Toto ma mrzí :( Ale na druhej strane je aj dobre, že to tvorcovia vedia a môžu nachystať adekvátne finále, ktoré nebude končiť cliffhangerom, lebo to z duše neznášam.
Sakra práce, ach jo, to mě moc mrzí. Ale aspoň se už konečně zbavím Juliette.D
Škoda, Grimm mě baví a doufám, že poslední série bude stát za to.
Škoda, ale tak trochu jsem to čekala a předem se na tuto zprávu připravila. I přesto mě zrušení mrzí. :)
Neeeee :( Tak dalo sa to čakať, keď 6.sériu zkrátili a posunuli vysielanie, ale človek stále dúfal, kým to nebolo potvrdené. No nič musíme sa s tým zmieriť a veriť, že nám predvedú parádnu rozlúčkovú sériu. Keby im dali aspoň tých 22 epizod, ach jo.
Mrzi me to moc, ale cekala jsem to, i kdyz je podle meho nazoru Grimm cim dal lepsi.
čakala som to, ale bude chýbať :(
Tak mohli to alespoň dotáhnout na 7 sérií, klidně po těch 13ti dílech, ale co už, hlavně ať to dopadne dobře a Nick zůstane s Adalind :)
Nemůžu říct, že by mě to překvapilo, ale zamrzí to stejně. Alespoň to oznámili dopředu a tvůrci tak snad dokážou přijít s adekvátním koncem.
Je sice fajn, že to řekli předem a nečeká nás žádný mastný cliffhanger, ale i tak.
Fakt mě to mrzí, snad se nestane to, čeho se hrozím nejvíce.
Ačkoliv kvalita seriálu podle mě stoupala, tak lepší uzavřít příběh včas než pozdě...
Ano, mrzí mě to, ale už to nebylo to, co to bývalo... Bude se mi po Grimmovi stýskat, patřil k jedněm z mých nejoblíbenějších, proto doufám, že když se jedná o poslední sérii, tak ji scénáristi nějak "normálně" zakončí :) s nějakým Happy endem :) konec páté série mě z části naštval a z části potěšil, proto jsem zvědavá jak posledních 13 epizod "pohádek" bude vypadat a jak vyřeší všechny vztahy... Mno, potěšte nás a fenomenálně nám "pohádkového" Grimma zakončete :) když už musíte... :( :'(
Grimm je moje srdcovka , ale myslím že už je dobrá doba to uzavřít, snad to ukončí ke spokojenosti diváků maj na to dost času. Myslím že si dám letos o vánocích maraton předchozích sérii a pak hurá na poslední sérii.
Tak dufam ze tych poslednych 13 bude pekne nadupanych a ukoncia to extremne uspokojivo. Pre mna teda tato sprava prisla vhod, uvolni sa mi miesta na nieco dalsie :D
Já myslím, že to je dobrý nápad. Seriál pomalu ale jistě padá na kvalitě a snad bude aspoň pěkné zakončení třeba jako mělo Person of Interest. Jen škoda, že podobně nesmýšlejí i ohledně Once Upon a Time. :-( Na se už skoro ani nedá koukat
tak trošku mě to mrzí že skončí.Ale na druhou stranu už by to asi nebylo ono a nebylo by to ono když už jsou rozlušteny záhady z prvích dílu. jako jsou že co ukrývají tajemné klíče. a konec královské rodiny
Grimma je škoda, jedna z mála pozeratelných fantasy :(
Čekal jsem to, ale přesto jsem doufal, že Grimma nezruší...
Grimma miluju od začátku, ale jsem ráda, že se rozhodli ukončit to v nejlepším. Ve 4.sérii trochu ztrácel dech, ale v minulé sérii se vzchopil a snad to i v tomto duchu dovedou do zdárného konce. Jen mě štve to čekání až do zimy, ale zase lepší zkrácená série, ve které se bude něco dít, než aby polovina z 22 dílů byly jen vycpávky.
Byl to pro mě po ránu šok,když přišla tahle "bomba". Fakt mi tenhle seriál bude scházet, ale dobré je, že vědí dopředu kdy bude konec a doufám v peckové zakončení bez žádného trapného milostného trojuhelníku. (Doufá v Nadalind a né trapnou a nezáživnou Nicklette). Podle mě byla 5. série nejlepší (od posledních dílů 4. série jsem přestala brát Grimma, jako vycpávkový seriál)proto nechápu úbytek diváků (asi většina se chtěla koukat na nudnou Nicklette)přestože 5 série byla nejlepší.
- Sakraaaaa, proč až v lednu :(
+ jediné pozitivum, konečně se zbavím toho hereckého antitalentu Bitsie Tulloch
ACH JO!!! Haven, Bones a teď Grimm.... Ten Watchlist mi nějak řídne :-( Snad to aspoň pořádně ukončí...
Tenhle konec mě mrzí o moc víc než PLL.
Seriál mě bavil, vlastně se postupně stále zlepšuje a tak alespon skonci v nejlepsim. RIP
mrzima ze uz konci ale mohli dat este aspon dve serie
ved toje jeden z mala dobrych serialov co sa da pozerat
Viděla jsem interview, kde představitelka Rosalie zmíní, že začínali jako ta další pohádková show. A zatímco OUAT mělo skončit už dávno, Grimm byl každou sérii ještě lepší a odešel na vrcholu.