Diskuze k článku Jennifer Morrison se vrací do House a další střípky
Lucius
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
26. 4. 2012 / 19:46:43 (před 12 roky)
off

Tak za Cameron jsem ráda :) Měla jsem ráda její vztah k Houseovi a s tim Chasem mi to vždycky přišlo nedořešený, takže paráda :)

Sarcasm - because beating the crap out of people is illegal.
Katschaba
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
26. 4. 2012 / 20:49:10 (před 12 roky)
off

Já se podle toho titulku už lekla, že v OUAT končí. Ale když jsem si pak přečetla bližší popisek, tak mě to uklidnilo :) Je to fajn, když se v Housovi objeví ve finální epizodě.

"Your life is yours and yours alone, rise up and live it." by Richard Rahl
Eluap
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
26. 4. 2012 / 21:52:14 (před 12 roky)
off

Tak aspoň něco, ale ve finále mi bude chybět Cuddy..:((

404 Not found...
Karmyn
Uživatel od první verze | Cool level: 7 | Manny Bianco
26. 4. 2012 / 23:05:11 (před 12 roky)
off

Mám ráda finále, kde se vrátí postavy z minula :) Jsem ráda, že House to tak bude i v Housovi.

Pipa22
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
26. 4. 2012 / 23:16:53 (před 12 roky)
off
Eluap napsal(a):

Tak aspoň něco, ale ve finále mi bude chybět Cuddy..:((

... tak s timhle plne souhlasim, je fajn, ze bude ve finale Cameron

Idrial
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
26. 4. 2012 / 23:36:56 (před 12 roky)
off

Cameron jsem měla radši než Cuddy, takže jsem ráda, že bude u toho když to skončí

Není člověk, který by se zavděčil všem, takže mě za mé názory nekamenujte ;-)
Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
26. 4. 2012 / 23:38:05 (před 12 roky)
off

A bude v celé epizodě nebo to bude jen nějaký flash? zavěrečná scéna?

And when my time is up, have I done enough?
Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
29. 4. 2012 / 21:49:40 (před 12 roky)
off

Za Cameronovou jsem ráda, jen doufám, že už nebude blondýna :D

monberunka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
3. 5. 2012 / 14:31:46 (před 12 roky)
off

2. řada, jupí!:) A těším se, až si tu přečtu další zprávu a tam bude, že se 2. série dočká i Ringer!:D

Phunix
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
8. 5. 2012 / 08:26:12 (před 12 roky)
off

omg.. vy jste vazne kre/eni - to nemuzete napred napsat ze se jedna o spoiler ale musite to narvat rovnou do nazvu? celou dobu se vyhybam vsem spoilerum a pak u vas kliknu na clanky a prvni co vidim je tohle... tomu dotycnymu bych nejradsi rozbil hubu

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
8. 5. 2012 / 09:15:56 (před 12 roky)
on
Phunix napsal(a):

omg.. vy jste vazne kre/eni - to nemuzete napred napsat ze se jedna o spoiler ale musite to narvat rovnou do nazvu? celou dobu se vyhybam vsem spoilerum a pak u vas kliknu na clanky a prvni co vidim je tohle... tomu dotycnymu bych nejradsi rozbil hubu

Pardon, moc to ale za spoiler nepovažuju. Není tam ani zmínka o tom, proč se vrací a co tam bude dělat, je to prostě jen jméno. To bychom rovnou mohli psát spoiler alert u každého hostujícího herce..

Phunix
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
8. 5. 2012 / 09:28:18 (před 12 roky)
off
ragelly napsal(a):

Pardon, moc to ale za spoiler nepovažuju. Není tam ani zmínka o tom, proč se vrací a co tam bude dělat, je to prostě jen jméno. To bychom rovnou mohli psát spoiler alert u každého hostujícího herce..

Omlouvam se, ze jsem tak vyjel. Bohuzel vzhledem k tomu, ze uplneho konce serialu zbyvaji pouze dva dily, tak jsem velmi haklivej na jakykoliv prozrazovani deje. resp. nekoukam se ani na nazvy epizod... a vzhledem k tomu, ze jsem si precet jenom jednu neurcitou zpravu ohledne postavy, ktera se ma vratit... furt jsem si mohl myslet, ze to bude Cuddy ... jenze to je ted uz pase...

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
8. 5. 2012 / 10:02:21 (před 12 roky)
on
Phunix napsal(a):

Omlouvam se, ze jsem tak vyjel. Bohuzel vzhledem k tomu, ze uplneho konce serialu zbyvaji pouze dva dily, tak jsem velmi haklivej na jakykoliv prozrazovani deje. resp. nekoukam se ani na nazvy epizod... a vzhledem k tomu, ze jsem si precet jenom jednu neurcitou zpravu ohledne postavy, ktera se ma vratit... furt jsem si mohl myslet, ze to bude Cuddy ... jenze to je ted uz pase...

Jn, to taky znám :) To je pak nebezpečný chodit kamkoliv na net, protože v 90% případů si omylem přečteš něco, cos vůbec přečíst nechtěl :D A pak už to jaksi nejde zapomenout.. Tak se omlouvám :)