Pravda :)
jsem se pobavila, skvělá bleskovka :)
abych se přiznala, tak nějak se většinou zaseknu u tý zlosti a chrlim samý nadávky :D
Hodně dobrý :)
Já většinou míchám všechno dohromady, ale taky převládá zlost. Pak vzniká celá řada často nových a nelichotivých slov :D
Deprese a smlouvání mě moc často nepotkávají, taky převládá zlost :D
nejdřív zlost, poté smíření
Něco podopnýho bylo v Grey´s Anatomy jak se slučovaly nemocnice.
:D Super článek, díky Frozene ;)
Jinak u mě záleží na tom, jak ten seriál skončí. Pokud je utnutý nuceně, tak je to taky zlost. Pokud byl ukončen fakt dobře - ideálně pokud předem bylo známo, že bude končit, takže si tvůrci s koncem mohli vyhrát - tak se ve mně mixuje smutek a radost (už nebudou nové díly, ale dopadlo to tak, jak jsem si představovala), no a výsledkem je to, že brečím jak želva :D
ragelly napsal(a):
Jinak u mě záleží na tom, jak ten seriál skončí. Pokud je utnutý nuceně, tak je to taky zlost. Pokud byl ukončen fakt dobře - ideálně pokud předem bylo známo, že bude končit, takže si tvůrci s koncem mohli vyhrát - tak se ve mně mixuje smutek a radost (už nebudou nové díly, ale dopadlo to tak, jak jsem si představovala), no a výsledkem je to, že brečím jak želva :D
asi tak, takhle jsem to měla s Housem... až na to že nebrečim, ale to já u seriálů, knížek a filmů nikdy, asi jsem robot jako Chandler :D
aaaja napsal(a):
asi jsem robot jako Chandler :D
mrtvá zevnitř :D (prostě miluju Friends :D)
u mě je to rozhodně zlost, a pak smíření (ale vždycky začínám popíráním :D)
Já jedu pěkně postupně :D A u každého je aspoň jedna věta, kterou jsem řekla :D
Já jsem zaručeně a vždycky ve fázi popírání :D Ale ještě bych přidala jeden bod "Těšení se" - sakra, už na ten seriál koukám tolik let, že je mi líto přestat. Nicméně by ho mohli už zrušit, a rozhodnout to tak za mě :D
Frozen99 napsal(a):
mrtvá zevnitř :D (prostě miluju Friends :D)
u mě je to rozhodně zlost, a pak smíření (ale vždycky začínám popíráním :D)
já taky... teď je dávam znova :D a nemohla jsem si narychlo vzpomenout, jak to tam bylo a pak se mi to nechtělo editovat :D
haroska napsal(a):
"Těšení se" - sakra, už na ten seriál koukám tolik let, že je mi líto přestat. Nicméně by ho mohli už zrušit, a rozhodnout to tak za mě :D
9O21O a GG? :D
aaaja napsal(a):
já taky... teď je dávam znova :D a nemohla jsem si narychlo vzpomenout, jak to tam bylo a pak se mi to nechtělo editovat :D
Friends' fans se vždycky pochopí ;)
Hej, asi jsem divný nebo co, ale nic takového u mě není :D když mně zruší seriál, tak už je to v době, kdy si nějaký čas říkám, že ten seriál není ono a že by ho mohli konečně zrušit :D
a pak taková radost, že mám míň věcí na stahování a víc času na něco jiného :)
no a nakonec si řeknu, že to byl vážně fajn seriál... a to je tak vše :D
Seraphine313 napsal(a):
Hej, asi jsem divný nebo co, ale nic takového u mě není :D když mně zruší seriál, tak už je to v době, kdy si nějaký čas říkám, že ten seriál není ono a že by ho mohli konečně zrušit :D:D
jo, takhle jsem to měla taky s Housem a vlastně i Chuckem... a u SGU platila první půlka, ale spíš jsem se klepala, že ho zruší, protože mně se líbil :D
Frozen99 napsal(a):
Friends' fans se vždycky pochopí ;)
a proto mě nikdo z kamarádů nechápe :D fakt nevim, jak mohli Friends minout takovou kopu lidí, natož seriálových fandů
aaaja napsal(a):
a proto mě nikdo z kamarádů nechápe :D fakt nevim, jak mohli Friends minout takovou kopu lidí, natož seriálových fandů
Já taky ne! :) Ale většina z mého okolí o nich slyšela a celkem se jim i líbili, tažke zas tak nepochopen nejsem :D
Frozen99 napsal(a):
Já taky ne! :) Ale většina z mého okolí o nich slyšela a celkem se jim i líbili, tažke zas tak nepochopen nejsem :D
Tak to ti závidim :D
U mě je to popírání a pak spousta a spousta nadávek a nových dosud neslyšených pojmenováních. Ale nejhorší je když si pak dám po čase opáčko a je to snad ještě větší bědování než předtím. Naposled to bylo u milovaného Firefly, to byli výrazy i když trochu opožděně. A co se týče přátel u těch konec obulim pokaždý a to na jsem taky u seriálů a filmů jak že jste to tu psali? Chandler?
