U většiny streamovacích služeb se mi líbí, že celá série je venku během jednoho okamžiku a nemusím čekat na další díly. U Amazonu se mi nelíbí ta dlouhá pauza mezi pilotem a zbytkem série, což mě v prvním okamžiku od seriálu odradí. A třeba Hulu vydávalo epizody po jedné každý týden :/
House of Cards ✓, ale silně upadá.
Orange Is the New Black ✓, pouze pilot.
The Man in The High Castle X, velmi toužím vidět.
Marvel's Daredevil ✓, žádný terno.
11.22.63 ✓, nejlepší z výběru.
Jessica Jones ✓, žádný terno.
Marco Polo ✓, podobný seriál zřejmě neexistuje.
---------
Ostatní seriály X, a pravěpodobně ani neuvidím.
House of Cards , Marvel's Daredevil <3 ale chýba mi tu seriál Bloodline :/
La.Volpe napsal(a):
U většiny streamovacích služeb se mi líbí, že celá série je venku během jednoho okamžiku a nemusím čekat na další díly.
No Netflix teď třeba začíná najíždět na model dělených řad - odvysílá nejdřív 6 epizod, pak za pár měsíců dalších 7. Osobně se mi to líbí víc (z hlediska gradace příběhu) a program na stanici pak vypadá plnější... i pro produkci je to pak o něco lehčí.
La.Volpe napsal(a):
U Amazonu se mi nelíbí ta dlouhá pauza mezi pilotem a zbytkem série, což mě v prvním okamžiku od seriálu odradí. A třeba Hulu vydávalo epizody po jedné každý týden :/
Jo, to je blbý, ale produkce taky není hotová za týden. I na Netflixu trvá produkce rok a půl, i když kdyby chtěli, mohli by to srazit na třičvrtě roku.
A ještě blbější je, když neobjednají seriál k pilotu, co se ti zrovna líbil...
Z článku jsem viděla komplet jen 11.22.63, což je fajn, a pár pilotů.
Jinak z Netflixu jsem viděla jen přebrané seriály: The Killing (fajn), Arrested Development (nuda) a Gilmorky (srdcovka).
Víc toho zatím ve viděných nemám, protože se skoro nic neruší :D
Ve watchlistu mi leží: Hemlock Grove, Lilyhammer (Netflix), Deadbeat (Hulu), Mad Dogs (Amazon) a Powers (Playstation).
Obecně jsou většinou seriály od streamovacích služeb pro mě zárukou kvality a tedy i větší šancí, že se mně zalíbí, ale samozřejmě i tady se najdou některé, které mně prostě nesednou z nějakého důvodu a můžou být úžasně hodnocené a kvalitně na velice, velice dobré úrovni. Za všechny uvedu třeba House of Cards. Jinak na Marvel's seriály z produkce Netflixu se teprve chystám, tak uvidím co na ně nakonec budu říkat.
Moje momentální top 10 seriálů od streamovacích služeb je pak následující
Netflix: 1)Stranger Things 2)Fuller House (Pro mě nejlepší nová/staronová komedie sezóny 2015/2016) 3)Marco Polo 4)Narcos 5) Sense8 (Tenhle seriál si mě naprosto získal a uchvátil mě, a byť se nakonec nedostal do nejlepší 5 v kategorii nové drama u SerialZone Awards, tak já právě tento seriál v této kategorii nominoval a už se nemůžu dočkat druhé řady.
Amazon: 6)The Man in The High Castle 7)Bosch 8)Mozart in the Jungle
Hulu: 9)The Path 10)11.22.63
Seriály ze streamovacích služeb mají jednu velkou výhodu v podobě kreativní volnosti jejích tvůrců. A osobně v poslední době jsou tyto seriály jedny z nejkvalitnějších počinů, co můžeme vidět.
Mám sa hanbiť ak som z tohto článku nevidel ani jeden seriál? Ale už má v PC čaká 11.22.63. Ostatné až po zrušení / ukončení.
Daredevil powa :*
Remi napsal(a):
Seriály ze streamovacích služeb mají jednu velkou výhodu v podobě kreativní volnosti jejích tvůrců. A osobně v poslední době jsou tyto seriály jedny z nejkvalitnějších počinů, co můžeme vidět.
Tak s tím musím souhlasit. Aktuálně se těším na Chance na Hulu.
Mám ráda Orange is the new black,to se jim fakt povedlo.
Fuha tak to ja som mimo tohoto kolotocu. Jediny, ktory mam na cakacej listine je Jessica Jones. Ale este vela vody pretecie kym sa ku tomu dostanem.