Už odkedy bolo zmienené, že sa Zack vráti, som dúfala, že bude vyliečený, veď v podstate bol len pobláznený tým bláznom. A nie, oni z neho urobia ešte divnejšieho sériového vraha -_-
Kill them all z Dark Matter byla dobrá. Ale jak člověk kouká např. na Banshee, kde Kill them all-scéna je tam každých 10 minut, tak mě to tolik nevytrhne. :)
Určitě bych vybral scénu z Tyrant, když umřela Emma. A vůbec třetí řada je plná wtf momentů.
Last Ship mě dostal,docela jsem se o Cruze a Wolfa bála,ale vše dobře dopadlo.
justynajohnson napsal(a):
...ale vše dobře dopadlo.
Ale nie na dlho, což? :P :(
Za mě Guilt a epizoda Simple plan
Jednoznačně Bones.
Celý díl byl napínavý od začátku až do konce....A už od prvních minut mi vnitřní hlásek našeptával, že by to mohl být Zack. A pak bum! Je tam. :D
Spoilery se mi vyhnuly velikým obloukem, takže jsem z toho měla dvojnásobnou radost.
Za mě Mr. Robot, přesně v tom okamžiku jsem zůstala zírat s otevřenou pusou. Co jsem ovšem primárně čekala, že se tu objeví, je scéna z UnREAL, která se stala děsivě reálnou, když byl Romeo zastřelen policisty namísto Rachel. V souvislosti s tím, co se zrovna děje v USA, z této scény mrazilo.
inekafe napsal(a):
Ale nie na dlho, což? :P :(
No ano,já to tady nechtěla zminovat,třeba jsou tací,kteří se ještě nedostali ke všem dílům....škoda toho kluka fešnýho :(
Top jednoznačne Mr. Robot ;)
Tak toto je asi prvý krát, čo som z takéhoto výberu videl všetky diely :D
Ja by som doplnil ešte bitku v moteli z Preachera a posledné scény z Hell on Wheels.
Scéna z Bones mě naprosto dostala, spoilery se mi naštěstí taky vyhly a tak jsem to vůbec nečekala. Myslela jsem si, že Zack jim bude pomáhat zase s nějakým případem, ale tohle?? Celou epizodu mi běhal mráz po zádech a zakončení bylo úžasný, takže já tleskám a těším se na poslední (achbože já se snad rozbrečím..:() sérii.