Diskuze k článku Kobra 11 se vrací ke kořenům
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
23. 8. 2016 / 12:37:25 (před 8 roky)
off

Já si to náhodou ještě pamatuju :D. A taky si pamatuju, že mě vždycky zajímalo, co se s Frankem sakra stalo, protože v jednom díle byl a v dalším už měl Simir najednou za parťáka Fuchse (kterého jsem vždycky nesnášela)... Třeba se to konečně dozvíme :D. A Engelhartová.. To byla jejich nejlepší šéfka a ne že ne... Kobru teď už sleduju nepravidelně (aneb když na ni náhodou natrefím někde v televizi) a pamatuju si ten šok, když jsem zjistila, že má Simír najednou jinou šéfku...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Mr.Gogo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
23. 8. 2016 / 16:37:45 (před 8 roky)
off

asi jeho navrat dopadne ako Andreho navrat,ale som zvedavy ako vysvetli po 21 rokoch keho zmiznutie zo serialu

milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
23. 8. 2016 / 18:23:44 (před 8 roky)
off

Sakra, to už je druhý článek v krátké době, kde čtu, že by něco mělo být starší než já a ono není. Začínám nějak stárnout :D

Frank mě nijak neláká, lepší byli Tom a Ben (ale ušel i Jan). To návrat Engelhartové je lepší zpráva, protože to fakt byla nejlepší šéfová. No ale pár let už nové díly Kobry nesleduju, takže to spíš neuvidím, leda bych na to náhodou narazil při přepínání kanálů za rok na Nově.

Hitchhiker
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
23. 8. 2016 / 18:44:40 (před 8 roky)
off

Taky pamatuju začátky :D ale můj nejoblíbenější je Andre...ale Kobru jsem viděla naposledy v době kdy se Semir ženil,takže vůbec nevím co se tam aktuálně děje :D

For crying out loud!
007.dany
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
23. 8. 2016 / 19:05:24 (před 8 roky)
off

Že bych to s Kobrou začal zase táhnout? To se uvidí... :)

Dan
teraxa
23. 8. 2016 / 19:11:54 (před 8 roky)
off

Jé, myslím, že se mrknu, první díly byly super, až na ten Semirův sestřih :D

Když se opijeme, říkáme hloupé věci - například pravdu.
jduch
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
23. 8. 2016 / 20:55:01 (před 8 roky)
off

Taky si to pamatuju. Nejlepší šéfka - Engelhartová, největší fešák parťák - Tom.

jduch
Vachisek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
23. 8. 2016 / 21:44:47 (před 8 roky)
off

šéfová hlásí návrat? :o)

malina2035
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
23. 8. 2016 / 23:05:33 (před 8 roky)
off

Návraty původních postav ... není to začátek loučení?

Daniela
Fabec
24. 8. 2016 / 06:24:05 (před 8 roky)
off

Nedávno jsem viděl poslední serii odvysílanou tady na Fandovy. Ale musím říci že byla dost nudná. Jde vidět že už nemají nápady, a tak nechají Semíra celý díl běhat po lese. Je to spíše už tiché volání o pomoc. Seriál už by konečně mohl končit, nebo se muže stát že za 25 let :

Semír dostává partáka č.18 je to venkovský povaleč Igor, který je bratranec šéfky oddělení Jenny. Hartmut jako ředitel zeměkoule, umírá. Na scénu se vrací už 7x pochovaný André Fuchs. Andrea je umístěna na LDN a její dcera vyhrává Německou Superstar č.13. Semír zemře nečekaně, když ho strazí na kole paní Krügerová, která jede do Lídlu pro levnější papriky :))

Pipa22
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
24. 8. 2016 / 06:50:55 (před 8 roky)
off
Vachisek napsal(a):

šéfová hlásí návrat? :o)

:-) se uvidi ...

Pipa22
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
24. 8. 2016 / 06:51:46 (před 8 roky)
off
Fabec napsal(a):

Nedávno jsem viděl poslední serii odvysílanou tady na Fandovy. Ale musím říci že byla dost nudná. Jde vidět že už nemají nápady, a tak nechají Semíra celý díl běhat po lese. Je to spíše už tiché volání o pomoc. Seriál už by konečně mohl končit, nebo se muže stát že za 25 let :

Semír dostává partáka č.18 je to venkovský povaleč Igor, který je bratranec šéfky oddělení Jenny. Hartmut jako ředitel zeměkoule, umírá. Na scénu se vrací už 7x pochovaný André Fuchs. Andrea je umístěna na LDN a její dcera vyhrává Německou Superstar č.13. Semír zemře nečekaně, když ho strazí na kole paní Krügerová, která jede do Lídlu pro levnější papriky :))

to je zajimavy scenar ...

