Opět další postava, která nikoho nezajímá. Kdyby aspon pohřbil slečnu Paige Pigskin, ale to se nestane. Ale vzhledem k tomu, že v dalším díle má být někdo postřelen, tak nějaký pohřeb být může.
Ale Wren, to už je jiná. Opravdu mě zajímalo, kam se poděl a budu nadšená, až ho zase uvidím. Na něj se dá dívat pořád.:D
IcePrincess napsal(a):
Opět další postava, která nikoho nezajímá. Kdyby aspon pohřbil slečnu Paige Pigskin, ale to se nestane.
Panebože, další nakažená :´(
andromache napsal(a):
Panebože, další nakažená :´(
Čím?
Emisoňáckým morem. Protože jenom Emisoňák řekne o Paige, že Pigskin, ostaní fandomové páry ji aspoň respektují a nepřejí jí smrt.
andromache napsal(a):
Emisoňáckým morem. Protože jenom Emisoňák řekne o Paige, že Pigskin, ostaní fandomové páry ji aspoň respektují a nepřejí jí smrt.
Co se mě týče, já jí nesnášela dávno předtím, než jsem o nějaké Emison začala vůbec smýšlet, dokonce i v dobách, kdy jsem Alison nesnášela(což se změnilo ani nevím jak). Už od pohledu mi byla nesympatická a postupem se to jen zvyšovalo. Ano, jsem pro Emison, ale určitě to není hlavní důvod pro to, abych jí nesnášela, to je spíše takový pěšák, který nemá moc význam ohledně mých nesympatií k té postavě. Všechny přítelkyně Emily mám radši, než Paige a Mayu jsem si přímo zamilovala(a ta kdyby žila, byla by to dost silná konkurentka jak pro Paige, tak Alison).:D
A přezdívka Pigskin. Nemůžu za to, že jí vymyslela Alison.:D I kdyby jí vymyslel kdokoliv jiný, tak bych jí použila, ohledně hejtu je to její nejrozšířenější přezdívka a viděla jsem jí použít i lidi, co Emison vůbec nevyznávají.:D
IcePrincess napsal(a):
Co se mě týče, já jí nesnášela dávno předtím, než jsem o nějaké Emison začala vůbec smýšlet, dokonce i v dobách, kdy jsem Alison nesnášela(což se změnilo ani nevím jak). Už od pohledu mi byla nesympatická a postupem se to jen zvyšovalo. Ano, jsem pro Emison, ale určitě to není hlavní důvod pro to, abych jí nesnášela, to je spíše takový pěšák, který nemá moc význam ohledně mých nesympatií k té postavě. Všechny přítelkyně Emily mám radši, než Paige a Mayu jsem si přímo zamilovala(a ta kdyby žila, byla by to dost silná konkurentka jak pro Paige, tak Alison).:D
A přezdívka Pigskin. Nemůžu za to, že jí vymyslela Alison.:D I kdyby jí vymyslel kdokoliv jiný, tak bych jí použila, ohledně hejtu je to její nejrozšířenější přezdívka a viděla jsem jí použít i lidi, co Emison vůbec nevyznávají.:D
Já jsem vážně nepochopila proč lidi shippují Emison. Alison si za svoje chování ani žádný vztah nezaslouží, a je fuk s kým by to bylo.. Všechny totiž jenom zneužívá ale s Emily ze všeho nejvíc. Mayu jsem moc nemusela, ale to proto, že mi nevyhovovalo její chování (plus, nesnáším Biancu). Jako cpát sportovkyni trávu? Vážně? Plus mi dost vadilo jak byla prostě každá někde jinde. A to ani nemluvím o té otřesné změně charakteru, kterou si prošla po návratu z toho kempu.
Jako já nevím, ale zrovna Paige je pro Emily nejideálnější přítelkyní. Stará se o ni, riskovala pro ni svůj život, zachránila život Spencer (zatímco Alison na ně ty bouřky všechny sesypala), mají hodně společných zájmů (nejenom plavání, vždycky si našly něco, co je spojovalo) a o společné chemii a jiskření ani nemluvím. Takže opravdu dodneška nechápu, proč Paige lidi tolik nesnáší.. Že jednou strčila Emily hlavu pod vodu? A co jako? Ezra je stalker, co spal s nezletilou a všichni mu odpustili, Toby se dal k A teamu a reálně Spencer ohrožoval, Caleb Hannu stalkoval pro peníze od Jenny a Mona přejela Hannu autem. Všem bylo odpuštěno, ale Paige budete pořád vyčítat jednu hloupost, za kterou se navíc hned vzápětí omluvila? Pfff, pěkný dvojí metr, děkuju pěkně.
