huráá, konečně to tý Americe došlo jak hloupý tyto soutěže se staly, bohužel takhle nová a zajimavá stanice CW získává malé raitingy a sledovanost, což v celkovém důsledku odnesou seriály(HoD, Ringer). rozhodně u nich nečekám, že dostanou další serii, stejně jako SC
CzHero napsal(a):
huráá, konečně to tý Americe došlo jak hloupý tyto soutěže se staly, bohužel takhle nová a zajimavá stanice CW získává malé raitingy a sledovanost, což v celkovém důsledku odnesou seriály(HoD, Ringer). rozhodně u nich nečekám, že dostanou další serii, stejně jako SC
Nj, reality show vždycky nechávají až do úplnýho vyhnití a dobrý seriály to kvůli nim odnesou, nic nového pod sluncem...
Lemonie napsal(a):
Nj, reality show vždycky nechávají až do úplnýho vyhnití a dobrý seriály to kvůli nim odnesou, nic nového pod sluncem...
Bohužel i přes ten 50% pokles je sledovanost a ratingy ANTM větší než u Ringeru nebo HoD :( (nebo GG nebo 90210, když už jsme u toho :D )
Lemonie napsal(a):
tak ale 18 sérií.. respekt! Vždyť má tolik dílů jako Stargate :D
Seraphine313 napsal(a):
tak ale 18 sérií.. respekt! Vždyť má tolik dílů jako Stargate :D
Jenže kvantita se ne vždy pojí s kvalitou :-P
Lemonie napsal(a):
Jenže kvantita se ne vždy pojí s kvalitou :-P
Ehm.. na jejich "obranu".. "kvalita" zůstává nezměněná po celých 18 cyklů :D Alespoň mi to tak přijde :D
Tak nevím, tohle neprodloužení smluv, seriálu dle mého ještě uškodí...
ragelly napsal(a):
Ehm.. na jejich "obranu".. "kvalita" zůstává nezměněná po celých 18 cyklů :D Alespoň mi to tak přijde :D
Neviděla jsem všech 18 cyklů, takže to vážně nemůžu posoudit :D
Uvidíme, jestli tam někoho šoupnou místo nich. Docela se divím, že tam Nigel tam. Ale je pravda, že s touto reality show si spojím všechny 3, kteří odcházejí. :)
Taky nejspíš chtějí zkusit změnu, ale těžko říct, jestli to bude k lepšímu...kdyby mohli, tak vymění i Tyru :D
Tohle mi přijde jako docela špatný tah, protože zrovna ti tři mě tam bavili a věřím, že nejen mě.
Jejich místa budou muset obsadit někým hodně zajímavým, aby to přitáhlo lidi zpátky.
Angie napsal(a):
Tohle mi přijde jako docela špatný tah, protože zrovna ti tři mě tam bavili a věřím, že nejen mě.
Jejich místa budou muset obsadit někým hodně zajímavým, aby to přitáhlo lidi zpátky.
A koho by sis tam představovala? Mohli by sehnat někoho jako je Gordon Ramsay na vaření.... nevím, zajímavé by bylo, kdyby se nechal zlákat třeba takový Christian Louboutin nebo Anna Wintour.. ;)
Seraphine313 napsal(a):
A koho by sis tam představovala? Mohli by sehnat někoho jako je Gordon Ramsay na vaření.... nevím, zajímavé by bylo, kdyby se nechal zlákat třeba takový Christian Louboutin nebo Anna Wintour.. ;)
Konkrétní jména ti tu asi nevysypu, ale představovala bych si nějakého návrháře nebo topmodelku... Zkrátka někoho, aby jeho jméno přilákalo i lidi, co se o módní branži zase tolik nezajímají.
Christian Louboutin by určitě byl zajímavý, já osobně bych ráda zase viděla Twiggy. Mám ale obavu aby tam nenacpali někoho jako třeba Kim Kardashian apod.
Angie napsal(a):
Konkrétní jména ti tu asi nevysypu, ale představovala bych si nějakého návrháře nebo topmodelku... Zkrátka někoho, aby jeho jméno přilákalo i lidi, co se o módní branži zase tolik nezajímají.
Christian Louboutin by určitě byl zajímavý, já osobně bych ráda zase viděla Twiggy. Mám ale obavu aby tam nenacpali někoho jako třeba Kim Kardashian apod.
Tak oni se v tomto docela snaží mi přijde.. pár minulých cyklů tam byl André Leon Talley, což je docela významná osoba v módní (a modelingové) branži.. a teď Kelly Cutrone, to je to samé, taky tomu dost rozumí. Jen je asi nezná tolik lidí, kolik zná já nevím Kate Moss nebo podobná jména :)
ragelly napsal(a):
Tak oni se v tomto docela snaží mi přijde.. pár minulých cyklů tam byl André Leon Talley, což je docela významná osoba v módní (a modelingové) branži.. a teď Kelly Cutrone, to je to samé, taky tomu dost rozumí. Jen je asi nezná tolik lidí, kolik zná já nevím Kate Moss nebo podobná jména :)
To je to, oni tam jsou lidi, kteří tomu rozumí a umí těm soutěžícím poradit, ale běžný průměrný divák, netuší kdo to je, nezná ta jména, tak ho to k televizi netáhne...
Angie napsal(a):
Mám ale obavu aby tam nenacpali někoho jako třeba Kim Kardashian apod.
Přesně tak, tyhle rádoby hvězdičky by to akorát kazily...
Twiggy mě nenapadla, ale je to trefa do černého :)
Angie napsal(a):
Twiggy je fajný nápad, ale obávám se, že díky hostování ji tam nedají. Ona už tam byla vidět. Třeba tomu chtějí dát zcela nový ráz a vyberou překvapivě dobře :)