Diskuze k článku Televizní tvůrci: Kurt Sutter
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
9. 9. 2016 / 15:06:46 (před 8 roky)
off

The Shield a Sons of Anarchy --> pecka seriály. Snáď raz príde čas aj na The Bastard Executioner, alebo skôr keby vytvoril niečo nové. ;)

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
9. 9. 2016 / 15:34:28 (před 8 roky)
on

Viděla jsem všechny tři a ani jeden z nich jsem si nedokázala zamilovat :D Asi je to tím, že témata nejsou úplně pro všechny a taky způsobem, jakým je to zpracované, taková ta syrovost, bez pozlátka. Asi bych to přirovnala k filmům, že Kurtovy věci jsou spíš indie než hollywoodské trháky :D

Článek top jako vždy (y)

verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
10. 9. 2016 / 07:50:52 (před 8 roky)
off

Sons of Anarchy....od prvního dílu jsem měla jasno a poslední mě dostal do kolen.

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
Pajky
Autor článku | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
10. 9. 2016 / 16:57:07 (před 8 roky)
on

Děkuji za odezvu a slova chvály :)
I když nebudu lhát, doufal jsem ve víc :D

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
Editováno: 1x | Naposledy: 10. 9. 2016 / 16:57:17
inekafe
10. 9. 2016 / 17:14:50 (před 8 roky)
off
Pajky napsal(a):

Vážne? Fakt vážne? Sons of Anarchy, The Shield pre gurmánov a minuloročná jednorázovka... Fakt si čakal viac? No tak, buď úprimný sám k sebe. ;D

Pajky
10. 9. 2016 / 17:21:10 (před 8 roky)
on
inekafe napsal(a):

Vážne? Fakt vážne? Sons of Anarchy, The Shield pre gurmánov a minuloročná jednorázovka... Fakt si čakal viac? No tak, buď úprimný sám k sebe. ;D

Když to řekneš takhle :D ale vážně, čekal. Vždyť SoA má skoro 600 hodnocení, to není opomíjený seriál z 5+1 :)
Dobrá, možná ne čekal, ale chtěl...

Editováno: 1x | Naposledy: 10. 9. 2016 / 17:22:00
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
10. 9. 2016 / 17:25:18 (před 8 roky)
on

My všichni vždycky u svých článků čekáme a většinou to nevyjde :D To se musí jen rozhořet nějaká hádka, jinak to nejde :D

inekafe
10. 9. 2016 / 17:40:15 (před 8 roky)
off
ragelly napsal(a):

My všichni vždycky u svých článků čekáme a většinou to nevyjde :D To se musí jen rozhořet nějaká hádka, jinak to nejde :D

Amen. :D Alebo si to musíme sami zaspamovať... Ako to začíname robiť práve teraz. :'D

Pajky
10. 9. 2016 / 17:51:55 (před 8 roky)
on
inekafe napsal(a):

Amen. :D Alebo si to musíme sami zaspamovať... Ako to začíname robiť práve teraz. :'D

Tak já nemyslel jen komentáře, těch většinou moc není, ale čtenost je slabá :) No jo, není to Whedon

Editováno: 1x | Naposledy: 10. 9. 2016 / 17:52:08
inekafe
10. 9. 2016 / 17:56:35 (před 8 roky)
off
Pajky napsal(a):

Tak já nemyslel jen komentáře, těch většinou moc není, ale čtenost je slabá :) No jo, není to Whedon

Veď ja chápem. ;) Nuž, taký je život článkara na SZ... :D

tarba
Uživatel od první verze | Cool level: 70 | Eric Northman
12. 10. 2016 / 10:25:18 (před 8 roky)
off

Díky moc za článek! Suttera zbožňuju a bylo fajn, přečíst si tolik informací v jednom krásném uceleném článku!

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
2. 4. 2017 / 16:13:31 (před 7 roky)
off
Pajky napsal(a):

Děkuji za odezvu a slova chvály :)

Tak napsal jsi to dobře, jde vidět, že jsi fanoušek, ale nečíst v podstatě všechno, tak si to asi nepřečtu, tenhle chlap mi není moc sympatický (např. to se zrušením Bastard Executioner vidím já spíš jako: "Honem to zruším, než to zruší oni, abych vypadal líp."), možná to hrálo roli, i když seriály mají fanoušky, lidi nemusí mít rádi jeho, ne každý tvůrce má osobní fanoušky. Navíc Shield nevytvořil, takže má za sebou v podstatě jen dva projekty, z nichž jeden vyhořel. To není seznam, který vzbudí zrovna zájem.

