Diskuze k článku Článkaři tvrdí: The CW nabídne jasného favorita
Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
11. 9. 2016 / 18:03:29 (před 8 roky)
off

Frequency se tváří jako jasný hit, ale nevím, zda to bude běh na dlouhou trat. Zpočátku to může znít libově, ale zatím se mi to zdá jako pecka, která na začátku boduje a později spíše slábne.
Nicméně se na toto od CWíčka těším nejvíc a kdo ví, třeba se pletu.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Valesion
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
11. 9. 2016 / 20:07:05 (před 8 roky)
off

Tak tady je to jednoduché. Nejlepší novinka Frequency a asi zkusím pár prvních dílů a uvidím. Nejhorší novinka je tu No Tomorrow a myslím, že letos prodlouží všechny novinky a pokud nějakou přece jen zruší tak Riverdale.

Valesion
sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
11. 9. 2016 / 20:21:58 (před 8 roky)
off

Je to mozno ironiou ale CW nasadzuje najmenej noviniek a asi najviac ktore mienim pozriet aspon pioty, Frekvency mozno cele, No tomorow podla traileru nevyzera az tak zle, a Riverdale moze prekvapit ..snad svojou temnou atmosferou by to bolo nieco na co by sa dalo pozerat .. predpokladam ze asi vsetko obnovia ... CW ide proste mimo prud obcas .. a zrusi sa crazy ex a jane a .. mono este nieco .. Beauty and the Beast prave pozeram ze uz zrusili.

Editováno: 1x | Naposledy: 11. 9. 2016 / 20:22:53
Hild
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
11. 9. 2016 / 20:25:51 (před 8 roky)
off

Já si nemůžu pomoct, ale obávám se, že Frequency nepřežije 1. sezónu. Zkrátka mám pocit, že CW není ta správná cílovka, možná se pletu, ale zatím většina seriálů na CW, která se chtěla vymanit z té značky teen stanice, dost dlouho nevydržela. No Tomorrow zase tipuju, že tady ho budeme všichni nenávidět, ale v Americe to bude miláček diváků a kritiků a nahradí tak Crazy-Ex Girlfriend, která už snad další sezónu nepřežije. A Riverdale tipuju na nečekaný hit. Tak nějak mám tušení, že jelikož Legends of Tomorrow budou mít tuto sezónu 16 epizod, tak právě Riverdale získá jejich čtvrteční prestižní slot v midseason.

Adík
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
12. 9. 2016 / 01:12:34 (před 8 roky)
off

Já teda musím říct, že bych se dobrovolně na Frequency nikdy nekoukl. První věc co vidím, jsou šílené časové linie, pochmurné prostředí a CWčkové drama, které se vás pokusí vyždímat do největší depky. Mrknu až v případě, že se o tom bude mluvit.

Na druhou stranu, No Tomorrow.. nikdy jsem nesledoval Jane, ani Ex, New Girl a ani nijak podobné seriály, ale pokud půjde o 25minutové díly s nějakým tím příjemným humorem, nevidím důvod, proč by se to nechytlo. Plus dle ukázky to vypadá, že rozpočet se nedržel u nízkých čísel.

A Riverdale, ach bože, tady mé teen srdce zaplesalo. Vypadá to špatně, bude to špatné.. a proto by se mi to i mohlo líbit. Zapadlé maloměsto, mystery, Rosewood/PLL feels.. jen škoda, že to nebude na podzim, strašně by se to hodilo.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
12. 9. 2016 / 09:01:53 (před 8 roky)
on
Adík napsal(a):

Já teda musím říct, že bych se dobrovolně na Frequency nikdy nekoukl. První věc co vidím, jsou šílené časové linie, pochmurné prostředí a CWčkové drama, které se vás pokusí vyždímat do největší depky. Mrknu až v případě, že se o tom bude mluvit.

Na druhou stranu, No Tomorrow.. nikdy jsem nesledoval Jane, ani Ex, New Girl a ani nijak podobné seriály, ale pokud půjde o 25minutové díly s nějakým tím příjemným humorem, nevidím důvod, proč by se to nechytlo. Plus dle ukázky to vypadá, že rozpočet se nedržel u nízkých čísel.

A Riverdale, ach bože, tady mé teen srdce zaplesalo. Vypadá to špatně, bude to špatné.. a proto by se mi to i mohlo líbit. Zapadlé maloměsto, mystery, Rosewood/PLL feels.. jen škoda, že to nebude na podzim, strašně by se to hodilo.