amelia.cz napsal(a):
U mě je to popírání a pak spousta a spousta nadávek a nových dosud neslyšených pojmenováních. Ale nejhorší je když si pak dám po čase opáčko a je to snad ještě větší bědování než předtím. Naposled to bylo u milovaného Firefly, to byli výrazy i když trochu opožděně. A co se týče přátel u těch konec obulim pokaždý a to na jsem taky u seriálů a filmů jak že jste to tu psali? Chandler?
jj, Chandler :D u Firefly taky nadávam vždycky, ale naposled to bylo u Legend of the Seeker
Myslím, že ze začátku se u mě prolíná tak nějak všechno. Vztek, smlouvání, ujišťování se. Po nějaké době, co si najdu další seriál a řeknu si, že život jde dál, se s tím smířím. Jsou samozřejmě i seriály, kde jsem se nesmířila ještě doteď. :D
Krutá pravda, jen jsem se ještě nějak nedostala do fáze smíření se :D
Pět fází smutku znám ze seriálu Chirurgové, tam byly moc hezky vykreslené. A co se týče tohoto seriálu, tak jsem přeskočila ty první dvě a teď už tak nějak počítám s tím, že bude tahle sezóna poslední. Takže fáze pět.
Pěkný článek. I když myslím, že původně to bylo aplikováno na pacienty, kteří se dozvěděli, že umírají. jinak zajímavý nápad použít to na seriálové fanoušky. :)
Gunny napsal(a):
Pěkný článek. I když myslím, že původně to bylo aplikováno na pacienty, kteří se dozvěděli, že umírají. jinak zajímavý nápad použít to na seriálové fanoušky. :)
Frozen v článku napsal(a):
Inspiraci našel v modelu psycholožky Kübler-Rossové a jejích Pěti fází smutku.
Já se většinou zaseknu ve fázi "deprese" :(
u mě převládá depka teda :D a smlouvání, petice podepisuju vždycky a vždycky nefungují :D
Přesně. Bohužel až moc přesně... Zrušte Mentalistu a těšte se, jako stupidní šílenost vyvedu
Řekla bych, že u mě převládá zlost. :D U mojí kamarádky je to zase popírání - ta popírá tak dlouho, jak to jen jde. :D Moc pěkný článek! :)
Fany napsal(a):
Řekla bych, že u mě převládá zlost. :D U mojí kamarádky je to zase popírání - ta popírá tak dlouho, jak to jen jde. :D Moc pěkný článek! :)
Děkuji :) Jinak jsme na tom celkem stejně :)
U mě spíše smíření vždy, stejně každou sezonu najdu další kopu seriálů :D
Dnes jsem si vytvářela kalendář episod na příští týden.. a tam bylo: One Tree Hill - series finale.. tak to mě docela tvrdě vrátilo do reality, vůbec jsem si neuvědomovala, že ten konec už je takhle za rohem.. takže jsem asi měla nevědomé popírání a teď přišlo uvědomění, smutek a deprese :D Na druhou stranu tím, že seriál končí, se mi paradoxně konečně dostává na Watchlist, takže už se těším, až si těch 187 epek dám pěkně maratonem :)
U mě nejdřív platí smlouvání a zlost ("Jestli to ty hajzlíci zruší, tak se vážně, ale vážně nase*u, dojedu si za nima a zmlátim je" :D ) potom deprese a nakonec smíření.. :D stejně se s tím pak nic jinýho neudělá.. :D
Myslím, že jsem zažila všechny. Záleží na seriálu. Ale většinou zlost a popírání..:)
To odpovídá, až na malý detail a to že Chuck má otevřený konec a takové konce mě serou. :D
Takovej Chuck mi přijde zrovna dobře zakončenej a připravenej na maraton, aby si člověk uvědomil co se bude řešit na tý pláži :) Ale po sobotnim maratonu si uvědomuju, že zakončení Game of Thrones vždycky naštve, ať to bude kdykoliv :D
U mě taky začne popírání, pak zlost a nakonec většinou smíření. Ovšem až skončí Game of Thrones, tak to bude pořádná depka.
