Yesss, jakožto milovnici historie téměř všeho druhu mi tohle rozhodně putuje do watchlistu. Zrovna Victorie je jedna z mých oblíbenkyň, takže by to byl hřích vynechat...
Doufám, že stejné pocity z ní budu mít i při sledování Doctora a jsem moc zvědavá, jak Pajky její vystoupení porovná nebo zhodnotí.
Na odlehčení :) Pojďme doufat, že na Doctora se v nejbližší dekádě nedostaneš, protože to by znamenalo, že skončil...
Jinak mě se tam Jenna taky líbila, jen mi děsně vytáčelo, že má modrý kontaktní čočky. Vypadají hrozně nepřirozeně, skoro jako by si je půjčili v Humans :D
Pajky napsal(a):
Na odlehčení :) Pojďme doufat, že na Doctora se v nejbližší dekádě nedostaneš, protože to by znamenalo, že skončil...
Jinak mě se tam Jenna taky líbila, jen mi děsně vytáčelo, že má modrý kontaktní čočky. Vypadají hrozně nepřirozeně, skoro jako by si je půjčili v Humans :D
Já si čoček ani nevšimla, možná to nebylo tak vidět v tom ripnutém souboru, televize je přece jen asi kvalitnější :D
ragelly napsal(a):
Já si čoček ani nevšimla, možná to nebylo tak vidět v tom ripnutém souboru, televize je přece jen asi kvalitnější :D
Ono pokud si ji předtím několik let nesledovala v jiném seriálu, kde má hnědé oči, tak to třeba tolik do očí nemlátí.
BTW: Kolik minut měl rip? Televize to roztáhla na 95 minut, tak mě zajímá čistý čas reklam
Pajky napsal(a):
Ono pokud si ji předtím několik let nesledovala v jiném seriálu, kde má hnědé oči, tak to třeba tolik do očí nemlátí.
BTW: Kolik minut měl rip? Televize to roztáhla na 95 minut, tak mě zajímá čistý čas reklam
69 minut
ragelly napsal(a):
69 minut
To není tak zlý :D já se děsil, že to bude jako druhý díl, ten má running time 47 minut :)
Já Jennu jako Claru nemohla vystát, takže Victorii pravděpodobně vynechám (Jenna za to asi nemůže, ale mám na ní averzi :D ) Naopak The Crown s Mattem Smithem si nenechám ujít.
Kde mohu první díl stáhnout nebo najít na internetu?
Děkuji
Už mám oba díly stažený a těším se až se na to podívám. Jenna je skvělá herečka a Britové prostě historické seriály umí.
Tak jdu hledat a stahovat. Těším se na nový historický seriál.
Tak přesně na toto jsem čekala,naprostá bomba.
Pajky napsal(a):
Musím po shlédnutí uznat, že jsou ty čočky opravdu do očí bijící. Je to strašně zvláštní pocit vidět Jennu s modrýma očima.
Právě kvůli Jenně se chci na seriál mrknout, tak jsem ráda, že jí role sedla. :-)
Můžete mi někdo hodit do zpráv odkaz, kde bych to mohla najít ke shlédnutí/stažení? Všechny mé zdroje mlčí :D Díky.
Pajky napsal(a):
Souhlasím... ty kontaktní čočky mě málem zabily. Vypadala jako kdyby mě chtěla sežrat.
Jinak to bylo povedené :)) Docela se mi líbily i záběry ze starého Londýna :)
A po prvním dílu mohu říci, že z Doctor Who dvojičky Jenny a Matta, se mi tedy více líbí Matt a jeho princ Philipe v the Crown.
Její malé veličenstvo jsem četla třikrát a kdysi jsem uměla vyjmenovat i jména všech 9 dětí s partnery a způsobem úmrtí, aniž bych se to učila. Seriál je jasný, ale zatím čekám, až těch epizod bude víc. Mám neblahý pocit, že tohle bude odsýpat rychle.