Nechápu, o čem mohli diskutovat. TBBT je pro CBS dojná kráva, která se bude dojit ještě dlouhá léta. Kvalita už je něco jiného, ale byla by blbost Teorii rušit, to musím uznat. Ten seriál má i po tolika letech slušná čísla a díky nim se nad vodou drží i ta hromada komediálních novinek, které by bez TBBT jakožto předskokana byly zrušené po pár epizodách.
Mam pocit že to natiahnu ako dva a pol chlapa a skončí tak niekedy u 12 a 13 série
Mě už je to celkem jedno, ale za sebe můžu říct, že 10. řada bude pro mě osobně poslední... Když se člověk zasměje více u jednoho dílu GoT než za celou sezónu TBBT, tak je něco špatně a já už na to nemíním mrhat časem.
Je to jeden úžasný seriál ktorý sa mi nikdy neopozerá, a mohla by som ho pozerať stále dookola. Každá ďalšia séria bude super. Už teraz sa veľmi teším na 10. :)
Nechápu jak můžou vůbec o něčem takovém přemýšlet,já se o ukončení nebojím,pochybuji o tom,že pustí své zlaté prasátko.
Tak ono se to nezdá, ale je to dost podobné Dva a půl chlapa. Stačí, aby Jim Parsons odešel a vsadím se, že sledovanost by o půlku spadla. Naštěstí Jim není... Charlie. Ale jednou ho ta práce bavit přestane.
justynajohnson napsal(a):
Nechápu jak můžou vůbec o něčem takovém přemýšlet,já se o ukončení nebojím,pochybuji o tom,že pustí své zlaté prasátko.
Taky si myslím, že i když jsou herci drazí, tak se jim to pořád vyplatí.
Nic takového... je jediná aktuální komedie, na kterou se dívám a která mě baví. A vím, že množí to mají stejně.
La.Volpe napsal(a):
Mě už je to celkem jedno, ale za sebe můžu říct, že 10. řada bude pro mě osobně poslední... Když se člověk zasměje více u jednoho dílu GoT než za celou sezónu TBBT, tak je něco špatně a já už na to nemíním mrhat časem.
Jako neco s tebou asi spatne bude :D
Ano, ano, kvalita isla dole, uz sa tolko nenasmejem ako v prvych seriach, ale stale je to moja naj komedia. A samozrejme sa svojej dojnej kravy nevzdaju kym bude davat mliecko...
Seraphine313 napsal(a):
Tak ono se to nezdá, ale je to dost podobné Dva a půl chlapa. Stačí, aby Jim Parsons odešel a vsadím se, že sledovanost by o půlku spadla. Naštěstí Jim není... Charlie. Ale jednou ho ta práce bavit přestane.
Tak ale víš jak. Jiné projekty stíhá a 24 mega ročně nenajdeš na ulici. A dolarů ještě k tomu. Teď si vem, kolik to má stále fanatických fanoušků. Nehledě na to, že bez TBBT si stanice může jít hodit mašli, takže konec by naštval i pár lidí tam. I když pominu ty prachy, kdo to první stopne, bude hodně nenáviděný.