Bohužel je ten seriál pojmenovaný po ní, takže jí zabít nemůžou. Pro mě je to ale ta nejotravnější postava, bez které bych se tam už dávno obešla.
Jsem bulela u každé té scény :D Hrozný... neměla bych to tak prožívat. Stejně to vždycky přežije...
Drsná to žena aneb ona snad přežije vše. =D Jinak jako postavu ji taky zrovna dvakrát nemusím, ale zase mně nevadí tak, že bych se na ni nemohl dívat. Její smrt by však byl určitě pořádný šok, ale ta určitě nenastane. Nenastane minimálně do konce seriálů či jeho posledních dílů a myslím, že tento seriál si tu ještě pár let pobude. Každopádně herecky je herečka určitě na velmi vysoké úrovni a jsem zvědavý co si pro ni a naše Chirurgy Shonda atd. ještě vymyslí. Už aby ta vysílací pauza skončila. =D
Chirurgové jsou jeden z mých nejoblíběnějších seriálů a asi tady budu v menšině, ale Meredith mám moc ráda už od začátku, takže díky za článek o ní!
dakujem za clanok o Meredith. GA sledujem asi od 2005/2006 ked serial zacal na SR a som mu verna do dnes. je to moja srdcovka, moja slabost a moja radost. Meredith vie byt otravna, o tom ziadna, ale clovek ju musi mat rad, ved je najhlavnejsia z hlavnych postav. :) tesim sa ked sa GA vrati spat po prestavke
Corianthe napsal(a):
Chirurgové jsou jeden z mých nejoblíběnějších seriálů a asi tady budu v menšině, ale Meredith mám moc ráda už od začátku, takže díky za článek o ní!
Asi je nás opravdu málo :D, ale já jí mám taky ráda. Bez ní by to nebylo ono.
GA stahuju pravidelně až od šestky (až vypadli dvě mnou krutě neoblíbené postavy Burke a George), takže dík za typ na trajekt, ten si musím někde sehnat :D. Jinak to tady působí jako výpis těch nejzajímavějších epizod, kdy se kromě vztahů konečně řešila i doktořina... Můj nej díl je asi ten se střelcem (ano jsem morbidní, ale miluju jak našli Alexe málem utopeného ve vlastní krvi v tom výtahu..) Jenom hrozná škoda, že s sebou ten chlap nezval i Jackson a April, abychom tu smrt cizího elementu v podobě Mercy-Wesťáků měli komplet. Ti dva mi k srdci nepřirostli a jestli je pro někoho Mer otravná, tak pro mě ji v tomhle April spolehlivě trumfuje.. Nána ufňukaná...
Musím říct, že Mer jejich devět životů trochu závidím, seriál sleduji od prvopočátku a trochu se mě ty "nehody" tam líbí, neboť to vždy ozvláštní koncept toho seriálu, ne všechny postavy jsem měla ráda, ale tak to většinou je
a co to jak se srazily sanitky?
Ta ženská přežije všechno :)
Mer je nesmrtelná! První superhrdinka bez superschpností. :D A ten popisek u pádu letadla mluví za vše - všichni na kaši a " Meredith utržila jen pár modřin a škrábanců."
andromache napsal(a):
GA stahuju pravidelně až od šestky (až vypadli dvě mnou krutě neoblíbené postavy Burke a George)... Jenom hrozná škoda, že s sebou ten chlap nezval i Jackson a April, abychom tu smrt cizího elementu v podobě Mercy-Wesťáků měli komplet. Ti dva mi k srdci nepřirostli a jestli je pro někoho Mer otravná, tak pro mě ji v tomhle April spolehlivě trumfuje.. Nána ufňukaná...
What?! April je super! Já ji mám ráda už od samého začátku, kdy ji všichni měli za krávu. :D A kdyby Jackson neměl tak stupidní matku, byl by asi má aktuálně nejoblíbenější mužská postava.
EDIT: zapomněla jsem se vyjádřit k Burkovi - největší blbec (jak herec, tak i postava), co ten seriál zažil a George - by ťutík ^_^ jeho smrt byla pro mě asi největší zásah z celého seriálu díky tomu, jak byla natočena.
nipandelm napsal(a):
Jsem si vědoma toho, že většina lidí považuje April za otravnou, ale já ji teda můžu a mám ji ráda. Je pravda, že v minulé řadě byla na ránu a kolikrát by si zasloužila pořádně proplesknout, ale já si nemůžu pomoct, vždycky jsem ji měla ráda a asi i budu. A chci, aby se s Jacksonem zase dali dohromady. :-D A s Georgem a Burkem naprosto souhlasím, taky jsem je nesnášela. Především George! No a taky Callie, ale ta už je bohudík taky pryč.
