A v Oregonu se letos slaví :-D Teď už jen přijít na to, kdo vlastně postřelil pana Burnse...
koczi.ok napsal(a):
A v Oregonu se letos slaví :-D Teď už jen přijít na to, kdo vlastně postřelil pana Burnse...
Maggy
Sal3m napsal(a):
Maggy
A nezastřelil ten Maggy taky JFK? :-D
koczi.ok napsal(a):
A nezastřelil ten Maggy taky JFK? :-D
myslel Maggie
Seraphine313 napsal(a):
myslel Maggie
Hehe, to je přece jasný :-D Mě dostalo už jen to, že vůbec odpovídal na ten první dotaz, kdo Burnse postřelil :D
koczi.ok napsal(a):
Hehe, to je přece jasný :-D Mě dostalo už jen to, že vůbec odpovídal na ten první dotaz, kdo Burnse postřelil :D
stane se ;)
Už len zistiť kto je matka...
To bude kachana nakonec to zase dementuej. Když se budute na Simpsnovi pozorně dívat, zjistíte že Springfield v podstatě "cestuje" po celých státech. Pokud je to v Oregonu, jakto že o New Yorku mluví jako o hlavním městě ??
krásný splněný sen už od malička..;)
Sice se to už nebude řešit,ale bylo hezký nevědět to...
TheHalf napsal(a):
Přesně ;D
A neni to jedno? :)
TheHalf napsal(a):
Podle posledního dílu víme že nejpozději do 3 let se ji dovíme :-D
I ty nejtajemnější a nejzáludnější tajemství musí být někdy rozluštěna ;) Ale mě to je upřímně jedno, protože nejsem z Ameriky ani ze Springlieldu, takže se mě to naštěstí netýká :)
Ajam napsal(a):
To bude kachana nakonec to zase dementuej. Když se budute na Simpsnovi pozorně dívat, zjistíte že Springfield v podstatě "cestuje" po celých státech. Pokud je to v Oregonu, jakto že o New Yorku mluví jako o hlavním městě ??
Moment, já to pochopil (a snad i napsal) tak, že se jmenuje podle Spingfieldu v Oregonu, jinak je fiktivní :-)
zrovna nedávno sem na to myslela - jestli někdy odhalí, který stát to je :-)
ZdZeus napsal(a):
Moment, já to pochopil (a snad i napsal) tak, že se jmenuje podle Spingfieldu v Oregonu, jinak je fiktivní :-)
No jestli je to jenom jako o jméně, a ne jako o před obrazu, nebo inspiraci. Tak to v tom případě Groening poskytl inforamci o ničem. Protože se vždy dohodovalo o poloze Springfieldu, jméno všichni znají. Takže záhada stále trvá.
Ajam napsal(a):
No jestli je to jenom jako o jméně, a ne jako o před obrazu, nebo inspiraci. Tak to v tom případě Groening poskytl inforamci o ničem. Protože se vždy dohodovalo o poloze Springfieldu, jméno všichni znají. Takže záhada stále trvá.
Jaká záhada? Město naprosto smyšlené, neexistuje, ale jmenuje se podle města skutečného, protože [viz článek]
Nedávno jsem se zrovna nad tím zamýšlel jaký to může být Springfield z kterého státu.
odkaz
Tak máte smůlu :D
Nope, Springfield is Not in Oregon, Clarifies The Simpsons' Matt Groening
Ajam napsal(a):
Sem říkal že to je kachna :-D
Musel překroutit, co před tím vypustil z pusy, všechny Springfieldy ze států po něm šly :-DDD Jinak to nevydím ;-)
Michaela Ještěrka napsal(a):
Musel překroutit, co před tím vypustil z pusy, všechny Springfieldy ze států po něm šly :-DDD Jinak to nevydím ;-)
Spíš bych řekl, že do rozhovoru na dotaz kde leží Springfild odpověděl něco jako " Může to být třeba i ten v Oregonu, kousek od něj se vyrůstal" no a novináři si řekli jo je to ten v Oregonu. :-D