Kvůli článku jsem ze sebe sedřela kůži a vykomunikovala od Primy kvalitní promo fotku celé party, tak doufám, že to náležitě oceníte! :'D
Oceňuji snahu, ale já jsem se na to vydržela koukat asi 10 minut a pak jsem to vypla. Tenhle styl prostě nemůžu. :(
Oceňujeme! :)
K prvnímu dílu jsme zasedli s rodinkou, ale někde v půlce už jsme byli příliš otrávení a přepnuli jsme to. Kulisové-divadelní scény ani prkení herci nám vcelku nevadili, to spíš ten humor/nehumor. Začala jsem usínat, protože kromě té hrající televize bylo v obýváku hrobové ticho. Ani jedno uchechtnutí. Druhem humoru to spíš patří do vysílacího času před večerníček...
Tak vidim, ze nic moc. Genzera ja teda nemusim, tak som ani nemal velmi chut sa do tohto pustat, ale vidim, ze to nie je bohvieco, takze ani nemusim.
Vážně jsem se snažila vydržet na to koukat. Vydrželo mi to 15 minut. Pak jsem to musela vypnout :(
Děkujeme za obrázek :').
Já měla v plánu, že se mrknu aspoň na první díl, nakonec jsem na to ale nějak zapomněla :D. Ale od toho, abych mrkla na Prima Play mě odrazuje už jen to, že to běží skoro dennodenně. Chápu, že na některé diváky tahle taktika zabírá (ehm, Ulice, ehm), ale mně to přijde jako prostě moc velká dávka. Dobrovolný a nedobrovolný maratony jsou prostě něco jinýho...
Ona je to sice blbost, ale stejně každej večer tu telku zapnu a koukám na další díl..:D A modlím se, aby tento díl byl lepší než ten předchozí, bohužel to zatím moc nezabírá.
I když ve většině případů to mám jen jako zvukovou kulisu. ;)
Fotku ocenuji,ale jinak jsem u prvního dílu vydržela pět minut a to opravdu stačilo...noční můry můžu mít i z jiných věcí,nebudu riskovat další.
Obrázek velice oceňujeme, Ragelly :-)
Negativní reakce mne zaujaly a proto jsem se rozhodla, že prozatím vydané tři díly dneska zhlédnu na internetu. Nemůžu říct, že bych z toho byla zklamaná, očekávala jsem, že opravdu půjde o pitomost, ale dle mého názoru to není zase tak hrozné... Já bych tomu dala solidních 40 %
Ta fotka je na tom to nejlepší :-) Ale musím uznat, že je to dobrá zvuková kulisa o občas je tam něco vtipného. A moji rodiče - důchodci se smějí. Takže to účel letní podívané splnilo
Jedno řešení by tu bylo a díváky by to našlo. Kdyby to tv prima nedávala ve 20:15 od pondělka do čtvrtku, ale zrušila Divošky (které jsou o ničem) a vip zprávy. A místo toho bych nasadil Jetelín. Jinak seriál bych zatím neodsuzoval, mně se líbí a dobře se na to dívá, i když je to hloupost.
Díky za obrázek!
Viděla jsem asi 10min, co to bylo za díl netušim..pořád na to slyšim reklamu v rádiu či tv, tak jsem popravdě čekala víc, ale fakt to nedávam.
Dadulinka napsal(a):
Oceňujeme! :)
ano, souhlas, fotku ocenuji :-)
Tak to nadšení Primě dlouho nevydrželo... :-D
Jetelín končí. Prima ho vyřadila z programu
lukascoolarik napsal(a):
Tak to nadšení Primě dlouho nevydrželo... :-D
Jetelín končí. Prima ho vyřadila z programu
Ale teda půl milionu za půl týdne... To je velmi slušná ztráta :'D.