Mé nadšení tak obrovské bohužel není. Koukat se na to dalo, ale ale nedokázalo mě to tak uchopit, jak bych čekala... spíš 60%
Jojo toto mám zaškrtnuté už dávno, hlavně kvůli představitelům, už se na to těším a recenze jenom potěšila, děkuji
nepozerala som ziadne recenzie.. proste som zvyknuta pozerat novinky rad radom, co mi pride po ruku... a... nuda nuda.. ani som nedopozerala prvy diel
Mě to docela příjemně překvapilo. S recenzenty souhlasím a doufám, že si to kvalitu udrží.
Hm, nemal som v plane sa do tohto pustit, ale tieto recenzie ma trosku navnadili. Uvidime ako dopadne na konci sezony...
Já bych dala tak 60%,ale třeba změním časem názor.
Bude niekto robiť titulky?
takk sledujem druhu cast a co ja viem ..keby to bol film je to super ... ale ako serial to az tak neocenim, sleduje sa to dobre hlavna predstavitelka je fakt super vo svojej postave , torchu mi vadi ta prekombinovanost, no celkovo je to nad moje ocakavania po vzhiadnuti traileru. takych solidnych 80 %
Dokoukáno, bavila jsem se dobře. Mám ráda seriály z novinářského prostředí, takže když se to tady zkombinovalo s krimi právničinou, tak jsem si každý díl užívala. Líbilo se mi, že kromě epizodních linek měl seriál i dvě hlavnější - první byla roztáhnutá na sedm dílů, druhá na tři epizody. U té druhé jsme se ale bohužel nedočkali (uspokojivého) konce. Hrdinové za mě super, producentka parádní, moc se mi líbila i moderátorka, která hbitě dokázala reagovat na podněty ze studia. Klidně bych si dala i několik dalších sérií, tady mě zrušení po první řadě trošku zamrzelo.
Závěr:
Julii unese gang El Tora, protože si ji spletou s Louise. Jake se vydává do Mexika, aby ji vyměnil za synovce zabijáka, který je držen v americkém vězení. El Torův bratr ho nakonec zradí a zabije, aby zachránil život svého syna, a Julii, Jakea a Louise pustí domů. Další den během zpravodajství volá Jake Julii, že se našlo auto Mayi se vzkazem a je možné, že dívka skočila z mostu a spáchala sebevraždu.