Pan Pastor Ted mi vůbec nevadí,kladné a normální postavy být v seriálu musejí.
andromache napsal(a):
Já jsem vážně nepochopila proč lidi shippují Emison. Alison si za svoje chování ani žádný vztah nezaslouží, a je fuk s kým by to bylo.. Všechny totiž jenom zneužívá ale s Emily ze všeho nejvíc. Mayu jsem moc nemusela, ale to proto, že mi nevyhovovalo její chování (plus, nesnáším Biancu). Jako cpát sportovkyni trávu? Vážně? Plus mi dost vadilo jak byla prostě každá někde jinde. A to ani nemluvím o té otřesné změně charakteru, kterou si prošla po návratu z toho kempu.
Jako já nevím, ale zrovna Paige je pro Emily nejideálnější přítelkyní. Stará se o ni, riskovala pro ni svůj život, zachránila život Spencer (zatímco Alison na ně ty bouřky všechny sesypala), mají hodně společných zájmů (nejenom plavání, vždycky si našly něco, co je spojovalo) a o společné chemii a jiskření ani nemluvím. Takže opravdu dodneška nechápu, proč Paige lidi tolik nesnáší.. Že jednou strčila Emily hlavu pod vodu? A co jako? Ezra je stalker, co spal s nezletilou a všichni mu odpustili, Toby se dal k A teamu a reálně Spencer ohrožoval, Caleb Hannu stalkoval pro peníze od Jenny a Mona přejela Hannu autem. Všem bylo odpuštěno, ale Paige budete pořád vyčítat jednu hloupost, za kterou se navíc hned vzápětí omluvila? Pfff, pěkný dvojí metr, děkuju pěkně.
Všichni tam mají máslo na hlavě, včetně Paige a nevyjímaje Alison. Bezchybný tam není opravdu nikdo.
Alison udělala spousty chyb, ale dokázala se změnit, sypat si popel na hlavu a taky poslední dobou dostává pořádné kapky, takže u mě si to nějak vynahradila. Navíc nebudu lhát, že tu holku zkrátka žeru. A je to právě Emily, díky komu se tak změnila. Navíc mají mezi sebou takové napětí, chemii, ten jejich eye sex prostě miluju. Paige a Emily mají pomalu až nulovou chemii a nějak mi spolu prostě nesedly, nikdy jsem moc nepochopila, co na ní Em má. Netvrdím, že pro Em nic neudělala, ale Paige je prostě postava nepříjemná sama o sobě. Nezajímavá, otravná, nafoukaná, to její hraní na mistryni světa a moralizování je fakt peklo. Nemusím fandit Emison, aby mi vadila.
Ale tak, každý má v tomhle svůj vkus, názor a že to vidíme rozdílně, to je jen dobře. Na světě by byla nuda, kdyby se všichni na všem shodli.:D
Paily fanošci taky nejsou bůhvíjak slušní, taky nacházím hejty na Alison a Emison, taky provokují Emison fanoušky, myslím, že v tomhle si ani jedna strana opravdu nemá, co vyčítat, aspon co jsem viděla, co se děje na různých diskuzích a sockách:D Navíc nějaké ship war jdou mimo mě, nemám moc zapotřebí se dohadovat s druhou stranou. Pokud možno zůstávám na své straně barikády a diskutuji se svýma.:D
A ano, strčila jí hlavu pod vodu, chovala se k ní hnusně, ale jak jsem již napsala výše, v PLL opravdu nikdo není svatý, za mě žádný dvojí metr.
Ezria pár vyloženě nesnáším(jak oba aktéry, tak vztah jako takový), možná i víc, než Paily a Haleb je nějaký pátek pár o ničem a v sedmé serii z nich udělali totální zhovadilost nejvyššího levelu. Jenom pro Spoby mám prostě slabost, ti dva jsou spolu kouzelní.