Jsem ráda za New girl, i když samotný seriál mě vlastně docela zklamal.
Jako věrný fanoušek Fringe čekám s napětím dál :-)
Game of Thrones je jasně pokračující - jak by mohl divák přestat koukat na tu silnou směsici násilí a sexu. Nu což, koukám taky.... Zbytek neznám
Ukončení Breaking In by mě mrzelo, kdyby 2. série nešla úplně do kopru a nezkazila mi dojem z celého seriálu. Kdyby to takhle pokračovalo dál tak by nám z původního obsazení zbyl tak možná Cameron.
Jsem ráda za GOT,i když to bylo dost jasné :)
Breaking In má mrzí,seriál som si celkom obľúbila...GoT ma teší,tak isto aj Raising Hope a New Girl
Mě těší i to Glee :D Ale samozřejmě i New Girl, Raising Hope a GoT :)
Z těhle seriálů jsem zatím nesledoval ani jeden,ale Rozhodně beru jako dobrou zprávu to o Fringe ... Ten je dobrej ... Game of thrones plánuju sledovat už déle takže možná začnu..
Na jednu stranu mě Glee těší, ale na druhou ani ne... i když by se tam některý postavy měly i potom objevovat, už to prostě nebude ono... a hlavně třetí série není nic moc :/
Luck napsal(a):
Na jednu stranu mě Glee těší, ale na druhou ani ne... i když by se tam některý postavy měly i potom objevovat, už to prostě nebude ono... a hlavně třetí série není nic moc :/
Souhlasím, Rachel mi bude chybět. Ale je pravda, že se na další díly netěším tak jako dřív.
Velice mě potěšilo, že si užiju další sérii GoT, New Girl a Raising Hope.
zahron: super narážka na Community ;-)
ano netrpělivě očekávám, novinku o obnovení Fringe, seriál je velmi vydařená scifi...ohledně zrušení Breaking In jako když přiberou Megan Mullally/Veronica, která mi tam úbec teda nesedla a pak odejde Odette Annable/Melanie tak to hodně zamrzí, musíte určitě uznat, že Christian Slater tam teda válel :D jsem rád i za New Girl + GoT, i když jsem viděl jen půlku první serie
Přidána ještě čerstvá zpráva o Hell's Kitchen ;)
Tak tohle zrušení mě opravdu mrzí. Všech 6 epizod jsem zkoukla jedním dechem hned po jejich odvysílání. Tak snad se Lily Loveless zase objeví někde jinde :(.
Prodloužení Glee mě štve. Celý seriál šel už dávno do kopru. Kdybych k tomu nedělala korekci titulek, tak na to asi ani nekoukám...
tak glee mě málem rozbrečelo. proč? jsou i neidiotské seriály. a s breaking in mě naštvali. když neměli zaručený úspěch, tak to neměli vracet. teď je to akorát odradí od obnovení jiných seriálů, které jsou na hraně.
YES New Girl jede dál!:) Mám fakt radost. U Glee mne to tak nepřekvapuje, ale taky se raduju :)
Budu se modlit za obnovení Fringe :-)
Škoda že zrušili The Fades byl to perfektní seriál, kterej byl díl od dílu lepší. A konec první serie byl hodně zajímavej. Mnojo no na americký děcka to bylo asi moc temný a málo rozjuchaný hlavně že obnovili Glee ach jo.
Překvapilo mě, že se letos Breaking In vrátil. Měl jsem ho totiž už za zrušený. Ještě jsem sice neměl čas začít s druhou sérií, ale je mi líto, že seriál zcela zrušili. Mě se 1. sezóna moc líbila.
strašný, že se obnovujou ubohosti typu glee a gossipek
allyska napsal(a):
strašný, že se obnovujou ubohosti typu glee a gossipek
PCHE!:) GG budiž, ale Glee? Vždyť je to úplně nejvíc :)
haroska napsal(a):
PCHE!:) GG budiž, ale Glee? Vždyť je to úplně nejvíc :)
že? tam není jediná postava, kterou nemám chuť umlátit kýjem.
Yes! New girl i příští rok! :D ale chtěla jsem se zeptat, jak to teda momentálně vypadá s Ringerem? Jsem bezradná, poslední epizody to vypadá jako by se to uzavíralo, což teda jakože nechci! :D
ševča napsal(a):
že? tam není jediná postava, kterou nemám chuť umlátit kýjem.
Já vždycky jen chvilkama, a stejně bych jí umlátila láskou :D
Pořád nic o Fringe?
Seraphine313 napsal(a):
Pořád nic o Fringe?
:/ Ani slovo.. pěkně kecali minulý týden :/