Diskuze k článku Criminal Minds přichází o hlavní postavu
medvídě
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
12. 8. 2016 / 21:01:03 (před 8 roky)
off

to snad nemyslí vážně?! ... aby tam za chvíli s takovou někdo zůstal z těch původních .. :/

V.007
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
12. 8. 2016 / 21:08:37 (před 8 roky)
off

Trošku drastické riešenie, ktoré môže ovplyvniť aj sledovanosť. Ale asi správne, keďže to nebolo prvýkrát... Som zvedavá ako sa ho v seriáli zbavia :D :D Asi to nebude také ľahké... :D

Honey, what´s this ? What´s happening ? What´s going on ?
teraxa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
12. 8. 2016 / 22:09:35 (před 8 roky)
off

No nazdar... tak to jsem zvědavá, jakým způsobem to pro jeho postavu ukončí. Nadšením do stropu teda neskáču... ale...

Když se opijeme, říkáme hloupé věci - například pravdu.
JustMyName
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
12. 8. 2016 / 22:19:39 (před 8 roky)
off

Criminal Minds som videla už fakt dávnejšie, hlavne tieto novšie série, no tiež som zvedavá ako jeho postavu odpracú, určite sa na to zo zvedavosti pozriem :)

Falling is just like flying, except there´s a more permanent destination.
aislinn
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
12. 8. 2016 / 22:28:04 (před 8 roky)
off

No já doufám, že ho odepíšou nenásilně... že se třeba po událostech z poslední epizody rozhodne (jako Derek) věnovat svému synovi (přeci jen ho kapku zanedbává, když je pořád u nějakého případu :) ). Ale je to docela komické, že v seriálu hraje takovou klidnou sílu a ve skutečnosti kope do scénáristů... :D

bettyragy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
12. 8. 2016 / 22:43:23 (před 8 roky)
off

Za chvilku opravdu ty původní postavy zmizí, ale dokud tam bude Spencer Reid a Garcia tak budu spokojená. Ale jak se tu píše v seriálu takový moralista a za kamerou tohle :-)

64871
Uživatel od první verze | Cool level: 1 | Luke Dunphy
12. 8. 2016 / 22:54:40 (před 8 roky)
off

Aneb jak je důležité nenas*at scénáristu :D

malina2035
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
12. 8. 2016 / 23:38:45 (před 8 roky)
off

Být či nebýt.... scénárista či hlavní postava!

Daniela
24ron24
Redaktor | Cool level: 57 | admirál William Adama
13. 8. 2016 / 00:15:35 (před 8 roky)
off

No páni, naposledy som videl 2.sériu, ale chcel by som to niekedy dobehnúť, ale pokiaľ dobre registrujem informácie, tak tam z pôvodných postáv, ktoré sa vyskytovali v každej epizode ostal tým pádom len Spencer alebo sa mýlim? :P

May the odds be ever in your favor.
aislinn
13. 8. 2016 / 07:46:19 (před 8 roky)
off
24ron24 napsal(a):

No páni, naposledy som videl 2.sériu, ale chcel by som to niekedy dobehnúť, ale pokiaľ dobre registrujem informácie, tak tam z pôvodných postáv, ktoré sa vyskytovali v každej epizode ostal tým pádom len Spencer alebo sa mýlim? :P

Od prvního dílu se pravidelně objevovali Spencer, Penelope a JJ (pokud mi moje paměť ještě slouží :D), ale ani jeden z nich nebyl ve všech epizodách. Ale i ty nové postavy jsou fajn, takže věřím, že seriál hned tak nepadne, i když teď trpí takovými ztrátami...

Syrestesia
Uživatel od první verze | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
13. 8. 2016 / 08:20:31 (před 8 roky)
off

Bohužel se potvrdilo to, čeho jsem se obávala. Podle mně to znamená konec seriálu (dávám mu rok). CM přežil hodně odchodů, ale ztrátu Hotche nepřežije. Gibson má bohužel občas blikance, ale definitivně ho vyhodit, je obrovská chyba, která se vymstí. Tím "nakopnutým" má být údajně Virgil Williams, který o sobě rád tvrdí, že je trénovaným boxerem a věnuje se bojovým uměním.
Mimochodem to není jediný skandál, který Myšlenky teď postihl. Keith Tisdell, který měl kdysi menší role ve dvou epizodách CM, se spřátelil se Shemarem Moorem a pak mu ukradl peníze. Podle Moorea mu dluží asi 60000 $.

Katka Mrkvicová
13. 8. 2016 / 11:40:52 (před 8 roky)
off

No tohle je opravdu šokojující zpráva.Na druhou stranu trocha oživení je potřeba a Hotchner není nenahraditelný.

eliza2210
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
13. 8. 2016 / 11:59:56 (před 8 roky)
off

súhlasím s tým, že to bude zase oživenie ale nemyslím, že ho treba nejak nutne nahrádzať, hlavne nie okamžite. Podľa mňa by si mali šéfovia počkať ako sa rozbehne séria bez neho a postupne tam dopísať postavu, ktorá by naozaj zapadla a nie narýchlo to plátať ako to podľa mňa teraz spravia. Ale aspoň mi dali dôvod sa k tomu seriálu vrátiť, lebo Hotcha som v poslednom čase veľmi nemusela.

eliska.musilova
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
13. 8. 2016 / 15:23:03 (před 8 roky)
off

No, nevím. Bez Hotche to nebude ono. S novou sérii určitě začnu a uvidím, jak moc mi bude chybět. Jen doufám, že ho nezabijí, ale nechají v klidu odejít (z rodinných důvodů).

" I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath. Merry Christmas!"
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
14. 8. 2016 / 12:22:12 (před 8 roky)
off

Tak to je škoda,určitě mi bude chybět.

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
Syrestesia
Uživatel od první verze | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
14. 8. 2016 / 18:46:34 (před 8 roky)
off

Další vývoj: Gibson si najal právníky a uvažuje, že by na ABC a CBS podal žalobu, jako kdysi Charlie Sheen, když byl vyhozen z Dva a půl chlapa. Gibson si prý za účinkování v CM za rok přišel na 5 mil. dolarů, což by pro něj byla citelná finanční ztráta.
K incidentu došlo před víc než dvěma týdny při natáčení epizody, kterou Gibson režíroval a Virgil Williams k ní napsal scénář. Svědky bylo několik lidí, včetně hlavní producentky Ericy Messerové. Williams podal oficiální stížnost, Gibson byl dočasně suspendován a epizodu dostal jiný režisér.
Z dočasné suspendace se však velmi rychle a překvapivě stala trvalá. Gibsonovi asi nejvíc uškodilo, že vyjádřil politování nad tím, co se stalo, ale za své chování se dostatečně neomluvil. Protože už měl nějaké škraloupy z minulosti, došla s ním CBS a ABC trpělivost. :(

Squerago
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
15. 8. 2016 / 12:27:00 (před 8 roky)
off

heh tak to je průser, tak myslím, že Criminal minds už můžou úplně ukončit :/

kneznaL
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
15. 8. 2016 / 14:06:43 (před 8 roky)
off
Katka Mrkvicová napsal(a):

No tohle je opravdu šokojující zpráva.Na druhou stranu trocha oživení je potřeba a Hotchner není nenahraditelný.

No to si nejsem jistá :-(

Editováno: 1x | Naposledy: 15. 8. 2016 / 14:07:07