Tak za Cameron jsem ráda :) Měla jsem ráda její vztah k Houseovi a s tim Chasem mi to vždycky přišlo nedořešený, takže paráda :)
Já se podle toho titulku už lekla, že v OUAT končí. Ale když jsem si pak přečetla bližší popisek, tak mě to uklidnilo :) Je to fajn, když se v Housovi objeví ve finální epizodě.
Tak aspoň něco, ale ve finále mi bude chybět Cuddy..:((
Mám ráda finále, kde se vrátí postavy z minula :) Jsem ráda, že House to tak bude i v Housovi.
Eluap napsal(a):
Tak aspoň něco, ale ve finále mi bude chybět Cuddy..:((
... tak s timhle plne souhlasim, je fajn, ze bude ve finale Cameron
Cameron jsem měla radši než Cuddy, takže jsem ráda, že bude u toho když to skončí
A bude v celé epizodě nebo to bude jen nějaký flash? zavěrečná scéna?
Za Cameronovou jsem ráda, jen doufám, že už nebude blondýna :D
2. řada, jupí!:) A těším se, až si tu přečtu další zprávu a tam bude, že se 2. série dočká i Ringer!:D
omg.. vy jste vazne kre/eni - to nemuzete napred napsat ze se jedna o spoiler ale musite to narvat rovnou do nazvu? celou dobu se vyhybam vsem spoilerum a pak u vas kliknu na clanky a prvni co vidim je tohle... tomu dotycnymu bych nejradsi rozbil hubu
Phunix napsal(a):
omg.. vy jste vazne kre/eni - to nemuzete napred napsat ze se jedna o spoiler ale musite to narvat rovnou do nazvu? celou dobu se vyhybam vsem spoilerum a pak u vas kliknu na clanky a prvni co vidim je tohle... tomu dotycnymu bych nejradsi rozbil hubu
Pardon, moc to ale za spoiler nepovažuju. Není tam ani zmínka o tom, proč se vrací a co tam bude dělat, je to prostě jen jméno. To bychom rovnou mohli psát spoiler alert u každého hostujícího herce..
ragelly napsal(a):
Pardon, moc to ale za spoiler nepovažuju. Není tam ani zmínka o tom, proč se vrací a co tam bude dělat, je to prostě jen jméno. To bychom rovnou mohli psát spoiler alert u každého hostujícího herce..
Omlouvam se, ze jsem tak vyjel. Bohuzel vzhledem k tomu, ze uplneho konce serialu zbyvaji pouze dva dily, tak jsem velmi haklivej na jakykoliv prozrazovani deje. resp. nekoukam se ani na nazvy epizod... a vzhledem k tomu, ze jsem si precet jenom jednu neurcitou zpravu ohledne postavy, ktera se ma vratit... furt jsem si mohl myslet, ze to bude Cuddy ... jenze to je ted uz pase...
Phunix napsal(a):
Omlouvam se, ze jsem tak vyjel. Bohuzel vzhledem k tomu, ze uplneho konce serialu zbyvaji pouze dva dily, tak jsem velmi haklivej na jakykoliv prozrazovani deje. resp. nekoukam se ani na nazvy epizod... a vzhledem k tomu, ze jsem si precet jenom jednu neurcitou zpravu ohledne postavy, ktera se ma vratit... furt jsem si mohl myslet, ze to bude Cuddy ... jenze to je ted uz pase...
Jn, to taky znám :) To je pak nebezpečný chodit kamkoliv na net, protože v 90% případů si omylem přečteš něco, cos vůbec přečíst nechtěl :D A pak už to jaksi nejde zapomenout.. Tak se omlouvám :)