Článok venujem Kahlan (vďaka za pomoc ;)) a Gabik. Veď ty vieš prečo. ;D
Hlavne som rád za Ednu, skvelá postava, ktorá už pár rokov dosť chýba. :/ Marcia mala skvelý hlas...
inekafe napsal(a):
Hlavne som rád za Ednu, skvelá postava, ktorá už pár rokov dosť chýba. :/ Marcia mala skvelý hlas...
aaaaw, ďakujem za venovanie =D nz, ja som rada pomohla =D radosť s tebou spolupracovať =D
Super tématicky zaměřený fotočlánek k začátku nového školního roku! Znám Breaking Bad, Glee, o zbytku jsem většinou ani nevěděla, že to jsou učitelé.
Vďaka za skvelý článok. Niektorých by som chcel mať ako vyučujúcich, iných zase ani v najhoršom sne :D Nespomínam si na nikoho, kto by tam chýbal. Možno Patrick Fabian. Jeho si pamätám ako vyučujúceho v seriáloch Veronica Mars a Saved by the Bell: The College Years.
inekafe napsal(a):
Děkuju za věnování a hlavně za fotočlánek, i Kahlan! <3 Skvělý výběr, článek moooooooc potěšil!
Ale no tak, kde je profesor Ross?? :)
Super článek. Díky za něj, povedl se! Snad jedinej, kdo byl opomenut je Ross z Přátel, jeho randění se studentkou, co má za otce Bruce Willise je nezapomenutelný :D
Chybí tam Rosse Galler z přátel.
Walter White samozřejmě nejlepší učitel :)
Bobby Finstock.:D S takovým učitelem by fakt nebyla nuda.
Trošku postrádám někoho z týmu Boston Public, ale holt upadli v zapomnění. Skoro v každém fotočlánku najdu něco z TVD, proto se divím, že tu není Alaric Saltzman.
Jinak opět povedený fotočlánek.
Potěšilo že jsou tam mí oblíbenci z matky a Ouat a hlavně dobrá práce s Clarou..za mě bych tam klidně ještě šoupla paní Rybovou ze SpongeBoba:D ale jak říkám výborný článek:D
One tree hill, ani netuším že Haley byla učitelka, ale vzhledem k tomu, že jsem zatím u druhé serie, tak se bude na co těšit.
Bože, zas ten úchylný stalker Fitz :D. Jinak za sebe postrádám ještě i Lenu Adams-Foster z Fosters. To je taky učitelka a zástupkyně ředitelky k tomu ;).
IcePrincess napsal(a):
Skoro v každém fotočlánku najdu něco z TVD, proto se divím, že tu není Alaric Saltzman.
Práve preto. ;D
andromache napsal(a):
Bože, zas ten úchylný stalker Fitz :D.
Jop. A ešte som naschvál vybral takú nevinnú a sexi fotku, muhehe. :D
inekafe napsal(a):
Práve preto. ;D
Ach tak, tak to je jen dobře. Už mě celkem dráždilo najít něco ohledně TVD skoro v každém fotočlánku. :D
Sněhurku bych jako učitelku brala :)
Mně tam chybí Daniel Pierce z Perception a Ross z Přátel, jinak velice povedený fotočlánek. Zvlášť potěšil trenér z Teen Wolf a Charlie z Vražedných čísel :)
Díky za skvělý článek, znám tak půlku. Ale ještě jsem se nedopočítal, jestli převažují učitelé, které bych chtěl, a nebo naopak :D
A když už je tu slečna Frizzleová, vylovilo by mé "dětské já" ze vzpomínek ještě slečnu Metlovou z Čarodějnic školou povinných.
Ja som vždy mimo z toho, ako sa vám podarí nájsť dobrá téma na fotočlánok. Opäť raz parádny :)
Najviac na potešila Hayley z OTH. Z tých, čo tam nie sú, by som doplnila Alarica z TVD, riaditeľa z Veronicy Mars a trénera z Friday Night Lights.
inekafe napsal(a):
Jop. A ešte som naschvál vybral takú nevinnú a sexi fotku, muhehe. :D
Prej nevinnou a sexy :D. Sorry, ale creepy Fitz není ani jedno :D.
Pěkný fotočlánek, akorát nám studentům opět připomíná, že už je 29. srpna a prázdniny bohužel končí...
Také mi chybí Ross a možná bych přidala i Leonarda z TBBT ;)
simandlondra1999 napsal(a):
Walter White:)) prostě nejlepší. Toho tak mít na chemii
Jooo, WW je pan.
Ale ani ten prvy obrazok nie je zly...
A co Jake z 11.22.63?
Souhlasím, Alaric a Ross tu chybí, ale zato coach Bobby Finstock fakt potěšil.
Senzační výběr. :)