Mě leze na nervy z několika důvodů. Jednak je to její hlas (ano já vím, že to je něco, co člověk neovlivní, ale tenhle mi tak nepříjemně brnká na nervy až to hezké není, podobnou alergii mám na hlas SMG), a taky její celkové založení. Leze mi na nervy její víra (ano, nesnáším víru cpanou do seriálu, kor takového, kdy má doktor dilema jestli potraty ano nebo ne), její neustálé žvanění o tom, jak se šetří až do svatby (aby se pak při nervovém vypětí stejně vychrápala s Jacksonem i když v tu dobu byla tuším už zasnoubená jinde, takže je pokrytec až na půdu) a tak bych mohla pokračovat.. Fackovat by potřebovala pořád :D. Jackson je kapitola sama pro sebe, i když přiznávám, že u něj mi víc leze na nervy ta jeho matka, pro kterou nemám slušného slova :D. Tu mít za tchýni, tak se asi do týdne zabijem, baba jedna panovačná :D. Té přeju fakt jenom ty nejošklivější věci :D. Jednou by si u těch katastrof mohla s Mer vyměnit místo, ale na rozdíl od Mer by to nemusela přežít :D. Vůbec bych se nezlobila :D.
Matuush napsal(a):
What?! April je super! Já ji mám ráda už od samého začátku, kdy ji všichni měli za krávu. :D A kdyby Jackson neměl tak stupidní matku, byl by asi má aktuálně nejoblíbenější mužská postava.
Viz výše :D. Ale teď v aktuální sérii mě štve, že Bailyová Richardovi ani jednou neřekla "To si laskavě vyřiď se svou ženou z jejíž vypatlané hlavy tohle rozhodnutí vylezlo..." :D. A k těm mužským postavám.. Tam mi nevadí jedině snad Alex. A od té doby, co do modra zmydlil DeLucu má moje sympatie ještě víc, protože nabubřelého DeLucu nesnáším od první chvíle a Alex mi tak udělal neskutečnou radost :D.
andromache napsal(a):
A k těm mužským postavám.. Tam mi nevadí jedině snad Alex. A od té doby, co do modra zmydlil DeLucu má moje sympatie ještě víc, protože nabubřelého DeLucu nesnáším od první chvíle a Alex mi tak udělal neskutečnou radost :D.
No vidíš, jak mají lidi různé názory :-) Já mám zase naopak DeLucu celkem ráda a z chlapů mám asi nejradši Owena (i když občas má úlety, ale asi to bude i tím, že se mi prostě líbí...) a pak asi Bena.
rebeccacarf napsal(a):
Bohužel je ten seriál pojmenovaný po ní, takže jí zabít nemůžou. Pro mě je to ale ta nejotravnější postava, bez které bych se tam už dávno obešla.
sama bych to lépe nenapsala :-)
Koukám, že je tu dost rozporuplných názorů a tak přidám vlastní... já mám ráda Meredith od začátku. Nejvíc mám teď ráda Arizonu a Alexe... A nikdy mi nesedla Christina. Spíš by mě zajímali spekulace o tom, že se nějakým způsobem chystá odchod Alexe (prý) a nikdo neví jestli umře nebo co bude...
Mám ji moc rád a vše,čím si prochází zbožňuju.
Je tu zatim jen par prispevku, ale je zatimavy uz ten rozptyl oblibenych/neoblibenych postav ;-)...
rebeccacarf napsal(a):
Bohužel je ten seriál pojmenovaný po ní, takže jí zabít nemůžou.
Já bych řekla, že je to spíš slovní hříčka.. Ano jmenuje se Grayová, ale Gray´s anatomy je i učebnice anatomie pro studenty medicíny:
rebeccacarf napsal(a):
No vidíš, jak mají lidi různé názory :-) Já mám zase naopak DeLucu celkem ráda a z chlapů mám asi nejradši Owena (i když občas má úlety, ale asi to bude i tím, že se mi prostě líbí...) a pak asi Bena.
Owen by nebyl špatný, ale prostě má až moc zelený mozek a vojáci taky nejsou zrovna můj šálek kafe :D. Spíš naopak. Takže Riggs a Owen jsou tam fakt za trest. Hlavně Riggs. Ben jediný by mým testem asi prošel :D. I když bych je s Mirandou postavila pěkně vedle sebe a fackujte se navzájem :D. Někdy :D. Vlastně si tak uvědomuju.. Pomalu ale jistě mi tam nezbývá moc oblíbených postav :D. Všichni dobří jsou v čudu :D. Proč tam třeba Teddy nemohla zůstat trochu dýl?
Tak když už se tu bavíme o té oblíbenosti postav, tak moje nejoblíbenější jsou: Alex, Arizona, Owen, Amelia, Richard, Miranda, Maggie ( pro mě nejlepší nová postava), Andrew Deluca.
Pak jsou postavy něco mezi aneb někdy je mám oblíbené a někdy neoblíbené.
Neoblíbené postavy: Catherine Averyová
Postavy v seriálu už nehrající a mně hodně chybí: doktorka Teddy Altman, Callie, Cristina, Lexie, Mark Sloan, George O'Malley .
Meredith není špatná. Je hodně cynická, ale po tom všem co se jí stalo se ani není čemu divit. A pokud se mám vyjádřit k tomu všemu ve článku (i k tomu, co tam nebylo), tak musím říct, že většina lidí by si z toho hodila mašli, nicméně Mer se to snaží brát, jak to je.
Ak by som nepoznal seriál, tak by som si po prečítaní tohto článku myslel, že sa jedná o sci-fi seriál :D Veď ju už asi nič nezabije. Shonda na nej skúša všetky možnosti ako zabiť seriálovú postavu :D
To je super článek :)) Klidně bych jako další přežití zařadila Derekovu smrt, protože jsem si jistá, že smrt někoho blízkého člověka tak trošku zabije taky... A Mer jede dál! :)