Jen doporučení do budoucna, ty zajímavosti píšeš, jako kdyby byly pod nějakým určitým seriálem, ale píšeš je ke všem seriálům dohromady, takže kdo to už nevěděl, u některých neví, o kterém seriálu mluvíš.

Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
25. 1. 2022 / 18:41:15 (před 2 roky)
off

Clanok je ako vzdy super, a niekedy je fajn zabludit aj do inych vod, no serialy v clanku idu kompletne mimo mna 😉

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
25. 1. 2022 / 18:51:34 (před 2 roky)
off

A nemá Sutter i něco společného s novým S.W.A.T.? Už jenom proto, kolik herců se tam objevilo z The Shield ;). Jinak pokaždé když vidím Kennyho Johnsona, tak si říkám Hele Citron :D. A Gogginse od jeho role v Shieldu vyloženě nesnáším :D. Jinak Sons of Anarchy mi uniklo ale na to jak mám ráda drsnější seriály mě to ani nijak zvlášť neláká...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Pajky
25. 1. 2022 / 19:08:09 (před 2 roky)
on
andromache napsal(a):

A nemá Sutter i něco společného s novým S.W.A.T.? Už jenom proto, kolik herců se tam objevilo z The Shield ;). Jinak pokaždé když vidím Kennyho Johnsona, tak si říkám Hele Citron :D. A Gogginse od jeho role v Shieldu vyloženě nesnáším :D. Jinak Sons of Anarchy mi uniklo ale na to jak mám ráda drsnější seriály mě to ani nijak zvlášť neláká...

SWAT je od stejného producenta jako The Shield - Shawn Ryan. Třeba na něj taky v budoucnu dojde. Na seznamu cca dvaceti dalších jmen se nachází :D

Editováno: 1x | Naposledy: 25. 1. 2022 / 19:09:45
andromache
25. 1. 2022 / 19:45:57 (před 2 roky)
off
Pajky napsal(a):

SWAT je od stejného producenta jako The Shield - Shawn Ryan. Třeba na něj taky v budoucnu dojde. Na seznamu cca dvaceti dalších jmen se nachází :D

Aha, já si spletla Ryana se Sutterem ;). Tak nic ;). Ale kdyby jednou na Ryana došlo, zlobit se nebudu ;).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Pajky
25. 1. 2022 / 20:17:32 (před 2 roky)
on
andromache napsal(a):

Aha, já si spletla Ryana se Sutterem ;). Tak nic ;). Ale kdyby jednou na Ryana došlo, zlobit se nebudu ;).

Snadno dojde k záměně. Zvlášť, když je to Ryan, kdo Sutterovi dal příležitost a díky tomu se dostal tam, kde je.

andromache
25. 1. 2022 / 22:03:34 (před 2 roky)
off
Pajky napsal(a):

Snadno dojde k záměně. Zvlášť, když je to Ryan, kdo Sutterovi dal příležitost a díky tomu se dostal tam, kde je.

Díky že mi foukáš bolavé ego ;).

Dom_Domec
Redaktor | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
26. 1. 2022 / 16:21:58 (před 2 roky)
off

Pokud jsem pozadu tak se omlouvám, ale proč tu jsou komentáře od roku 2016?

Pajky
26. 1. 2022 / 17:00:39 (před 2 roky)
on
Domec napsal(a):

Pokud jsem pozadu tak se omlouvám, ale proč tu jsou komentáře od roku 2016?

Protože je to updatovaný článek o tvůrci, který už jednou vyšel a je doplněn o to, co se událo od roku 2016. :)

Dom_Domec
Redaktor | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
26. 1. 2022 / 20:01:37 (před 2 roky)
off
Pajky napsal(a):

Protože je to updatovaný článek o tvůrci, který už jednou vyšel a je doplněn o to, co se událo od roku 2016. :)

Děkuji za osvětlení.