Vyzera to fajn, ale toto nie je to co by ma zaujalo. Ani filmy take velmi nemusim, nie to este stratit par hodin pri celom serialy, ale fanusikov si to isto najde.
Tak tomuhle určitě šanci dám, zrovna nedávno jsem koukal na film Everest a hledal něco podobného, ale nic nenašel, tak snad tohle :)
Vypadá to dobře.Taky mám ráda životopisné filmy a spojené s přírodou.Necháme se překvapit .o))
Seriál vyzerá zaujímavu, určite si k nemu niekedy sadnem.
Ale ragelly musím poznamenať, že sa mi zdá, že si buď trošku zmäkla alebo sa polepšila kvalita seriálov, posledné tri hodnotenia čo som pozerala boli 90%, 90% a 80% :)
vevusss napsal(a):
Seriál vyzerá zaujímavu, určite si k nemu niekedy sadnem.
Ale ragelly musím poznamenať, že sa mi zdá, že si buď trošku zmäkla alebo sa polepšila kvalita seriálov, posledné tri hodnotenia čo som pozerala boli 90%, 90% a 80% :)
Neboj, to je jen výjimka, už tam je dalších pár novinek v záloze, kde hodnocení klesá :D
Tohle může být dost dobrý.
Dokoukáno. Minisérie je to působivá, i když to nejlepší si odbyde v prvních dvou epizodách a pak už to jen dobíhá do konce. Škoda, že to neskončilo hrdinovou smrtí, jak to většinou u životopisných kousků bývá, neviděli jsme dalších asi 30 let jeho života, ale i tak bylo sledování fajn.