhá :)

Vědělas, že delfíni jsou žraloci gayové?
BeautifulN
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
23. 3. 2012 / 20:57:15 (před 12 roky)
off

Za Smash jsem ráda, takový pohodový seriál na zkouknutí. A prosím prosím smilujte se nad The River, seriál jsem si oblíbila a další série by bodla :)

Editováno: 1x | Naposledy: 23. 3. 2012 / 20:58:10
Martin297
Uživatel od první verze | Cool level: 7 | Manny Bianco
23. 3. 2012 / 21:01:02 (před 12 roky)
off

Mě zase mrzí seriál The River! Bavilo mě jak to občas byla fakt děsivé, hlavně první díly! žádný podobný seriál s hororovým nádechem asi není

amelia.cz
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
23. 3. 2012 / 21:21:34 (před 12 roky)
off

Za Smash jsem opravdu ráda ihned jsem si ho zamilovala, a neukamenujte mě ,ale od té doby jsem po Glee ani nevzdechla a to jsem ho dřív měla ráda.

Televize zabydlila vraždu v lidských příbytcích - kam ostatně patří. (Alfred Hitchcock)
Saleas
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
23. 3. 2012 / 21:25:09 (před 12 roky)
off

Řekl bych, že Bent se ještě zvedne, žádné negativní kritiky jsem neviděl a je to celkem fajn seriál... Ono je asi těžké, aby měl pěkný rating seriál s prakticky nulovou propagací a navíc na NBC...

Ajam
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
24. 3. 2012 / 09:17:41 (před 12 roky)
off

Raději Teranovu, nežli The River. The River, sleduju jen z čistě zvědavosti. Ano má docela zajimavé hororové momenty, ale to je tak všechno, nějak mi to celé nesedí pohromadě nemluvě o kupě nelogických chyb. jednou z nich třeba je Jsou na neprozkoumaném "magickém" ramenu Amazonky, po několika měsících tam objeví ztarcenou loď bez posátky, ale pár dílů později kdy jsou v tom rameni podstatně hlouběji se tam prohánijou obchodníci na motorových člunech s měňují s posátkou potraviny.

Ajam
Slovenský Gleek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
24. 3. 2012 / 13:59:09 (před 12 roky)
off
Martin297 napsal(a):

žádný podobný seriál s hororovým nádechem asi není

Asi nevieš o American Horror Story

hlivoj
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
26. 3. 2012 / 07:45:30 (před 12 roky)
on

http://tvline.com/2012/03/23/greys-anatomy-castle-revenge-once-upon-a-time-renewed/

Nesmúť za človekom, čo ťa odmietol! Veď takých ešte nájdeš stovky...
Fruiko
Autor článku | Cool level: 125 | Peggy Carter
26. 3. 2012 / 10:14:59 (před 12 roky)
off
Vojtech Hlinka napsal(a):

http://tvline.com/2012/03/23/greys-anatomy-castle-revenge-once-upon-a-time-renewed/

To je sice pěkné, ale pořád to není oficiální.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
zuzanator
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
26. 3. 2012 / 10:18:57 (před 12 roky)
off

škoda, the river mě docela bavil, ale to i terra nova. no uvidíme...

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
26. 3. 2012 / 16:53:39 (před 12 roky)
off

bent jsem neviděla, čekám ještě, jestli přece jenom neudělá někdo titulky, smash mám mnohem radši než glee, které nesnáším, protože se tam všichni chovají jak mentálně postižení. smash je holt pro dospělé publikum.

amelia.cz
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
26. 3. 2012 / 18:09:25 (před 12 roky)
off
ševča napsal(a):

bent jsem neviděla, čekám ještě, jestli přece jenom neudělá někdo titulky, smash mám mnohem radši než glee, které nesnáším, protože se tam všichni chovají jak mentálně postižení. smash je holt pro dospělé publikum.

Můj člověk.

Televize zabydlila vraždu v lidských příbytcích - kam ostatně patří. (Alfred Hitchcock)
Michalenka
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
3. 4. 2012 / 20:30:24 (před 12 roky)
off
ševča napsal(a):

Nejsem dospělá a nestydím se za to! a myslím, že smash je všeobecně o ničem :( glee je nápad - smash lehká napodobenina!

Keep calm & Be Fan of TV Shows :P
Hruzka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
8. 4. 2012 / 10:49:16 (před 12 roky)
off
Michalenka napsal(a):

Nejsem dospělá a nestydím se za to! a myslím, že smash je všeobecně o ničem :( glee je nápad - smash lehká napodobenina!

Taky jsem ze začátku měla podobnej názor. po shlédnutí pár dílů Smash, ale musím říct, že se mi to začalo líbit mnohem víc než Glee.. jinak jediné co má s Glee společného je to, že se jedná o hudební seriál.. já to přiznám - Glee je ptákovina, ale stejně tak je to pro mě z nějakýho šílenýho důvodu prostě srdcovka..

Editováno: 1x | Naposledy: 8. 4. 2012 / 10:50:12
hlivoj
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
11. 5. 2012 / 07:52:09 (před 12 roky)
on

Suburgatory, Revenge, Once Upon a Time, Castle, Grey’s Anatomy, The Middle a Modern Family

Nesmúť za človekom, čo ťa odmietol! Veď takých ešte nájdeš stovky...