Joo u zlosti se taky dycky zastavím :D A než se dostaví smíření, tak to občas trvá hooodně dlouho :D
aaaja napsal(a):
asi tak, takhle jsem to měla s Housem... až na to že nebrečim, ale to já u seriálů, knížek a filmů nikdy, asi jsem robot jako Chandler :D
já brečim komplet u všeho :D buď smíchem nebo proto že to je smutný :D
amelia.cz napsal(a):
A co se týče přátel u těch konec obulim pokaždý a to na jsem taky u seriálů a filmů jak že jste to tu psali? Chandler?
U toho konce nejde nebrečet :D
U mne je to vsechno pravda...nejvic popirani, zlost a smireni...ale nejvic mne stve ze nektery serialy skonci a ani tam neni natoceny jak to skoncilo...
vejdelkova.jana napsal(a):
na poslední díl už taky ani nekoukam :D
Článek zajímavý a pravdivý. :-D U mě asi tedy nejvíc platí "Deprese" a zlost a popírání. :D
A to jsem Friends viděl 6x (! :D) a pokaždý stejně brečim
Frozen99 napsal(a):
A to jsem Friends viděl 6x (! :D) a pokaždý stejně brečim
to je přesný, ale já už ani nevím kolikrát jsem Friends viděla :D
to je přesný, ale já už ani nevím kolikrát jsem Friends viděla :D
já dvakrát (snad) úplně všechny díly, ale některý i 6krát :D ale pořád se směju na plný kolo, to dokážou prostě jen Friends ;)
Tak jsem asi jedním z Chandlerů, ale já nebrečela. Zato jsem byla fakt nadšená, že to skončilo podle mých představ =)
haroska napsal(a):
"Těšení se" - sakra, už na ten seriál koukám tolik let, že je mi líto přestat. Nicméně by ho mohli už zrušit, a rozhodnout to tak za mě :D
Jj, tuhle fázi taky znám =D. Ale většinou skončím ve fázi vzteku a říkám si, proč zrušili ten geniální seriál a tu blbinu po něm nechají běžet dalších x řad =D
Koukám, že nejsem jediný člověk, který tímhle prochází, když mu zruší seriál. :) díky bohu :D
Frozen99 napsal(a):
já dvakrát (snad) úplně všechny díly, ale některý i 6krát :D ale pořád se směju na plný kolo, to dokážou prostě jen Friends ;)
jo to jinej seriál neumí ;) (teda to asi platí jen pro fanoušky Friends :D )
jo to jinej seriál neumí ;) (teda to asi platí jen pro fanoušky Friends :D )
tak pro mě to umí ještě třeba MASH nebo Gilmorky
článok ako o mne =D momentálne som vo fáze č.5 a to pri OTH =D
u heroes deprese, jinak celkem v poho :)
Kahlan napsal(a):
článok ako o mne =D momentálne som vo fáze č.5 a to pri OTH =D
ti meli hezký farewell ;) myslim, že loni se čekalo, že to jejich poslední sezóna a nakonec dostali ještě další :) Docela mám chuť si OTH dát maratonem, ale po čtvrtý řadě to prý šlo s kvalitou docela dolu :/
Frozen99 napsal(a):
ti meli hezký farewell ;) myslim, že loni se čekalo, že to jejich poslední sezóna a nakonec dostali ještě další :) Docela mám chuť si OTH dát maratonem, ale po čtvrtý řadě to prý šlo s kvalitou docela dolu :/
to hej,posledná časť bola krásna =D
Kahlan napsal(a):
to hej,posledná časť bola krásna =D
a co ty 3,4 řady předtim :D
Já rozhodně patřím do kategorie smíření.
Frozen99 napsal(a):
a co ty 3,4 řady předtim :D
tak mne sa páčili aj tie série pred tým /som to zhliadla dosť nárazovo/ =D
Někdy mám pouze zlost a nadávám někdy si říkal, proč to zrušili, když to byl přece skvělý seriál a nejvíce mě dostalo, když po stávce scénaristů ukončili některé seriály, které měly potenciál. To pak pár sprostých slov i padlo
Kahlan napsal(a):
tak mne sa páčili aj tie série pred tým /som to zhliadla dosť nárazovo/ =D
jo tááák :D hele, řekněme to takhle, první čtyři řady byly lepší, než ty následující, souhlas? :)
Frozen99 napsal(a):
jo tááák :D hele, řekněme to takhle, první čtyři řady byly lepší, než ty následující, souhlas? :)
môžme =D
Úplná pravda! Tohle se mi stalo už několikrát a je to k zbláznění!