Je mi líto, že Jenna zemřela, protože seriálu dodávala takový "říz". Tetička, která nic neví o upírech. teďka už všichni tohle vědí a není to žádné tajemství.
Bude hezké ji zase vidět, uvidíme, co se z toho vyvrbí.
Uvidim ji moc rada, byla moji oblibenou postavou :-) Ale - co bylo to bylo, zivot v MF jde dal....
No myslím, že pokud půjde o takovýhle velký Flashback je asi jasné, co se s Elenou stane, že....
V tom finále by měl být i John.
Anetka888 napsal(a):
V tom finále by měl být i John.
Doufám, že se to potvrdí. Tuhle postavu jsem si oblíbila.
No a nepřijde vám, že je jasné, že se s Eleny stane upírečka?:)
Ava napsal(a):
Doufám, že se to potvrdí. Tuhle postavu jsem si oblíbila.
ve flashbacku by mohla být i Isobel, tu jsem si oblíbil zase já :)
Jenna byla super, bylo mi líto, že umřela, ale to finále bylo epický ;)
haroska napsal(a):
Mohla by. V knihách se jí stane.
haroska napsal(a):
Mně to nepřijde jasné, ale přál jsem si, aby se se Stefanem tenkrát vybourali v tom autě, když v sobě měla jeho krev :D
Frozen99 napsal(a):
Mně to nepřijde jasné, ale přál jsem si, aby se se Stefanem tenkrát vybourali v tom autě, když v sobě měla jeho krev :D
Tak když budou dělat flashback většího rozměru? Kdo ví?:))) Ale já bych si přála, aby jí přeměnil Deamon :)
haroska napsal(a):
Tak když budou dělat flashback většího rozměru? Kdo ví?:))) Ale já bych si přála, aby jí přeměnil Deamon :)
A proč by ji měl přeměňovat kvůli flashbacku? Jako, že nám ho ukážou, protože se z ní stane 'upírečka'? :)
haroska napsal(a):
Mě přijde, že buď a) si to nechají až na konec seriálu nebo za b) se to nikdy nestane. Dlouho jsem uvažovala o tom, že by bylo docela epické, kdyby nakonec Elenu oba bratři zabili. :D Protože nevím jak vám, ale mě celkem už leze na nervy. :)
Věta "Jejich auto špatně snáší vodu." mě brutálně pobavila..:D
Každopádně Elena jako "upírečka" (což je taky parádní slovo) - to by mohlo bejt zajímavý. :)
Frozen99 napsal(a):
A proč by ji měl přeměňovat kvůli flashbacku? Jako, že nám ho ukážou, protože se z ní stane 'upírečka'? :)
proto , že v knížce se proměnila tak, že se utopila, když sjela autem z mostu. že by to mohla být vzpomínka, jak se jí to stalo kdysi.
ševčo, to je hodně dobrá úvaha, já jsem ty knížky přelouskala hrozně rychle, takže už si to moc nepamatuju, protože mě to nebavilo, tak jsem si tohle vůbec nevybavila a takhle nespojila, ale to je fakt dobré!!:)
Na tetu Jennu se těším, jeden z nejtěžších odchodů..
haroska napsal(a):
Ale já bych si přála, aby jí přeměnil Deamon :)
Taky bych na přeměnu brala spíš jeho.
Já tu její smrt obrečela a aspoň na chvilku se ještě vrátí.Super :P
Jenna byla hodně dobrá... Jedna z mých nejoblíbenějších postav TVD. Když umřela brečela jsem jak želva. Nejlepší bylo jak se "sama nešikovně nabodla na nůž" :D
Nevím, proč jí scénáristi nechali zemřít. Věděla bych o jiných adeptech, kteří by mohli seriál opustit. ;-)
ševča napsal(a):
proto , že v knížce se proměnila tak, že se utopila, když sjela autem z mostu. že by to mohla být vzpomínka, jak se jí to stalo kdysi.
fikaný ;) díky, knížky mám (4), uložil jsem je na léto, prý nejsou nic moc :/
DamonSX napsal(a):
Nejlepší bylo jak se "sama nešikovně nabodla na nůž" :D
jó chybí mi ta "nešikovná" teta Jenna :) ale díky jejímu zabití bylo to finále perfektně šokantní ;)
jo Jenna je fajn a v ukázkách mě to ujistí do Elininy minulosti, ale přece jenom, už je pro mě mrtvá
Frozen99 napsal(a):
nejsou, já skončila po třetí.
Frozen99 napsal(a):
Já bych řekla, že jsou ještě horší než "nic moc"... Já jsem skončila hned po prvním díle :D
DamonSX napsal(a):
Já bych řekla, že jsou ještě horší než "nic moc"... Já jsem skončila hned po prvním díle :D
tak v 2. a 3. se aspoň i něco děje. 1. díl je jak předmluva.
ševča napsal(a):
tak v 2. a 3. se aspoň i něco děje. 1. díl je jak předmluva.
to mi před koupí nikdo neřek! :D Ale tak, aspoň budu mít zase na co nadávat :D
Mě by jen zajímalo, jestli tam jsou taky Originals (nebo si je Williamson a Plec vymysleli sami)?
Já jsem taky skončila po třetí nebo počtvrté, už nevím, bylo to fakt strašný, ani nevím, proč jsem vydržela tak dlouho...No, Originals, ani už nevím, Klaus tam je, ale jestli se nějak řešila i jeho rodina, to už si nevzpomínám, v těch dílech, co jsem četla asi ne..:)
No bude to velice zajímavé.. :) Jen se jen bojím aby ten Flashback nebyl přes celý díl.. :-/
Frozen99 napsal(a):
to mi před koupí nikdo neřek! :D Ale tak, aspoň budu mít zase na co nadávat :D
Mě by jen zajímalo, jestli tam jsou taky Originals (nebo si je Williamson a Plec vymysleli sami)?
v prvních 3 dílech je klaus jenom zmíněný, dál prý je, ale to už jsem nečetla.
Určitě je dobře, že se vrací, ale uniká mi, proč musela zemřít...já jsem si ji velmi oblíbila
Tesse napsal(a):
No bude to velice zajímavé.. :) Jen se jen bojím aby ten Flashback nebyl přes celý díl.. :-/
Už někdy byl flashback přes celý díl? :) Naopak jsou vždycky zbytečně krátké...
Anetka888 napsal(a):
Už někdy byl flashback přes celý díl? :) Naopak jsou vždycky zbytečně krátké...
já bych docela rád, kdyby TENHLE byl přes celý díl :)
Frozen99 napsal(a):
já bych docela rád, kdyby TENHLE byl přes celý díl :)
Kéž by...
já furt doufám v zábavnou elenu, kterou popisují, že byla, než se to stalo, takže jestli jo, tak klidně přes celý díl.
ševča napsal(a):
já furt doufám v zábavnou elenu, kterou popisují, že byla, než se to stalo, takže jestli jo, tak klidně přes celý díl.
Souhlasím.
Souhlasím i s tím, aby ji přeměnil Damon.
A flashback na celou epizodu? To asi ne, ale tak půlka by šla.
misulka78: No mě leze na nervy zhruba od konce 2. série. Zabít by jí mohli, s tím souhlasím. :-D
Mike Mičí Makovec napsal(a):
No mě leze na nervy
Taky názor. Já ji měl třeba celkem rád... :)