Diskuze k článku Seriálové střípky
Mili92
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
1. 5. 2012 / 19:11:08 (před 12 roky)
off

Takže se mi potvrdilo, že je opravdu konec Terra Novy :( Třeba jednou v budoucnu ji obnoví tak jako Jericho :) Což jsem nemyslela, že tenhle seroš ještě obnoví.

Milád
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
1. 5. 2012 / 19:12:08 (před 12 roky)
on
Milca5@seznam.cz napsal(a):

Takže se mi potvrdilo, že je opravdu konec Terra Novy :( Třeba jednou v budoucnu ji obnoví tak jako Jericho :) Což jsem nemyslela, že tenhle seroš ještě obnoví.

Nevěřila bych v duchy.. když píšou, že "začala jednání" na 90% z toho nic nebude :D Ale za zmínku to stálo ;)

Mili92
1. 5. 2012 / 19:18:53 (před 12 roky)
off
ragelly napsal(a):

Nevěřila bych v duchy.. když píšou, že "začala jednání" na 90% z toho nic nebude :D Ale za zmínku to stálo ;)

Jo no, klasika. Docela mě překvapilo, že Teri bude hrát mámu Jane??? Vlastně ani nevím, spíš nepamatuju kde ty její rodiče jsou :O

Milád
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
1. 5. 2012 / 19:25:28 (před 12 roky)
on

Jo no, klasika. Docela mě překvapilo, že Teri bude hrát mámu Jane??? Vlastně ani nevím, spíš nepamatuju kde ty její rodiče jsou :O

V článku psali, že bude hrát "estranged mother", takže něco jako odcizená.. Možná v seriálu ani nezmiňovali, kde ti rodiče jsou :)

Kahlan
Uživatel od první verze | Cool level: 79 | Dave Lister
1. 5. 2012 / 19:33:30 (před 12 roky)
off
ragelly napsal(a):

V článku psali, že bude hrát "estranged mother", takže něco jako odcizená.. Možná v seriálu ani nezmiňovali, kde ti rodiče jsou :)

ak si dobre pamätám,tak matka ich opustila keď bola malá a otec zomrel,a vyrastala potom s bratom

Gallifrey fall no more!
Mili92
1. 5. 2012 / 19:37:12 (před 12 roky)
off
ragelly napsal(a):

Už vííím :)

Kahlan napsal(a):

ak si dobre pamätám,tak matka ich opustila keď bola malá a otec zomrel,a vyrastala potom s bratom
Máš pravdu, tak to bylo.Děkuji :)
Milád
Meimei
Uživatel od první verze | Cool level: 56 | Richard Castle
1. 5. 2012 / 19:39:57 (před 12 roky)
off

Bude mi líto MIOBI, až skončí, ale snad to zakončí nějak důstojně a na Jane By Design už se nějakou dobu chystám, tak to třeba Teri uspíší :)

Does this darkness have a name? Is it your name?
Frozen99
Uživatel od první verze | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
1. 5. 2012 / 20:57:27 (před 12 roky)
off

Další díly pro Happily Divorced? Super! Je to skvělá letní oddychovka s úžasnou Fran Drescher :)

See Madonna and die...
Ajam
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
1. 5. 2012 / 21:53:02 (před 12 roky)
off
ragelly napsal(a):

No ale nějaká naděje je, já bych v ty duchy aspoň doufal. Ikdyž je fakt že asi moc velké naděje nejsou, i vzhledem k faktu jaké problémy má Jericho jako comiks :-( Mám tenhle seriál rád, ale varcet k natačení po 4 letch je už asi moc. Dal bych spíš přednost Teranově o které si stále myslím že se dá zachránit.

Ajam
Mili92
1. 5. 2012 / 21:58:27 (před 12 roky)
off
Ajam napsal(a):

No ale nějaká naděje je, já bych v ty duchy aspoň doufal. Ikdyž je fakt že asi moc velké naděje nejsou, i vzhledem k faktu jaké problémy má Jericho jako comiks :-( Mám tenhle seriál rád, ale varcet k natačení po 4 letch je už asi moc. Dal bych spíš přednost Teranově o které si stále myslím že se dá zachránit.

