Ti mladí teda mají vkus... :-D
Ach jo :D
No nic... nad příšernými vítězi bych se mohl vztekat dlouho, ale místo toho se nadechnu a počkám na vyhlášení Emmy :D
Tak koukám že PLL asi zase vyhrálo co mohlo. :D
To je zase výběr potěškoště..
Jako Lana Parrila, Shelley Hennig, Sasha Pieterse(jedna z mála postav, co v PLL udržuje nějaké napětí) a OUaT, to je v pohodě, těm jsem fandila.
Ale proboha, Ian Harding? Na chemii Tyler a Ashley(kteří podle mě neměli chemii nikdy, natož ted)? Já to přála Kat a Ianovi. Ještě, že Teen Choice Awards skoro nikdo nebere vážně, jinak by to bylo pěkné nadělení.
V kategorii polibek jsem spokojená s Colinem a Jennifer, ale spíše jsem to přála Paulovi a Candice(Steroline) nebo Josephovi a Leah(Klamille). No jo, škoda.
Koukám, že letošní TCA ovládly Lhářky.
Tak to dopadá, když můžou hlasovat jen amíci.
Ak ma internet všade inde neklame, tak za drama herečku vyhrala Ashley Benson :) Lucy Hale nebola ani nominovaná.
lol a hlasoval i nekdo panskeho pohlavi ? :D
to je teda dneska mladez :(
Butcher napsal(a):
lol a hlasoval i nekdo panskeho pohlavi ? :D
to je teda dneska mladez :(
úplný súhlas! :) ja som teda teen choice nikdy nebrala vážne, ale už len to, že vyhrali Kardashianky alebo Shadowhunters.. bez komentára, Americká mládež proste :D
JustMyName napsal(a):
úplný súhlas! :) ja som teda teen choice nikdy nebrala vážne, ale už len to, že vyhrali Kardashianky alebo Shadowhunters.. bez komentára, Americká mládež proste :D
Nejen americká mládež. Ukazuje to celosvětový vkus. Stačí se podívat, které titulky jsou nejstahovanější a o kolik vedou ;) A Shadowhunters má i u nás spoustu fanoušků.
Angelina napsal(a):
Ak ma internet všade inde neklame, tak za drama herečku vyhrala Ashley Benson :) Lucy Hale nebola ani nominovaná.
Máš pravdu, mají to špatně v mém zdrojovém článku. U nás opraveno.
Ani jsem nevedela, ze nejake Teen Choice Awards existuje...
ragelly napsal(a):
Nejen americká mládež. Ukazuje to celosvětový vkus. Stačí se podívat, které titulky jsou nejstahovanější a o kolik vedou ;) A Shadowhunters má i u nás spoustu fanoušků.
Ou, ja som myslela, že tu môžu hlasovať len Američania, no dobré vedieť :) a viem, o tom, že Shadowhunters má dosť fanúšikov..sama som videla tri časti,no mňa to nechytilo a to mám fantasy rada :) Dúfam, že som predošlým komentárom nikoho neurazila :)
JustMyName napsal(a):
Ou, ja som myslela, že tu môžu hlasovať len Američania, no dobré vedieť :) a viem, o tom, že Shadowhunters má dosť fanúšikov..sama som videla tri časti,no mňa to nechytilo a to mám fantasy rada :) Dúfam, že som predošlým komentárom nikoho neurazila :)
To nevím, kdo může hlasovat, můj příspěvek mířil k tomu, že ty výhry nesymbolizují pouze americké diváky, ale diváky po celém světě, ať už tam hlasoval kdokoliv :)
Ale jo,proč ne,podle mě by to vypadalo trochu jinak....no co,nedá se nic dělat :)
Nevztekejte se :D Hlasy nic nemění. Z nominovaných se vyberou vždy 3 v kategorii, co získali nejvíce hlasů a z těch už si pořadatelé vyberou vítěze sami podle toho, co jim dá nejlepší ohlas. Takhle anketa je fraška :)
Bože můj..jak můžou nejvíc cen pobrat PLL,když už je měli ukončit aspoň před třema rokama? Seriál absolutně o ničem..semtam se kouknu,o čem to je a pro to,co se tam děje,nemám ani slova.Evidentně se pořád najdou lidi,co to žerou.Nechápu proč,pro mě jsou lhářky jako brokolice..prostě fuj! :D :D
Sice je to celé takové o ničem, ale z OUaT mám stejně radost :-)
Ok tak teraz neprajem výhru každému... Fakt Nový seriál .... Shadowhunters ? To vážne Reality show .... Kardasianky ? Toto ma zaskočilo..
Shadowhunters mě velmi potěšilo :) Je to seriál který začíná vypadat slibně. Ano první 4 díly jsem musela nějak překousnout ale poslední díly byli čím dál lepší takže za mě spokojenost :)
majka147 napsal(a):
Ok tak teraz neprajem výhru každému... Fakt Nový seriál .... Shadowhunters ? To vážne Reality show .... Kardasianky ? Toto ma zaskočilo..
Asi tak. Ja som Shadowhunters prezil len prvu epku a stacilo. Skoda, potencial to malo, ale zase aj film bol dost B-ckovy takze vela od toho cakat nemozno...
misyrka napsal(a):
Tak koukám že PLL asi zase vyhrálo co mohlo. :D
Třeba jim to dali proto, že už je to pro PLL poslední hlasování, nebo není?