Adrian "A.C." Conor
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
24. 8. 2016 / 09:51:58 (před 8 roky)
off

21. séria? Wau, to už tak dlho beží a stále nekončí?

Wait for it...
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
24. 8. 2016 / 13:29:17 (před 8 roky)
off

Vysvětlení,co dělal těch 20 let by mě opravdu zajímalo :)

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
Editováno: 1x | Naposledy: 24. 8. 2016 / 13:29:42
shakespeare
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
24. 8. 2016 / 14:18:18 (před 8 roky)
off
malina2035 napsal(a):

Návraty původních postav ... není to začátek loučení?

Možná už by bylo na čase to pomalu skončit.

milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
24. 8. 2016 / 19:38:20 (před 8 roky)
off
justynajohnson napsal(a):

Jen aby nějaké bylo. Objeví se... pokecají... bude pár akčních scén... pokecají... zmizí a my se nic nedozvíme. Možná za dalších 5-10 sezón :D

Koldik
25. 8. 2016 / 14:42:17 (před 8 roky)
off
justynajohnson napsal(a):

jo to mna tiez.

Allien.9
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
26. 8. 2016 / 13:55:15 (před 8 roky)
off

"Kobra 11" je pecka a přeju jí dalších 20 let. :-)

Ne, vážně. Chris Ritter (2007-2008) byl první velký průser, Ben Jager ale seriál zachránil, ba co víc, řadí se v oblíbenosti parťáků hned za Toma Kranicha - a to je co říct. S Alexem Brandtem přišel další "průser", protože začala být "Kobra" najednou vážná, ale mě ten přerod poměrně příjemně překvapil. Nejnovějšího parťáka jsem, přiznám se, ještě neviděla, ale co jsem slyšela, opět je to spíše odlehčené.
Každopádně jsem zvědavá, zda se odhalí, proč Frank zmizel z povrchu dálničního. A šéfovou (tu pravou šéfovou) též ráda uvidím. :-)

Editováno: 1x | Naposledy: 26. 8. 2016 / 14:07:20
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
26. 8. 2016 / 15:34:01 (před 8 roky)
off
Koldik napsal(a):

jo to mna tiez.

Tak se necháme překvapit :-)

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
patrik1177
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
26. 8. 2016 / 15:36:43 (před 8 roky)
off

Kdysi jsem tenhle seriál miloval a koukal jsem ho pořád dokola... ale teďka koukám jenom premiéry nových epizod.

Mr.Gogo
27. 8. 2016 / 15:45:13 (před 8 roky)
off
patrik1177 napsal(a):

Kdysi jsem tenhle seriál miloval a koukal jsem ho pořád dokola... ale teďka koukám jenom premiéry nových epizod.

Jo jo to ja tiež ale necham si reprizu všetkych dielov ked skonči cela kobra až na počesť a nove diely su sledovanosťou najhoršie Daniel Roesner je najhorší aj mal najhorší vstup do serialu proste slabota aj podla môjho nazoru sa tam vôbec nehodi. Mali radšej RTL nechať novy serial turbo a tacho kde by hral tam sa viac hodil ako teraz do kobry,pride mi taky nevyrazny,oničom žiadne charizma typicky ulizany bledy blondavy nemec ja len čakam kedy klesne sledovanosť pod 2 miliony a ukončí to

Editováno: 1x | Naposledy: 27. 8. 2016 / 15:45:43
patrik1177
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
12. 1. 2019 / 14:21:03 (před 5 roky)
off
Mr.Gogo napsal(a):

Jo jo to ja tiež ale necham si reprizu všetkych dielov ked skonči cela kobra až na počesť a nove diely su sledovanosťou najhoršie Daniel Roesner je najhorší aj mal najhorší vstup do serialu proste slabota aj podla môjho nazoru sa tam vôbec nehodi. Mali radšej RTL nechať novy serial turbo a tacho kde by hral tam sa viac hodil ako teraz do kobry,pride mi taky nevyrazny,oničom žiadne charizma typicky ulizany bledy blondavy nemec ja len čakam kedy klesne sledovanosť pod 2 miliony a ukončí to

Po 2 letech jsem si vzpoměl na tenhle článek... v podzimní sérii 2018 klesla sledovanost pod 2 miliony (myslím, že průměr byl tak cca 1,6 co jsem objevil na jednom webu). Pro rok 2019 bylo objednáno 15 epizod, no ale jsem zvědavý jak to s Kobrou bude dál :D Tahle telenovela (i když pořád moje oblíbená) by už mohla konečně skončit.