No Tomorrow je klasicky 45 min :)

verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
12. 9. 2016 / 14:37:36 (před 8 roky)
off

Určitě Frequency,to mě láká.

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
12. 9. 2016 / 14:52:48 (před 8 roky)
off

FQ by teda malo bodovat, tak snad z toho tvorcovia vytriskaju maximum...

CUTE_BUT_PSYCHO
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
12. 9. 2016 / 18:36:24 (před 8 roky)
off

Frequency vyzerá super, už je vo watchliste, čo sa týka no tomorrow, nedopozerala som ani trailer, akosi mi sledovanie toho traileru ubližovalo :D
A riverdale vyzerá tiež celkom zaujímavo, tak temne čiže určite dám šancu aspoň pilotu :)

I might be bad, but I am perfectly good at it.
carolos
Redaktor | Cool level: 61 | Leonard Hofstadter
12. 9. 2016 / 22:23:26 (před 8 roky)
off

Z noviniek CW sa nechystám nič sledovať. Možno zmením názor, až sa tu objavia recenzie na ne Pod lupou.
Myslím si, že Frequency dostane druhú sériu.

Čo sa týka No tomorrow, tam som sa neodvážil si ani pustiť trailer, stačil mi iba popisok, o čom to je a od koho to je. Ale myslím si, že aj tento seriál dostane druhú sériu. Jane aj Ex-Girlfriend som pôvodne tipoval na rýchly odpis a naďalej pokračujú. Predĺženiu môže nahrať fakt, že Beauty and the Beast ostáva 1 epizóda do finále a Upírske denníky dostali svoju skrátenú, záverečnú sériu. Ďalším, koho tipujem na odpis, je Reign. Seriál nesledujem (stačil mi pilot), takže neviem, kde sa nachádza príbeh Márie Stuartovej (tí, čo poznajú trochu históriu, tak vedia či jej televízny príbeh speje ku koncu), ale vieme, kde sú ratingy tohto seriálu. Z toho mi vyplýva, že No tomorrow dostane 2.sériu.

Riverdale - tipujem zrušenie

milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
12. 9. 2016 / 23:09:51 (před 8 roky)
off

Těším se na Frequency. Hrátky s časem mám rád, jen doufám, že se do toho tvůrci s přibývajícími díly nezamotají a neztratí to hlavu a patu.
Trailer na No Tomorrow jsem ani nedokoukal, takže doufám, že seriál splní to, co má v názvu. Spíš se bojím, že se zařadí k šílené ex.
A z Riverdale mám pocity smíšené. V červnu jsem si pustil napirátěný trailer (jestli to nebylo jen nějaké fanvideo) a jelikož jsem neznal synopsi, působilo to na mě jako slepenec nesourodých výjevů bez hlavní zápletky. Očekávání mám nízká, takže pilot může jen příjemně překvapit.
Ale CW se teď nějaké to místo uvolní, takže pokud se seriály jen trochu chytnou, myslím, že mají další sezónu dost pravděpodobnou.

Jitřenka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
13. 9. 2016 / 01:11:05 (před 8 roky)
off

Frequency : Na film jsem se dívala jen kvůli sexi hlavnímu představiteli a to v seriálu padá. Neumím si představit pokračující zápletku, asi to skončí apocalypsou, což je teď velmi moderní. No hrátky s časem se nevyplácí.
No Tomorrow : Oproti všem odpůrcům bych do tohoto seriálu šla :-). Taky se jednou potřebujeme infantilně zasmát a neřešit temnotu kam se jen podíváš.

darbak
Redaktor | Cool level: 18 | Kocour
13. 9. 2016 / 14:52:00 (před 8 roky)
off

Hm, tady toho moc není :D Frequency je rozhodně nejzajímavější počin, který má šanci, ale není to typ/téma seriálu pro mě, bohužel.
No Tomorrow pecka zřejmě nebude, z výběru CW to je asi to nejhorší, ale v porovnání s některými určitými novinkami z ostatních stanic to zas tak hrozně nevidím.
No a k Riverdale asi nemám co říct. Může to být třeba i zajímavé, to se ještě uvidí. Je to ale evidentně teen a to taky není pro mě :D

Obsesivní perfekcionista, co má rád ankety a fotočlánky.
Editováno: 1x | Naposledy: 13. 9. 2016 / 14:52:20
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
14. 9. 2017 / 17:18:02 (před 7 roky)
off

Po roce: Frequency mě po pár dílech začal nudit, ale v rámci sezóny šlo asi o to nejlepší od The CW. No Tomorrow jsem ani neviděl. A Riverdale žije dál, byť mně stačila jedna epizoda. :-D