Diskuze k článku Článkaři tvrdí: ABC se Still Star-Crossed zapláče
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
9. 9. 2016 / 17:05:12 (před 8 roky)
off

S nejlepšími novinkami rozhodně souhlasím :)

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
Šéf
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
9. 9. 2016 / 17:51:16 (před 8 roky)
off

Těším se dost na Designated Survivor

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
9. 9. 2016 / 19:43:47 (před 8 roky)
off

Se Still Star-Crossed počítám jako s blbostí, ale v tipovačce si prostě nemůžu pomoct, myslím, že to prodlouží (jak ragelly napsala u Imaginary Mary), amíci to podle mě budou žrát.
U Imaginary Mary si myslím to samé, je to blbost už ted a Jennu Elfman v sitcomu prostě ne, Dharma&Greg byl jeden z nejhorších sitcomů hlavně kvůli postavě, co hrála.

Designated Survivor je od ABC asi jediná novinka, co mě zaujala.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Tulrika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
9. 9. 2016 / 20:49:02 (před 8 roky)
off

Když jsem so přečetla obsazení a děj Still Star-Crossed, tak jsem se musela smát. Bojím se, že to prodlouží jako dlouhou řadu jiných blbostí.

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky
milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
9. 9. 2016 / 23:38:28 (před 8 roky)
off

Vkus amerického publika mě už několikrát překvapil, ale fakt se mi tentokrát nechce věřit, že by Still S-C dokázalo uspět, a to i když na to plácnou nálepku se Shondiným jménem. Vůbec je mi záhadou jak to prošlo přes testovací publikum, nebo spíš kdo to publikum tvořil.

Na druhou stranu jsem zvědavý, co se vyklube z Downward Dog. Vždycky jsem měl slabost pro zvířátka :D

Valesion
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
10. 9. 2016 / 01:27:59 (před 8 roky)
off

Nejlepší novinka a jediný nový počin od ABC co zkusím je podle mě Time After Time.
Nejhorší počin je pak Still Star-Crossed.
A jako první se z programu odporoučí asi nějaká novinka a to buďto American Housewife či Imaginary Mary.
Letos teda ABC děsná slabota co se nových věcí týče.

Valesion
Dawemandude
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
10. 9. 2016 / 07:22:56 (před 8 roky)
off

Těším se na Designated Survivor, v mid season Time after time a vkládám naději do Conviction...

Zbytek celkem bída.

darbak
Redaktor | Cool level: 18 | Kocour
10. 9. 2016 / 14:46:15 (před 8 roky)
off

Teda bída, bída, ostatně jak píše většina. Jediné co je alespoň nějak zajímavé je Conviction a Designated Survivor (a možná i Speechless, když se na to dívám ještě jednou). Ale ani tyto seriály mě nezaujaly natolik, abych je zkusil.
Na druhém konci, nejhorší je bezesporu Imaginary Mary a Still Star-Crossed bude taky pěkný propadák. Downward Dog je podle mě taky blbost, nicméně si myslím, že ten může mít úspěch, protože zvíře. To lidi, a obzvláště ti američtí milují.
Zbytek je natolik nezajímavý, že jej přejdu.

Obsesivní perfekcionista, co má rád ankety a fotočlánky.
Editováno: 2x | Naposledy: 13. 9. 2016 / 14:32:25
Case*Wawe*Make
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
10. 9. 2016 / 22:51:29 (před 8 roky)
off

SSC. aneb, jak pošpinit mistrovské dílo je, nastrčit černošské obsazení (napsala bych to jinak, ale to bych schytala, že jsem rasistka, toto napsat).
Bohužel o americkém publiku jsem moc neměla valné mínění, takže se bojím, že toto projde.
Nabídka seriálů až na Time after Time mi přijde hodně slabý.

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
12. 9. 2016 / 14:24:52 (před 8 roky)
off

S tym still star-crossed suhlasim ale nejak sa mi ten designated survivor nepozdava, ja mu velku sancu nedavam.

lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
10. 9. 2017 / 21:30:04 (před 7 roky)
off

Po roce: Designated Survivor vypadal nadějně, ale mně taky dost rychle omrzel. Zpětně bych jako nejlepší novinku sezóny vybral Speechless. Z toho, co jsem viděl, byl Downward Dog skutečně tím nejhorším, co jsem od ABC viděl. A Time After Time to vážně schytal jako první v rámci stanice. :-D

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
10. 9. 2017 / 22:09:21 (před 7 roky)
off

Za mě nejlepší taky Speechless, nejhorší asi remíza mezi Still Star-Crossed a Imaginary Mary :D A zrušení jsem se s tou American Housewife teda moc netrefila (ale tipovačku jsem měla správně) :)

Editováno: 1x | Naposledy: 10. 9. 2017 / 22:09:41