Diskuze k článku Bones, Grimm, AHS, Damages & Arrested Development
haroska
Uživatel od první verze | Cool level: 45 | Jeremy Clarkson
19. 4. 2012 / 23:59:46 (před 12 roky)
off

Brrr American Horror Story z ústavu pro duševně choré.., no už teď mi běhá mráz po zádech... Těším se moc. Kort jestli tam bude hrát Adam Levine

Idrial
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
20. 4. 2012 / 01:12:21 (před 12 roky)
off
haroska napsal(a):

Brrr American Horror Story z ústavu pro duševně choré.., no už teď mi běhá mráz po zádech... Těším se moc. Kort jestli tam bude hrát Adam Levine

taky se těším, mě běhal mráz po zádech jen když jsem si pustila titulky :-D, myslím, že je lepší, když se bude děj další řady odehrávat naprosto nezávisle na první řadě. Ráda se nechám překvapit a věřím, že se na to zase nebudu chtít po nocích dívat sama

Není člověk, který by se zavděčil všem, takže mě za mé názory nekamenujte ;-)
Meimei
Uživatel od první verze | Cool level: 56 | Richard Castle
20. 4. 2012 / 14:51:13 (před 12 roky)
off

AHS v ústavu? Zajímavé, už se těším :)

Does this darkness have a name? Is it your name?
Frozen99
Autor článku | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
20. 4. 2012 / 19:07:42 (před 12 roky)
off

Já mám neskutečnou radost z Bree Turner! Grimmovi něco chybělo a já si myslim, že to byla právě tahle lištička :) S Monroem mají úžasnou chemii, takže je fakt supr, že zůstává :)

Taky se těšim, až zas budu sledovat Jessicu Lange, navíc v jiném časovém období! :)

See Madonna and die...
Jackolo
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
21. 4. 2012 / 14:37:54 (před 12 roky)
off

Webová show amerického novináře, který přináší aktuální novinky o vašich oblíbených seriálech s českými titulky! První rozhovor je s Mattem Czuchrym z Dobré manželky, ale v dalších týdnech by mohli být pozvány i vaše oblíbené hvězdy.

Je ale jen na divácích, jestli budou chtít další překlady, proto pokud máte zájem mrkněte na video a zahlasujte o budoucnosti této show u nás. Díky.

http://www.videacesky.cz/talk-show-rozhovory/spoiler-alert-1-dobra-manzelka