Taky mám tenhle názor. Čtyři roky jsou už prostě moc. Zatímco Terra Nova je celkem svěží.

Milád
Dubov
Uživatel od první verze | Cool level: 7 | Manny Bianco
1. 5. 2012 / 23:15:36 (před 12 roky)
off

Taky mám tenhle názor. Čtyři roky jsou už prostě moc. Zatímco Terra Nova je celkem svěží.

Mám ten samý názor, ale zase na druhou stranu, pokud to není vyložená kachna, tak ten seriál musí mít v Americe pořád dobrou pověst či co, protože už jenom jednat o obnovení seriálu, který je čtyři roky mimo, je docela zajímavý.

Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
1. 5. 2012 / 23:34:07 (před 12 roky)
off

Terra Novy je fakt škoda :( ale třeba se jednou dočkáme...
Co se týká TAHM, tak jsem zvědavá, kam to povede, jestli už se nevyčerpali..

kacka.irena
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
2. 5. 2012 / 07:48:42 (před 12 roky)
off
Dubov napsal(a):

Mám ten samý názor, ale zase na druhou stranu, pokud to není vyložená kachna, tak ten seriál musí mít v Americe pořád dobrou pověst či co, protože už jenom jednat o obnovení seriálu, který je čtyři roky mimo, je docela zajímavý.

Já celkem doufám, že taková dobrá pověst existuje a opravdu je tu možnost vrátit Jericho. Tenhe seriál byl opravdu super.
A pokud jde o "srovnání" s Terra Novou, tak smrťák pro skvělou Terra Novu je částka, která je potřeba na výrobu

Mili92
2. 5. 2012 / 08:34:42 (před 12 roky)
off
kacka.irena napsal(a):

Já celkem doufám, že taková dobrá pověst existuje a opravdu je tu možnost vrátit Jericho. Tenhe seriál byl opravdu super.
A pokud jde o "srovnání" s Terra Novou, tak smrťák pro skvělou Terra Novu je částka, která je potřeba na výrobu

Četla jsem o tom, že je to šíleně drahé a taky proto tam jsou méně či vůbec známí herci. Určitě je zajímavé, že o navrácení Jericha jednají.

Milád
litllewitch
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
2. 5. 2012 / 08:53:52 (před 12 roky)
off

S MIOBI mě pěkně naštvali. Těšila jsem se, že holky uvidíme na olympiádě a oni to takhle utnou...Jsem zvědavá, jak to finále vyřeší.

Bored now...
Ajam
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
2. 5. 2012 / 11:25:52 (před 12 roky)
off
kacka.irena napsal(a):

Ano náklady byli obrovské, hlavně díky lokaci kde se natáčelo (nová zéland) Ale myslím si že náklady se dají srazit. Chce to jen šikovného produkční a scénaristy. Je fakt že už asi zbourali kulisy takže to bude ještě dražší - ale to jsou jen jednorázové náklady. Jungel je přece všude možně ne jen na novém zelandu. pustiny může představovat kdejaká poušť či prerie které mají v amarice až až A seriálů s digitálníma potvorama je zpousta, takže tohle asi zas tak drehé nebude. Navíc mnhody šustění keře je děsivější než T-REX

Ajam
Thomm97
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
2. 5. 2012 / 16:55:51 (před 12 roky)
off

:/ škoda Terra Novy ,no taky si nedokážu představit Two and half men s Ashtonem Kutcherem ...

Don´t Blink!
Mili92
2. 5. 2012 / 18:05:55 (před 12 roky)
off
Thomm97 napsal(a):

:/ škoda Terra Novy ,no taky si nedokážu představit Two and half men s Ashtonem Kutcherem ...

Jako nevím jak to chtějí udělat :/ Strašná volba!

Milád